BERÄTTA OM DIN VÄRSTA DEJT?

God morgon, så skönt att vara på landet ett tag men nu har jag tagit mig till Uppsala igen, staden är så mysig. Är med en kille här och bara
tar det lugnt, känns som man även får inspiration av lugnet i den här stan.

Jag svarade på en intervju för ett tag sen om Min värsta dejt, haha! Jag minns den såväl. Vissa dejter blir verkligen inte som man har tänkt sig
det blir som om man vill sjunka genom jorden och aldrig träffa människan igen, ungefär som första gången man har sex, antingen så är det jävligt
bra, eller så suger det! Haha..
Berätta om eran värsta dejt här nere i kommentarsfältet, den värsta dejten ( ni behöver inte berätta vem personen i fråga är ) bara roligt att läsa! Haha,

Berätta om din värsta dejt i kommentarsfältet, alltid kul att läsa om andras och inte att man bara haft en dålig dejt själv?

(Visited 103 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Maria november 13, 2012 at 12:40 e m

  Min värsta dejt måste nog ha varit när jag skulle träffa en kille ja hade lärt känna via internet. Vi hade pratat på telefon och allt , kändes jätte ” bra ” de blev aldrig sådär när man tänker ” jaha vad ska vi nu prata om ”… Han bodde en bit ifrån så tog tåget upp. Det började redan när vi kom hem till han då han somnade på soffan och låg och sov i 1 timme, sedan vid 10 tiden på kvällen ringde hans bror och de slutade med att han fick åka iväg och hämta honom som bodde en timme bort , jag somnade till och gick och la mig i hans säng då han inte va hemma än. Sedan vid 3 tiden på natten kom han hem med sin bror och mamma..Båda va stupfulla.. Jag ville bara sjunka igenom jorden, och så hade han en liten 1:a också så va ju verkligen jätte kul att vakna upp dagen efter. Men att få ut nått positivt ur detta så lagade hans mamma väldigt goda pannkakor!

  Reply
 2. Elin november 13, 2012 at 2:25 e m

  Var i uppsla är du? Skulle vara super häftigt om man fick säga hej eller så!

  Reply
 3. Sandra november 13, 2012 at 4:50 e m

  Har inte varit på någon särskilt dålig dejt men kan berätta om min kompis katastrofdejt. Hon hade snackat med en kille online och när de bestämt träff kom han först och främst väldigt mycket för sent. Sedan gav han henne ett choklad av den billigaste sorten eftersom han hade glömt köpa blommor. De bestämde sig för att äta på en pizzeria, på första dejten brukar det vara så att killen betalar men han hade helt plötsligt glömt plånboken så hon fick betala allt. Inte nog med att hon fick betala, när han i kassan skulle ge tillbaka växeln så tog hennes dejt växelpengarna (!) Mitt i maten var killen tvungen att gå på toa och min kompis som då satt och käkade kunde höra hur killen stod och harklade sig inne på toan, väldigt fräscht när man sitter och äter… Snacka om disaster date?

  Reply
 4. Maja november 13, 2012 at 4:51 e m

  Varför skulle det inte kunna vara så? Bara för att han har många tjejer efter sig behöver det ju inte direkt betyda att han inte tänker på killar? Ricky Martin hade miljontals tjejer efter sig, tänkte på killar, och vågade inte komma ut.

  Reply
 5. Jenni november 14, 2012 at 12:29 f m

  Min värsta dejt var när jag hade pratat med en kille över nätet och vi bestämde för att träffas, och det var meningen att vi skulle gå runt på stan och ta en fika eller något.. men det slutade med att han och hans mamma tog med mig till en släktfest..(födelsedagskalas) där minst 30 pers var.. och jag kände ingen.. knappt den jag var på ”dejt” med.. och vi skulle göra massa saker.. typ frågesport, stafett saker och sånt.. och jag kan vara väldigt klumpig när jag blir nervös.. så ja skämde ut mig totalt!.. förutom min klumpighet så var alla jätte snälla! så de kan gå..

  Reply
 6. J' november 14, 2012 at 6:20 e m

  Ehm, för 3 år sedan var väl inte du 14? :p

  Reply
 7. Christian K november 15, 2012 at 4:22 e m

  De flesta förhållandena jag haft har vart lite speciella och udda…

  Reply
 8. Becca november 15, 2012 at 4:35 e m

  Min värsta dejt var med en kille jag träffat en härlig fyllekväll.. han var bartender och gick hela tiden och såg till att vi hade det bra. När jag och mina vänner skulle dra vidare sa vi till honom att komma till klubben dit vi var på väg, vilket han gjorde. Vi hann däremot inte prata så mycket så istället vi bestämde dejt.
  När dagen var inne så åkte jag och mötte honom i stan. Vad jag mindes av killen var en snaggad bad-ass hunk i svart munkjacka men när jag väl mötte honom igen var han som förvandlad. Där stod han i en lite småskrynklig skjorta som mest påminde om en slags tunika. Jaja, tänkte jag. Vår dejt fortsatte med att han föreslog att vi skulle köpa lite vin och sätta oss i parken. Och när vi då väl slog oss ner i gräset och hällde upp vin skulle han spela musik. Smörig jävla musik som inte alls var min smak. Han berättade att han var lite nervös och hade försökt raka till sin skalle. Först då märkte jag hur han missat att snagga det på vissa ställen lite här och var på huvudet. Han berättade hur han kämpat för att försöka gå ner i vikt eftersom han var mobbad i skolan, hur han avskydde att hålla i handen pga hans handsvett och hur han varit så olycklig i sitt liv att han testat alla möjliga droger och snattat massa. Jag ryggade bak mer och mer under dejtens gång men vågade aldrig vara elak mot honom. Tillslut när jag var på väg hem skickade han ett sms och frågade om jag ville ses igen. Då kunde jag inte riktigt hålla tillbakaoch sa att jag inte kunde dejta någon som testat droger…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *