Frukost i stan!

Snart så kommer min vän Allesandro och hämtar upp mig med sin fyrhjuling(??) haha jag vet.. Men han är rätt knäpp.

Min dyngrytom är skevare än en brud med pung, somnade kl 6 på kvällen igår och vaknade kl 5 på morgonen idag. Så skevt. Men hoppas jag bli trött ikväll iallfall. Aja, idag så ska jag iallfall till frissan kl 10.30 och fixa frippan,  vill bli ljushårig igen. Hoppas jag ka bli något mellanting iallfall, hatar ju att vara mörk. Eller hatar, snarare ogillar och känner mig inte riktigt lika snygg i det.. Vill vara bloooond!

<3

Lite bilder som jag inte lagt upp baraa 🙂

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. hannah november 21, 2012 at 9:07 f m

  din snubbe är het 🙂

  Reply
 2. Anna november 21, 2012 at 9:46 f m

  Ni är jätte söta ihop!

  Reply
 3. Anonym november 21, 2012 at 1:11 e m

  Hahahaha alessando, han är fan bland dom grymmaste jag träffat! helt sjuk i huvet, men så jävla skön!

  Reply
 4. Elin november 21, 2012 at 9:46 e m

  Alltså du måste byta frisör…. ditt hår under alla år. shit – jag är frisör själv så maila så hjälper jag dig. Kram

  Reply
 5. annelie november 21, 2012 at 10:27 e m

  Håller med om att brunt kanske inte är din färg, MEN svart är du MYCKET snyggare i!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *