Fingers and toes :)

Idag var jag och min älskade Daniel Paris på pedikyr på vårt favoritställe Fingers and Toes på Lästmakargatan 18 på Stureplan! Vi är typ stammisar där och nageltjejerna skrattar alltid när vi kommer in, haha! Alltså…jag är lat med mycket, jag vet, men när det gäller mina fötter vägrar jag vara någonting annat än noga. Det är viktigt med fräscha och fina fötter, särskilt på vintern när de tar massa stryk hela tiden! Så går på pedikyr ett par gånger i halvåret i alla fall och så försöker jag hålla efter hemma och fila och ha mig.

Idag gjorde vi varsin skön pedikyr som avslutades med fotmassage 🙂 Nu har jag de finaste fötterna i Stockholm! Klicka HÄR för att komma till deras hemsida och kolla priser eller boka en egen tid om ni vill. På hemsidan kan man också köpa presentkort till någon man tycker om, kanske i julklapp? De skickas hem också, så man slipper gå hemifrån, haha. Smidigt!


Daniel och jag 🙂 lite småsuddig bild, men ni fattar!

Lackade naglarna efteråt med en snygg rosa färg!

Torkar naglarna 🙂

😉

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *