Middag med familjen Berntsson igår!!

Åh vilken kul kväll det var igår, lillasyster är i stan och hälsar på. Fina Nellie! Så söt och bara 12 år gammal, det är helt sjukt! Vi åt middag med hela gänget, Nellie, lilla Smilla, hennes mamma och pappa, Rebecca, Nellies pojkvän Almin, Daniel Paris, Bobby var där! Lillebror Viktor Frisk och hans kompis Philip, så mysigt! Vi åt på Vapiano Stureplan, i flera timmar!

Vi blev bjudna ner till Berntsson i Göteborg i juldagarna, åh vad kul! Nellie lever ju drömlivet med hästarna precis utanför huset, en stor hästgård och har världens roligaste familj, bra morgon att vakna till! Puss

Fina Nellie, lilla jag, Viktor, Bobby och Daniel, haha Kepsen!
Fler bilder kommer sen! 

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Anonym december 1, 2012 at 3:25 e m

    Var inte nellies pojkvänn med?

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *