En fantastiskt erbjudande på The Body Shop!

Eftersom att det snart är jul har jag gjort mitt allra bästa för att kunna fixa bra erbjudanden till alla er så ni har råd att skämma bort era nära och kära och ge dem riktigt grymma grejer! Dessutom är det mycket skönare att handla på internet så man slipper trängas med alla människor!

Det här erbjudandet gäller 15 procents rabatt på exakt allt som säljs på The Body Shop (!) och det är galet kul att kunna ge er ett sånt erbjudande, jag har massa grejer därifrån! Eftersom att jag älskar att duscha i varmt vatten behöver jag till exempel produkter som verkligen vårdar min hud så i mitt badrumsskåp står massa härliga shower gels från body shop och efteråt smörjer jag alltid in mig med något av deras ljuvliga body butters…älskar dem, just nu använder jag passionsfrukt och jordgubb men funderar på att köpa ett lite ”juligare” butter nu till vintern!

Alla deras produkter är snälla mot miljön och är inte heller testade på djur.

Ni uppger kod: JUL15SP12 i kassan för att få rabatten! HÄR hittar ni hemsidan!

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. elin december 4, 2012 at 1:32 e m

  går de att lämna fram den koden i kassan i dem rediga affärena också eller gäller de endast nätbutikerna?

  Reply
 2. mammut december 4, 2012 at 1:45 e m

  Åh, älskar deras krämer!

  Reply
 3. The Body Shop Webbshop-team december 7, 2012 at 10:51 f m

  Hej ”elin 2012-12-04 13:32:47”
  Rabattkoden gäller endast på vår webbshop och inte i våra butiker. Den gäller december ut och på vårt sortiment utom Outlet och medlemskap.Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Happy shopping!
  Med vänliga hälsningar
  The Body Shop Webbshop-teamet

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *