Kan inte lägga upp bilder.

Mitt mobili internet är jätte segt.. Någon som det också är jobbigt för?

Lägger upp det jag köpte från kryssningen 🙂

20121112-193714.jpg har badat i nuxe oljan under kryssningen och tappat locket till faundationen.. Och min nya parfym från Hugo boss, fan vad gott den luktar! Var åksjuk och tänkte ”det går över om jag shoppar” och det gjorde det haha!

(Visited 44 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Barbie november 12, 2012 at 8:10 e m

  Massor av olika Barbie och Chihuahua tryck och motiv på t-shirts, linnen, accessoarer, hundkläder, väskor m.m.! Superbra kvalitet, snabb leverans och bra priser! Helt unika tryck för alla girly girls

  http://www.shirtcity.se/shop/barbie/

  Reply
 2. caroline november 12, 2012 at 8:33 e m

  har du tips på en god killparfym? tänkte mest till pojkvännen nu till julklapp, haha 🙂

  Reply
 3. Stephanie Aminoff november 13, 2012 at 10:10 f m

  Woooow, lyckan man få 10.000 besökare idag.. Kommer avslöja en stoooor hemlis om en viss person isåfall, MISSSA INTE!!!

  http://aminoffs.se

  Reply
 4. Sibu november 13, 2012 at 11:31 f m

  Säljer mina reductil/sibutramine kapslar då jag blivit gravid och inte kan använda dem, säljer dem till ett väldigt bra pris, SÅ PASSA PÅ! Billigare får ni inte tag på dem och de fungerar verkligen kan jag tillägga!

  Mejla mig på : [email protected] vid intresse.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *