Lunch med Virre Pirre

Vi har städat hela natten, samt gjort typ 4,5 maskiner haha, lilla Virre kom till mig igår för vi skulle fixa i ordning i lägenheten, tills vidare, flyttar ju ut snart. Oopa! Vi var rätt trötta imorse efter ha varit vaken verkligen hela natten, lillen somnade dock när jag satt i duschen och skönduscha.

Jag gillar inte att käka frukost när det är frukost haha, too normal. Vi satte oss på Wayne’s coffe som ligger exakt runt hörnet, jag tog en chailatte och en varm macka, Viktor tog en ceasarsallad, standard. Uppsala ikväll, och för er som undrar Maddiken är inte ensam min lilla pojke ger henne kärlek här hemma.

myspys dag

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Late evenings.. Alexandra Nilsson - VECKANS LISTA Alexandra Nilsson - Summer wanties.. Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *