Snackar om sex, alkohol och klagar som vanligt :)

(Visited 14 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Vera november 27, 2012 at 2:52 f m

  alltså. jag tror jag blir kär. du blir ju bara mysigare å mysigare. sötis!

  Reply
 2. nkpg november 27, 2012 at 4:16 f m

  en fråga har du varit i norrköping någon gång ska du få se heta killar?

  Reply
 3. Loco november 27, 2012 at 9:36 f m

  Hehe, du är ju helt klart bäst tjejen!
  Så jäkla bra!

  Reply
 4. Amanda november 27, 2012 at 11:02 f m

  Hej, tänkte bara lämna en kommentar till din blogg 🙂
  Du ser otroligt bra ut och har en väldigt fin blogg, har du några tips för hur man får fler läsare?
  pssst, på din ”presentationsbild” så är du lite lik Britney Spears! 🙂
  Tänkte säga också att jag tycker det är väldigt intressant att läsa din blogg, du skriver många spännande och roliga inlägg 🙂

  //Amanda 🙂 ♥

  Reply
 5. före detta överviktig november 27, 2012 at 11:12 f m

  Igenting är omöjligt, det är mottot jag lever för och vet att det är sant!
  För c 1 år sen befann jag mig i en situation som jag försökte undvika och tänka på och det var min vikt.. Vikten hade sakta men säkert krupit på mig och tilllslut vägde jag 84 kg, det låter kanske inte mkt men är man bara 172 så är det faktiskt övervikt.. Hade ingen kondition, knäna hoppade ur led flera gg i veckan, kläderna var för små så levde i leggings, sov förfärligt och hade tappat mitt självförtoende…
  Befann mig i en grop, en grop som först kändes omöjlig och komma ur ……

  Sen kom dagen, jag greppade tag om mitt liv och började tro på mig själv och bestämde mig för att fånga min dröm!
  LYCKADES ALLDELES SJÄLV! idag 22 kg lättare, sover som en gud, tränar varje dag, kondtion är typ som elit ( FÖRE OCH EFTER BILDER FINNS) Jag mår toppen!!!
  Brinner för hälsa och fitness så har bestämt för att bli PT och börja tävla och mkt mer! Några kilon kvar och tänker klara av det innan året är slut! NU JÄVLAR, JAG SKA KLARA AV DET!!!!!!!! http://www.nattstad.se/jezziez

  Reply
 6. V november 27, 2012 at 1:01 e m

  vad fan har du gjort med dina läppar? :0

  Reply
 7. d. november 27, 2012 at 9:56 e m

  Jätte fin Paulina, för första gången på länge ser du ut att må bra! Grovt snygg tröja dessutom, stay happy!

  Reply
 8. linnea november 27, 2012 at 10:21 e m

  jag blir lesbisk av dig haha du är så grymt snygg!

  Reply
 9. Max Mysterii Larsen december 10, 2012 at 1:17 f m

  Hörre du Kokofjolle varöfr pratar som att ni aldrig haft sex innan det är ju bara sex, knasbollar, ja känner inte äns den här Paow men en kompis länka denna sidan,hon verkar ju lite som en tråkig tjej..

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *