– Koffein…

Hello alla söta bloggläsare! Haha… Så klyschigt det låter, men jag tycker faktiskt om er, jättemycket! Det är ni som får mig att må bra när jag mår dåligt och det är ni som gör så att jag kan blogga som jobb. Ni är bäst 🙂

Har precis kommit hem (eller ja, hem till Daniel) från ett möte med min manager… Shit vad nyvaken jag var när jag kom dit, lite rufsig i håret. Men efter en kopp kaffe så blev jag MYCKET piggare, tror typ inte att jag tål så mycket koffein. Blir helt dampig och hispig på det. Typ som jag knarkat eller nåt 😛 haha.. Fast jag känner mig sjukt sugen på det. Det var ju precis som förut, jag drack kaffe varje dag förut.. Sen efter ett tag så drack jag så mycket kaffe så att jag höll på att kräkas och bara låg och skakade.. Alltså en koffeinförgiftning… Samma sak när jag drack för många irish coffe på tom mage så mådde jag verkligen inte bra.. Men aja, får ta det lungt.

Nu sitter jag hemma hos Daniel och äter kycklingnuggets med babbesås, typ sån där röd sås… Och sambalolek, sååå jäkla gott 😀

Lite bilder från igår 🙂

Igår 🙂

Min fina Daniel!

Vår grymma sallad, såg att några av er villa ha ”receptet”.. Haha men det är bara,

Bladsallad – en hel rödlök – en burk majs, två tomater och en hel gurka – kapris.. Sen så hade vi keso och den grymma dressingen till. Muums! Dessingen – det är som vinäger med örtsmak som finns att köpa på påse. Ingen aning om vad den heter…

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *