Hos frisören..

Nu är har eldrött hår… Snart blont!

20121121-122912.jpg

20121121-122906.jpg

Amelia - Kampanj

Posted in: Livsstil
Kommentarer (4)
 • Louise

  Hur brukar ni gå till vägar för att få det blont? Brukar ni slinga eller bara avfärga det tills det är blont?

 • Molly

  Shit färgar du håret varje dag eller:P?

 • Eemelie

  men shiit hur tål ditt hår allt?! 😮 mitt hade trillat av om jag böt från blond till brun så ofta som ni bloggare! :O

 • Fröken S

  Ohh 🙁 Tycker att det mörka är sååå mycket finare på dig! Är själv naturligt blond, men efter första gången jag färgade det mörkt har jag aldrig trivts så bra i en hårfärg! Va mörkhårig 3 år utan att färga det mellan, Och för första gången förstår jag hur tråkigt blont hår är… Kände mig mer mogen, sexig och exotisk, och inte så flickig och tråkig.
  Har nyligen blivit blond igen (i våras) och jag ångrar det sååå! Råkade bara bli blont när jag försökte få håret ljusbrunt till sommaren, men man ska aldrig göra håret hemma själv! Nu väntar jag bara på att mitt hår ska återhämta sig o må bättre efter all färgning under våren, så jag kan göra det mörkt igen utan att allt trillar av 🙁 Fast det är ju en smaksak. Men tycker du är så fin i det mörka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *