Jag såg att någon tyckte jag skulle skriva varför jag tror att Selena Gomz och Justin B har gjort slut, tråkigt. Jag tror att Justin kom på att han kanske inte tyckte om tjejer.. Inget fel med det på något sätt överhuvudtaget.

Men det här är vad jag tror, jag tror att dom var riktigt bra vänner hade kul och så, men Selena vet nog om att Justin gillar killar. Och även om det var så skulle han aldrig i livet gå ut med det för då krossar han för många små tonårshjärtan.

 

Om inte så är det nog min tur nu, Justin kommer ju snart till Sverige får la dra en dejt då, hoppas han bjuder ut mig 🙂
Varför tror ni dem inte är tillsammans ?  

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *