Varför…?

Varför finns det folk som vill göra en illa? Folk som aldrig träffat mig, som aldrig ens läst mer än ett eller två av mina inlägg och inte ens förstått dom, och som bara vill förstöra. Varför finns dom?

Alla får vi tycka vad vi vill. Alla får också säga vad dom tycker. Det är en av fördelarna med att bo i ett fritt land.

Varför finns det folk som säger att dom är för demokrati, yttrandefrihet och människors lika värde och att dom slåss för allas rätt till detta och varför tycker inte samma ”kämpar för frihet och rättvisa” att dessa fri- och rättigheter gäller mig?

Om man inte orkar försöka förstå, utan bara drar snabba slutsatser utifrån vad andra säger om en, varför ska man över huvud taget lyssna på dom…?

Jag blir så trött.

På riktigt.


Bild från förr-förra sommaren…

(Visited 1 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. Jenni november 22, 2012 at 1:56 f m

  Jag tror det är folk som inte har något liv.. eller bara är avundsjuka och vill få dig att må dåligt..
  Du ska inte ta åt dig av människor som e dumma i huvudet!
  har inte träffat dig eller så men efter dina inlägg verkar du som en super go människa! 🙂

  Reply
 2. MN november 22, 2012 at 1:59 f m

  Kommunister hatar demokrati yttrandefrihet och oliktänkande

  Reply
 3. Mira november 22, 2012 at 2:27 f m

  Detsamma gäller dig du vet inte vad Islamen går ut på och du dömmer dem så snacka inte….

  Svar: Varför skall du kommentera om du inte orkat läsa du heller…? Jag fördömer ingen för deras åsikter, bara för deras handlingar.

  Reply
 4. Micke november 22, 2012 at 5:02 f m

  Jag kunde aldrig föreställa mig att jag skulle skriva en kommentar på någon blogg, överhuvudtaget,
  Du har helt orättvist fått ta skit, du inte gjort dig förtjänt av. Det är sorgligt och smärtsamt att se, vilket ynkligt samhälle vi har. Där åsikter bestraffas.

  Reply
 5. S november 22, 2012 at 7:26 f m

  Dom vill provocera, precis som du gör. De vill ha uppmärksamhet, precis som du. De njuter av att göra människor illa för att de mår dåligt själv, precis som du gör när du skriver ngt illa om P & H. (Jag dömer dej inte för de, har varit i samma sits.) jag läser din blogg varje dag, tycker du har bra saker att säga, OFTAST. Känner igen mej genom hur du mår oftast, på ett egoistiskt sätt kan jag väl säga att de är skönt att känna att man inte är ensam, om att ha ett humör som den värsta berg&dalbanan. Du är grym, de vet du. Så ställ dej upp och sträck på dej varje gång nån försöker trycka ner dej. Tillåt dej att vara ledsen, men när man har gråtit en skvätt och märker att de inte hjälper då tar du dej i kragen och inser hur jävla bra du faktiskt är!!
  Girlpoooower Paulina Girlpoooower! :-*

  Reply
 6. hghg november 22, 2012 at 7:30 f m

  ja ber dig sluta färga håret snart!! det kommer trilla av 🙁

  Reply
 7. Charlotte november 22, 2012 at 7:50 f m

  Haha folk är så dumma. Jag diggar dig och din stil och tycker du ska köra ditt race.
  Tänkte bara tipsa dig om ett linne som hade varit så klockrent på dig med texte ” Well behaved women rarly make history” lägger upp länken, http://www.locolife.se/tjejer/linnen-1/well-behaved-linne finns även matchande hotpants till 🙂
  Ett litet tips så här på morgonen

  Reply
 8. Spöket Laban november 22, 2012 at 8:58 f m

  De som beter sig så påstår att de vill motarbeta fascistiska strömningar i samhället som det så fint heter. Att de själva använder odemokratiska och fascistiska medel inser de inte. Eller så anser de våld, hot och uthängning i media berättigat precis som 30-talets nazister. Likheterna är många och ofta slående.

  Att gå ut offentligt med sina åsikter är i dagens Sverige är farligt för karriär och hälsa. Så vida åsikterna inte överensstämmer med godhetsapostlarnas dekret. Det är beklagligt att det blivit så men inte förvånande.

  Godhetsapostlarna välkomnar kvinnoförtryckande kulturer och kallar sig feminister, de hatar judar och kallar sig antirasister ja rent av antinazister. De hotar dem som inte tycker som dem själva och kallar sig sedan yttrandefrihetskämpar och ”grävande” journalister. Allt medan de skrämmer folket till tystnad och kallar sig antifascister.

  Välkommen till Sverige 2012….

  Reply
 9. Ida november 22, 2012 at 10:15 f m

  Älskar dig och din blogg :D! Du är bäst Paulina!

  Reply
 10. M november 22, 2012 at 10:51 f m

  Att skriva påhopp på personer och skriva fula ord om/till andra verkar vara helt ok. Helt oacceptabelt tycker jag.
  HAr man inget snällt att säja kan man vara tyst!
  Men tyvärr, om man ger sig in i leken får man leken tåla kanske???

  Du sätter själv ribban vad du godtar dels genom att själv vara rätt aggressiv i tonen,”ful i mun” och göra påhopp på andra till och från. Samt att låta alla kommentarer ramla igenom. Filter?

  Och söta P, tänk till, allt det som gick att komma undan med som naiv 16åring är inte ok som 19 åring.
  Visst får man tycka vad man vill men gör det att man alltid ska uttrycka sina åsikter högt?

  Reply
 11. Melliie november 22, 2012 at 11:33 f m

  Hej paow! det är sån världen är tyvärr, man blir nästan mörkrädd! Du är en person som jag jätte gärna viljat träffa, För jag gillar dig som person och du verkar helgalen men ändå helt awesome! Jag lyssnar aldrig på rykten om dig,jag går efter mina egna åsikter..du är bäst” fortsätt så<3 hoppas på svar! kram<3

  Reply
 12. Johan november 22, 2012 at 12:43 e m

  Ja det är nästan så att man skäms hur korkade folk är.. Såg Jimmie Åkesson hos ”Malou efter tio” på TV4 i morse, man kan ju tycka att en person som Malou borde vara lite påläst när man ska intervjua en person som Jimmy Åkesson. Hon frågade bla. ”om ni kom till makten, skulle ni kasta ut invandrarna då frågade?” Vilken planet bor hon på egentligen…

  Reply
 13. Mikael november 22, 2012 at 12:53 e m

  Sta pa dig! Det som har hant dig och Kissie visar vad Sverige egentligen ar! Det ar inget fritt land utan en PK Diktatur!

  Manga som star bakom dig!

  Reply
 14. Kristina november 22, 2012 at 12:57 e m

  Citat från vad Mira skrev och Paow svarade på: ”Detsamma gäller dig du vet inte vad Islamen går ut på och du dömmer dem så snacka inte…. Svar: Varför skall du kommentera om du inte orkat läsa du heller…? Jag fördömer ingen för deras åsikter, bara för deras handlingar.”

  Du är väl medveten Paow om att du då påstår att alla muslimer beter sig dåligt och att alla i Islam skulle vara kvinnoförtryckare och en massa andra saker som du sagt genom åren. Du påstår att du dömer efter människors handlingar och samtidigt säger att du inte gillar muslimer och Islam. Tror du verkligen att att muslimer är likadana? Du borde döma efter individ och inte en stor grupp. Det är inte speciellt snällt.

  Och ja, jag tycker det är skit att människor är elaka när de aldrig ens har träffat dig. Vem är det som bestämmer vad som är ”rätt och fel”? Och det är just det. De har aldrig träffat dig. Du är en individ och ingen har rätt att göra dig illa när de inte känner dig.
  Önskar bara att skulle leva efter dina egna ord och värderingar och inte se ner på människor som du faktiskt inte har en aning om.

  Svar: Var får du det ifrån att jag skulle anse att alla muslimer skulle vara kvinnoförtryckare? Det har jag aldrig sagt. Fast visst har du rätt i att man ska leva efter sina värderingar och mina värderingar är att vi alla är lika fram till motsatsen bevisats.

  Reply
 15. Ps november 22, 2012 at 1:20 e m

  Så tragiskt. Kan folk bara acceptera skillnader och olika åsikter en gång för alla?

  Reply
 16. Kay november 22, 2012 at 1:21 e m

  Trodde aldrig att jag skulle kommentera på en, så kallad, ”fjortisblogg”.. Men när jag på avpixlat såg att du står upp för dina egna åsikter (och inte bara skriver om skit, som ni tjejer vanligtvis skriver om i era bloggar) så kunde jag inte låta bli att komma och stötta dig och säga: Stå på dig oavsett vad PK-media säger om dig!

  Söt var hon Jamuna också!
  Tycker verkligen att du ska åka och hälsa på henne!
  Vågar? Varför skulle du inte våga hälsa på ett sött litet barn?

  Mvh

  Reply
 17. Sebastian november 22, 2012 at 1:24 e m

  Jag älskar dig Paulina!

  Reply
 18. Evelina november 22, 2012 at 1:47 e m

  Stay strong! Ta ingen skit, håll huvudet ett snäpp högre än alla andra. Låt dom inte komma åt dig, för det är vad dom vill. Dom vill se dig ligga ner! Vi lever i ett samhälle där alla är så jävla dömande. Du är bra som du är, kom ihåg det. Du förtjänar att få vara den du är. Låt ingen ändra på dig, för du förtjänar att få skratta och le varje sekund. Låt ingen sudda ut ditt leende. Kom ihåg det Paulina!

  Reply
 19. sanna november 22, 2012 at 5:08 e m

  Asså blir så trött på att vi unga ska tystas ner!
  vi har ju ingen åsiktsfrihet, vi får inte ha en åsikt!
  utan att massmedia ska bestämma hur vi ska känna el hur vi faktiskt menat.. jag vill ha mitt sverige svensk så är det bara!
  jag är fan inte rasist för det!!
  men alla muslimer då som snackar om att vi är smutsiga otrogna hundar utan ett egen rätt till självbestämmande!
  Era fittjävlar! som kallar mig paow för rasister som inget vet el förstår, det måste vara sverige i ett nötskal el?

  Reply
 20. Sten november 22, 2012 at 7:49 e m

  I ett sjukt samhälle så finns det inte plats för logik, sans och vett. Media och etablissemanget försöker ständigt motarbeta sunda ideal, det är förkastligt i en demokrati, stå på dig!

  Reply
 21. Victoria november 22, 2012 at 8:19 e m

  Stå på dig!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *