Godnatt

20121119-005607.jpg

20121119-005612.jpg

20121119-010333.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (7)
 • tjockis till fitness

  För lite över 1 år sen Tog jag tag i mitt liv ! Jag hade blundat för mitt problem och det var att jag hade låtit vikten öka på och tillslut vägde jag 84 kg .. Varför rörde jag inte på mig?? Kände mig extremt trött, knäna hoppade ofta ur led, kläderna var för små ( levde i leggings) och hade ingen vidare självförtroende..
  MEN när jag väl tog tag i detta så var det bästa jag hade gjort! IDAG 22 kg lättare, gladare, mindre problem med knäna, kläderna är för stora, sover ljuvligt, full med ener …Sist och inte MINST : jag har bestämt mig för att delta i fitness 2013, vilket innebär att jag tränar hårt och håller extra koll på kosten och detta delar jag med mig för att inspirera alla som saknar motivationen för ett hälsosammare liv!
  JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA, JAG BRINNER FÖR DETTA! EN VACKER DAG SÅ SKA JAG BÖRJA JOBBA SOM PT!
  http://www.nattstad.se/jezziez INGENTING ÄR OMÖJLIGT!

 • Tovsi

  Mitt liv som 20 år och gravid i v.37 🙂
  titta gärna in! 🙂

 • melina

  har massor utav tradera-auktioner nu om du vill kika! ;D http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2919262

 • vi

  Tänk dig Paulina, om alla i Sverige tänkte som dig när det kommer till invandringen då skulle inte du ha din kära vän Daniel Paris idag.

 • http://skolopinion.blogg.se/

  Hej vi undrar om du har lust att hjälpa oss med att sprida våran blogg om att få tillbaka de gamla betygskriterierna i skolan, tack på förhand

  Ps. Skolarbete http://skolopinion.blogg.se/

 • Hanna Pettersson

  Vi har precis haft ett skolarbete i skolan om att vi ska skriva om en sak vi tror många har åsikter om, alltså en opinion. Jag valde att skriva om skolmaten. Eftersom jag hör varje dag ett flertal elever som går och klagar på maten, det kan hända att jag också gör det. Men det jag inte förstår är varför dem inte gör godare mat? istället för att äta maten som vi elever tycker är mindre god så går hellre dem flesta runt och är hungriga. Det är inte bra! Det kan ju leda till att man får sämre koncentration på lektionerna och till slut leder det till sämre betyg…
  Det är inte bra att gå runt i skolan och vara hungrig. Men jag förstår inte varför ”kommunen” där jag bor inte gör något åt maten istället för att ge oss elever varsin macdator, och som vi alla vet kostar en macdator sjukt mycket! Samt att några gånger om året går ju också vissas datorer sönder och måste repareras, det förlorar ju kommunen mer på.
  Jag tycker att man borde lägga mer pengar på mat istället för att köpa dem dyraste datorerna dem kan hitta!
  Länk om du/ni vill läsa mer om det jag skrivit! Tycker du borde läsa det faktiskt. Det är ett större problem än vad vi tror!
  http://namninsamling.se/index.php?&nid=7182#.UKo0seMSWGN
  Tack på förhand! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *