– Koffein…

Hello alla söta bloggläsare! Haha… Så klyschigt det låter, men jag tycker faktiskt om er, jättemycket! Det är ni som får mig att må bra när jag mår dåligt och det är ni som gör så att jag kan blogga som jobb. Ni är bäst 🙂

Har precis kommit hem (eller ja, hem till Daniel) från ett möte med min manager… Shit vad nyvaken jag var när jag kom dit, lite rufsig i håret. Men efter en kopp kaffe så blev jag MYCKET piggare, tror typ inte att jag tål så mycket koffein. Blir helt dampig och hispig på det. Typ som jag knarkat eller nåt 😛 haha.. Fast jag känner mig sjukt sugen på det. Det var ju precis som förut, jag drack kaffe varje dag förut.. Sen efter ett tag så drack jag så mycket kaffe så att jag höll på att kräkas och bara låg och skakade.. Alltså en koffeinförgiftning… Samma sak när jag drack för många irish coffe på tom mage så mådde jag verkligen inte bra.. Men aja, får ta det lungt.

Nu sitter jag hemma hos Daniel och äter kycklingnuggets med babbesås, typ sån där röd sås… Och sambalolek, sååå jäkla gott 😀

Lite bilder från igår 🙂

Igår 🙂

Min fina Daniel!

Vår grymma sallad, såg att några av er villa ha ”receptet”.. Haha men det är bara,

Bladsallad – en hel rödlök – en burk majs, två tomater och en hel gurka – kapris.. Sen så hade vi keso och den grymma dressingen till. Muums! Dessingen – det är som vinäger med örtsmak som finns att köpa på påse. Ingen aning om vad den heter…

(Visited 72 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Ida november 30, 2012 at 1:43 e m

  Vilken mysig lägenhet Daniel verkar va! Kök och sovrum i samma rum! Haha, men helt ärligt verkar det va jättemysigt och fint!

  Reply
 2. Sandra november 30, 2012 at 1:58 e m

  Vill du känna mer glädje i ditt liv?

  Vill du känna att du duger?

  Du blir vad du tänker!

  Reply
 3. Amanda november 30, 2012 at 2:38 e m

  Hade du brottom när du skrev idag?=) haha.. gott lät det vilketsom!

  Reply
 4. Amanda november 30, 2012 at 2:46 e m

  Man måste ha i sig cirka 200 koppar kaffe under en kortare tid för att få en koffeinförgiftning! 🙂

  Reply
 5. jessica november 30, 2012 at 3:25 e m

  ÄRLIGT Paulina, din frilla är ju inte snygg nu, man ser ju verkligen vart ditt egna hår slutar och löshåret börjar då det är en stooooor nyans skillnad, sätt dig ner,kolla på bilderna och tänk till.

  Reply
 6. u know it november 30, 2012 at 4:28 e m

  Tur att du har samma färg på löshåret

  Reply
 7. janna november 30, 2012 at 6:47 e m

  skulle vara jätte tacksam om du svara, har precis gjort slut med min pojkvän efter 4 år. eller ja, blivit dumpad.
  hur tog du dig igenom hugo ? hur gick du vidare ? snälla jag behöver hjälp…

  Reply
 8. joanna december 1, 2012 at 12:37 f m

  men.. fixade du inte ditt hår nyss hos en frisör ?
  vet inte om du misskött det sista dagarna eller om man ska skylla på frisören..?
  ser ju hemskt hemskt ut !

  Reply
 9. Lina december 1, 2012 at 12:56 f m

  Man är faktiskt en olaglig nazist om man skriver ”babbe”, det läste jag i Expressen, så akta dig innan åsiktspolisen kommer och tar dig Paulina!

  Reply
 10. Elin december 1, 2012 at 2:22 f m

  du är riktigt vacker Paulina 🙂

  Reply
 11. Charlotte december 1, 2012 at 8:18 f m

  Hehe, Italiensk salladsdressing kanske 🙂
  Såg gott ut!

  Reply
 12. Ulrika december 1, 2012 at 2:42 e m

  Hejsan Paow! Kika gärna in på min blogg http://www.minplatsilivet.spotlife.se och kolla på min egna julkalender. Lite roliga och mysiga julbilder. En bild varje dag kl 7.00 på morgonen. Kram! 🙂

  Reply
 13. jocke december 2, 2012 at 3:41 f m

  Lite roligt är inte du rasse? eller SD? JUST SAYING…

  Svar: Vad är roligt menar du? Att du försöker leka åsiktspolis och kalla mig för rasse när du själv är så full av fördomar att du inte vet vad du skriver om? Du vet att vi lever i en demokrati med, åtminstone på pappret, fullt fungerande yttrande- och åsiktsfrihet? Om du hade läst min blogg, på riktigt, hade du vetat hur allt ligger till. Troll.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *