Mått dåligt :/

Shit… Natten har varit jobbig alltså, höll P vaken typ hela natten. Var på bio igår och såg Argo. Helt okej faktiskt! Spännande! Sen när vi skulle åka hem så fick jag spyreflexer, ungefär som att jag skulle köra värsta kaskadspyan, men eftersom jag hellre dör än att kräkas så slutade det i en ångestattack istället.

För typ 5-6 veckor sedan så hade jag ju urinvägsinfektionen, och käkade bara halva antibiotikakuren eftersom jag mådde EXTREMT dåligt av den.. Men det kändes bra och jag har inte haft ont alls… Men igår så började jag få ont i njurarna, blev trött i kroppen. Typ som att man har influensan nästa, eller precis ska få den. Fick ett par fler sådana spyattackar utan att spy och trodde att jag skulle dö, men drack typ en liter vatten och efter det så blev det mycket bättre…

Någon som haft njurbäckensinflammation någonting nån gång? Känns det ungefär såhär??

20121204-134210.jpg
Så glad att jag har dig 🙂 <3

(Visited 1 449 times, 1 visits today)

52 Comments

 1. Cristin december 4, 2012 at 1:50 e m

  Kan vara värt att kolla kanske, men njurbäckeninflammation gör barnsligt jävla skitont, för att vara ärlig. Bak i ryggen och så.. Men hör med läkaren om rn annan antibiotika?

  Reply
 2. miss_läkare december 4, 2012 at 1:52 e m

  du bör fortsätta kuren även om du mår dåligt av den. njurbäckeninflammation är bland det farligaste som finns och får du infektion kan du förstöta njurarna så mycket att du måste ha nya. detta är inte att skämta om! blodförgiftning kan du cokså få av det. därför bör urinvägsinfektion behandlas ordentligt för att undvika njurbäckeninfektion. du måste nu ha ny kur, om inte antibiotika intravenöst. ring läkare nu!

  Reply
 3. Stella december 4, 2012 at 1:54 e m

  Ja du måste få medicin för det! Det kan gå illa annars

  Reply
 4. Sara december 4, 2012 at 2:07 e m

  Jagbrukar kunna få såna där ”tror att jag ska spy attacker”. Brukar komma när jag håller på och somna och även jag lider av emetofobi som jag bloggar om. När jag får sån attack flyger jag upp och börjar gå runt i hela lägenheten av ren panik och hjärtat håller på och hoppa ur kroppen. Efter det är jag livrädd att somna om igen. För mig så tror jag att det är mycket psykiskt men jag vet inte.,. Får alltid panikattack efter och inprincip klär av mig alla kläder och sitter och skakar och kallsvettas.

  Reply
 5. rebecka december 4, 2012 at 2:08 e m

  Jag har haft njurbäckensinflammation, jag hade superont i magen, spydde, hade feber osv! Gå till doktorn om det inte går över! 🙂

  Reply
 6. Luucy december 4, 2012 at 2:13 e m

  Jag har haft njurbäckeninflammation och det är inget att leka med. Eftersom du avbröt behandlingen så kan det ha funnits bakterier kvar som har vandrat upp till njurarna och det gör ont och är inte alls bra. Det värker bak nere på ryggen + vanliga urinvägs symptom. När jag fick det så fick jag en riktigt stor antibiotika-kur för att njurarna inte skulle ta skada. Gå till doktorn!!

  Reply
 7. Lina december 4, 2012 at 2:16 e m

  hej! hade njurbäckeninfalmation för inte allt så länge sedan och jag mådde jättedåligt, feber, ont i hela kroppen, frossa och mådde illa. jag åt inte antibiotika överhuvudtaget och det ledde till att jag fick njurbäckeninflamation som är farligt, du kan få blodförgiftning om du inte börjar äta antibiotika. jag lades in på sjukhus i två nätter där jag fick antibiotika vid dropp.. så varnar dig, kontakta läkare! kram

  Reply
 8. Sandra december 4, 2012 at 2:17 e m

  jag har haft det, först får man oftast feber, känner sig varm och som influensa, sen spyr man oftast pga att värken är så stark som den är, sÅ värker det i slutet på ryggen vi njurarna, så bästa
  Tipset är bara värktabletter , vatten och vila, sen fixa pencilin .. lycka till !

  Reply
 9. lovisa december 4, 2012 at 2:17 e m

  Hej! Jag har haft det två gånger, sista gången låg jag med dropp på st göran, gå till vårdcentral genast och ta blodprov, då ser de om du har infektion i kroppen, får du feber ska du in till akuten på en gång så får du antibiotika, säg då hur du mådde senaste gången, och att du är rädd att må så igen. Jätte viktigt att du får vård för det är absolut inte bra att gå med det. Har du ont vid njurarna? både fram och back eller bara ena sidan? Att du har ont i njurarna visar att urinvägsinfektionen troligtvis inte la sig helt förra gången och du har gått med den i kroppen och den stigit upp i njurarna.

  Hoppas det löser sig! Lycka till.

  Reply
 10. Susanne december 4, 2012 at 2:20 e m

  Stackare…Jag har haft det och mâdde som du.Jag hade smärtor i njurtrakten, feber och mâdde illa. Jag blev bättre först när jag fick antibiotika. Ta hand om dig! Kram

  Reply
 11. jen december 4, 2012 at 2:34 e m

  Jag har haft det, rekomenerar att du äter hela pencillin kuren eftersom den isf kmr lättare tillbaka. Jag fick bara feber, hade inte märkt att jag haft uvi och då hade infektionen spridit sig. :p

  Reply
 12. Tess december 4, 2012 at 2:40 e m

  Hej hej,

  jag råkade ut för samma sak för 2 år sedan. Fick druktansvärt ont i njurarna en dag och sedan hade jag så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen samt att jag fick hög feber. Det visade sig vara just en urinvägsinfektion som blivit riktigt illa och gått väldigt långt i processen. Jag rekommenderar dig att uppsöka läkare!

  Kram Tess

  Reply
 13. Sara december 4, 2012 at 2:41 e m

  Om man har njurbäckeninflammation
  •känner man sig oftast ordentligt sjuk
  •har man ofta feber och illamående
  •gör det ofta ont åt sidan i magen eller ländryggen
  •kan man ibland även få samma symtom som vid blåskatarr, det vill säga sveda, trängningar och behov av att kissa ofta.
  Så står det på 1177.se! Kanske dags att kolla upp det? bakterierna kan spridas till blodet = blodförgiftning och man kan dö…

  /Apoteksteknikern

  Reply
 14. Hanna december 4, 2012 at 3:10 e m

  Jag har haft njurbäckeninflammation och jag kommer ihåg att jag hade fruktansvärt ont i njurarna!

  Reply
 15. Madde december 4, 2012 at 3:35 e m

  Jag har haft det flera gånger, och jag har aldrig börjat må illa av det. Däremot har jag fått otroligt ont i sidorna/ryggen/långt upp i magen. Och efter att jag har ätit något med mer än en tesked salt i så känns det som att jag ska dö av smärta i ryggen (eller ja, i njurarna men det känns ju bak i ryggen).
  SÖK LÄKARE FORT.

  Reply
 16. emma december 4, 2012 at 3:40 e m

  Man kan ha ont i njurarna också av att man druckit för lite 🙂 Så det kanske var det du hade och att det blev bättre när du drack så mycket vatten (:

  Reply
 17. Alma december 4, 2012 at 4:05 e m

  Hoppas det inte kommer igen, vet hur du känner!

  Reply
 18. Therese december 4, 2012 at 4:08 e m

  Min syster har haft samma, först urinvägsinfektion sen ledde de till njurbäckeninflammation, hon fick vara på sjukhuset o spydde alltid upp de hon än åt.. :/ inte kul alls men du borde gå till någon läkare!

  hoppas det blir bättre Paulina <3

  Reply
 19. Sara Mellberg december 4, 2012 at 4:29 e m

  När jag hade njurbäckeninflammation hade jag så ont i njurarna att jag grinade och skrek och inte visste vart jag skulle ta vägen. Det värkte först i ena sidan och sedan över i andra. Jag hade hög feber och ingen ork i kroppen. Det gjorde inte ont när jag kissade längre eftersom när man har njurbäckeninflammation har bakterierna vandrat upp. Gör det ont när du kissar är det uvi. Ät hela kuren, dummaste man kan göra att sluta. För det kommer tillbaka!

  Reply
 20. Nina december 4, 2012 at 5:08 e m

  MAN SKA ALDRIG BARA TA HALVA ANTIBIOTIKAKUREN!! Allt vanligare att bakterier blir resistenta mot antibiotika, och detta eftersom folk slarvat med att ta hela kuren. Idag är det ett stort problem inom sjukvården att allvarligt sjuka patienter dör eftersom den bakterie de drabbats av inte dör av antibiotika, vilket den gjorde förr. Tuberkulos (dödlig sjukdom) har ju börjat sprida sig över världen igen eftersom den nya tuberkulosbakterien blivit immun mot antibiotika, detta är ett mycket allvarligt problem som kan drabba vem som helst.

  Viktigt att alla är jättenoga med att bara ta antibiotika när det behövs och att ta HELA kuren, även om man känner sig bättre efter halva.

  Reply
 21. Sofie december 4, 2012 at 5:51 e m

  Jag har haft njurbäcksinflammation… Usch de är fan inget att leka med! Men då kände jag mer i ryggen, längst ner vid svanken. Kunde varken sitta,gå,ligga,krypa. Men då hade jag även haft urinvägsinfektion innan, men den hade tydligen vandrat till njurarna. vilket gör fruktansvärt ont. Så det fick bli ambulans in till akuten på julafton och ligga där hela julen. inte kul, du borde kolla upp det innan det går för långt 🙂 kram!

  Reply
 22. ibbeluw december 4, 2012 at 6:00 e m

  Hej Paulina! När jag hade njurbäcken så hade jag sådana fruktansvärda smärtor i njuren ( man kan ha i bara en njure ) att jag inte kunde stå upp, kunde inte äta, inte gå på toaletten. Det gjorde inte ont när jag kissade som urinvägsinfektion utan det gjorde bara ont i njuren. Fick även feber och kräkningar. Njurbäcken kan leda till seriösa skador på kroppen så kolla upp dig!! Kram

  Reply
 23. Miia december 4, 2012 at 6:51 e m

  Jag hade njurbäckeninfektion när jag var gravid och det var fan den värsta smärtan någonsin!! Vaknade mitt i natten och bara grät för det gjorde så jäävla ont och jag mådde skitdåligt.. Blev inlagd 4 dagar på sjukan med antibiotikadropp och hela faderullan…. Kan få ont fortfarande ibland men det är pga att jag fick en knöl i njuren i samband med infektionen… Det är snart 2 år sen nu… HOPPAS DU BLIR BÄTTRE SNART!! Kram!

  Reply
 24. Amanda december 4, 2012 at 7:04 e m

  Urinvägsinfwktion kan gå upp i njurarna! Gå och kolla dig!

  Reply
 25. julia december 4, 2012 at 7:14 e m

  SÖK LÄKARE DIREKT om du misstänker njurbäckeninflamation, om man går med de för länge så kan man förstöra njurarna. Hade det nyss och det var inte alls kul! låt det inte gå för långt!

  Reply
 26. Nathalie december 4, 2012 at 7:14 e m

  När jag hade njurbäckeninflammtion hade jag extremt ont i njurarna (nere på ryggen) så att jag knappt kunde gå. Men gå till en läkare för det kan gå väldigt illa annars!

  Reply
 27. Vilja december 4, 2012 at 7:18 e m

  Det är jätteviktigt att du får behandling för urinvägsinfektion, annars kan det leda till njurbäckeninflammation som i sin tur kan förstöra njurarna och du får gå på dialys 3 ggr i veckan för resten av ditt betydligt förkortade liv. Värsta scenariot, men därför är det så viktigt att behandla det! Jag fick plötslig feber och ont vid urinering samt värk i lägre delen av ryggen (där njurarna sitter), minns inte något illamående. Ät receptfria Postafen (mot illamående) samtidigt som du tar antibiotikan. Paow, UPPSÖK VÅRDCENTRAL NU!!

  Reply
 28. Amanda december 4, 2012 at 7:32 e m

  Hej, jag har haft njurbäckeninflammation och det var hemskt! Fick runt 40 graders feber och lades in på sjukhus i en vecka. Nu går jag på medicin livet ut ;/
  Man ska aldrig låta det gå så långt!

  Reply
 29. thesswester - inte som alla andra december 4, 2012 at 7:35 e m

  jag hade urinvägsinfektion som vandrade upp till min vänstra njure för ungefär 3-4 veckor sen. (precis innan magaluf reunion, kryssningen du vet) och det var bara ren otur för att jag inte tog någon penicillin. fick ta antibiotika och smärtstillande i en vecka efter att dom undersökte mina njurar, kissade GRÖNT och luktade konstigt men sen gick det över 🙂
  men jag varnar dig, om det börjar göra ont i njurarna så SÖK HJÄLP PAOW! för det kommer antagligen bara bli värre och göra så ont att du inte kan stå/sitta..
  krya på dig <3

  Reply
 30. sofie december 4, 2012 at 8:01 e m

  Hade njurbäcksinflammation en gång, fick jätte hög feber och ont i ryggen och magen.. kräktes även också 🙁

  Reply
 31. Fanny Erixon december 4, 2012 at 8:41 e m

  Jag hade njurbäckeninflamation för ett tag sen och jag lovar, jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv! Jag låg i sängen och kunde knappt röra mej och jag grät bara sådär utan anledning för att jag mådde så jävla dåligt. Det kan vara det du har, tyvär. Jag fick iallafall en medicin som va asbra! Ciprofloxacin hette den, hoppaas du blir bättre för de är ett rent helvete! kram, du är bäst!

  Reply
 32. EM december 4, 2012 at 8:48 e m

  Inte för att göra dig rädd eller så, tycker jag att du bör kolla upp det snarast. Jag hade njurbäckeninflammation efter en långdragen UVI. Jag var extremt trött, hade lite feber och ont i ryggen (njurarna dvs). Men hade ändå inte så farligt ont som jag hört att det ska göra. Gå till vårdcentralen 🙂

  Reply
 33. Susanna december 4, 2012 at 8:53 e m

  Hej!
  När jag hade njurbäckeinflamation så hade jag fruktansvärt ont i sidan av magen, det var alldeles hårt och i sidan av ryggen där njurarna sitter. Blev inlagd på sjukhus sen med 41 i feber. Det värsta jag varit med om…
  Kramar Susanna

  Reply
 34. anna december 4, 2012 at 9:02 e m

  aw, vad kul att du har kille (?) eller om ni bara träffas haha.. Ta hand om dig, du äger <3 / kram anna

  Reply
 35. Jennie december 4, 2012 at 10:17 e m

  För det första, vem har sagt att man ska må tipp topp när man äter antibiotika? Och mår man så extremt dåligt så uppsöker man vård och byter sort. Det viktigaste är att man ALDRIG avslutar en kur innan den är färdig. Bakterierna blir då resistenta mot antibiotika och de går då ej att få bort. Är så himla trött på dem som tror sig veta bättre (utan någon vård/medicinutbildning) och struntar i läkarens restriktioner. Resistenta bakterier är allvarligt och vi måste förhindra det! Allmänheten måste få mer information om detta för att förstå allvaret och konsekvenserna.

  Och vad gäller njurbäckensinflammation… Det är en allvarligt inflammation och du bör uppsöka sjukvård snarast möjligt! /Blivande sjuksköterska

  Reply
 36. paulina december 4, 2012 at 10:58 e m

  Jag hade njurbäcken inflammation när jag var liten (5-6 år).. vart så illa så jag fick opereras och därefter gå på kontroller fram till att jag var 16.. så är du minsta orolig så ring läkaren..

  Reply
 37. Sophia december 4, 2012 at 11:28 e m

  Hade aldrig haft en urinvägsinfektion i mitt liv förrän i mars i år. Då började jag få ont när jag kissade men tänkte inte mer på det.. Senare under dagen började det komma blod i urinen men jag tänkte att det går väl bort det med. Under kvällen fick jag så jävla ont i njurarna (fick jag reda på att det var sen) att jag inte kunde röra mig. Sen somnade jag i nån timme för att vakna till ett helt helvete.

  Vaknade med 40 graders feber, enorm smärta i njurarna och kände att jag var kissig hela tiden. Sprang till toan och kissade och det gjorde ju svinont och kom typ inget kiss, som det inte gör när man har uvi. Sen mådde jag så jävla illa att jag trodde att jag skulle kräkas var 5e minut. Så jag sprang fram och tillbaka från sängen till toan och försökte kissa och kräkas utan lyckat resultat.

  Somnade tillslut av utmattning på badrumsgolvet där min pojkvän hittade mig på morgonen och ringde vårdcentralen direkt. Jag kom in och de konstaterade att jag hade njurbäckensinflammation. Efter det hade jag uppemot 10 st uvi på ett halvår, för att nu äntligen vara frisk.

  Så har du någon av dessa symton, även om de är lindrigare så måste du uppsöka en vårdcentral direkt! Njurbäckensinflammation kan vara riktigt farligt om man inte behandlar det.

  Och angående antibiotikan, så drick proviva när du tar dina tabletter + något ytterligare glas under dagen så hjälper det mot illamående och dålig mage.

  Lycka till och krya på dig 🙂

  Reply
 38. Sophia december 4, 2012 at 11:32 e m

  Hade aldrig haft en urinvägsinfektion i mitt liv förrän i mars i år. Då började jag få ont när jag kissade men tänkte inte mer på det.. Senare under dagen började det komma blod i urinen men jag tänkte att det går väl bort det med. Under kvällen fick jag så jävla ont i njurarna (fick jag reda på att det var sen) att jag inte kunde röra mig. Sen somnade jag i nån timme för att vakna till ett helt helvete.

  Vaknade med 40 graders feber, enorm smärta i njurarna och kände att jag var kissig hela tiden. Det gjorde så ont att jag låg och storbölade och kunde inte sluta. Sprang till toan och kissade och det gjorde ju svinont och kom typ inget kiss, som det inte gör när man har uvi. Sen mådde jag så jävla illa att jag trodde att jag skulle kräkas var 5e minut. Så jag sprang fram och tillbaka från sängen till toan och försökte kissa och kräkas utan lyckat resultat.

  Somnade tillslut av utmattning på badrumsgolvet där min pojkvän hittade mig på morgonen och ringde vårdcentralen direkt. Jag kom in och de konstaterade att jag hade njurbäckensinflammation. Efter det hade jag uppemot 10 st uvi på ett halvår, för att nu äntligen vara frisk.

  Så har du någon av dessa symtom, även om de är lindrigare så måste du uppsöka en vårdcentral direkt! Njurbäckensinflammation kan vara riktigt farligt om man inte behandlar det.

  Och angående antibiotikan, så drick proviva när du tar dina tabletter + något ytterligare glas under dagen så hjälper det mot illamående och dålig mage.

  Lycka till och krya på dig 🙂

  Reply
 39. emelie december 5, 2012 at 12:42 f m

  jag hade urinvägsinfektion och mådde illa och så och trodde det var massa saker förra året. Men i själva verket var jag gravid så kolla dig även om du går på p-piller osv. finns fortfarande alltid en chans

  Reply
 40. Lina Holgersson december 5, 2012 at 10:15 f m

  Jag har också fobi för att kräkas, alltså riktig fobi. jag kräktes inte ens när jag hade maginfluensa. Haha, vet att det låter helt sjukt…
  Men när jag hade njurbäckeninflammation så bara kräktes jag.. kunde inte stoppa det.. Så hoppas inte att det är det du har..
  All började typ med att jag hade ont i ryggen/ njurarna och var lite allmänt seg. Åkte på semester i alla fall och där började jag må jättedåligt.. Las in på sjukhuset med dropp när jag kom hem. Så kolla upp det direkt så slipper du kanske må så dåligt som jag om det är njurbäckeninflammation du har.

  Reply
 41. Tove december 5, 2012 at 11:29 f m

  Jag hade njurbäckeninflammation!
  Fick skyhög feder från ingenstans, blev mycket hängig och hade också verk i njurarna. Kan mycket väl vara det!
  Åt dock antibiotika i typ en vecka så försvann det 🙂
  Hoppas du blir bättre!

  Reply
 42. norea december 5, 2012 at 1:50 e m

  Jag hade njurbäcken inflammation för något år sen ,två tror jag (?)!
  i början visste jag inte att jag hade det,mina symptom var att det gjorde ont i njurarna när jag gick. om jag kunde gå kunde jag bara gå på tå, jag åt INGENTING alls på 4 dagar.jag hade feberfrossa och efter typ en vecka så blev jag inlagd på sjukhus och det var då dom såg att jag hade njurbäckeninflammation, jag fick massa mediciner och hade feber .och allt gjorde fruktansvärt ont .men tillslut gick det ju över som tur var!

  Reply
 43. Nathalie december 5, 2012 at 2:08 e m

  Jag hade njurbäckeninflammation förra året, vaknade av att det gjorde fruktansvärt ont i sidan av magen. Brydde mig dock inte och drog en krogrunda ändå, dagen efter hade jag 40 graders feber och fortfarande sjukt ont bara att jag hade fått ont i sidan av ryggen också. Blev inlagd på sjukhuset i några dagar, fick massor av smärtstillande och så vidare. Misstänker du njurbäckeninflammation så kanske du ska höra av dig till vårdcentralen eller sjukhuset. Krya på dig 🙂

  Reply
 44. Tess december 5, 2012 at 4:49 e m

  Man måste ta hela kuren! fruktansvärt viktigt! 🙁

  min syster tog inte hela kuren när hon hade halsfluss, vilket gjorde att hon utvecklade en annan typ av halsfluss, samtidigt som hon inte blev sjuk, utan JAG blev sjuk 3 gånger på rad och sista gånger höll det på att gå riktigt illa 🙁
  visst urinvägsinfektion kanske inte smittar, men om du någon gång har något som kan smittas, snälla ta hela kuren! annars kan du riskera livet på dom runt om dig 🙁

  Reply
 45. Michelle december 5, 2012 at 6:52 e m

  Om du har avbrutit kuren kan de vara jävligt stor chans att du fortfarande har infektionen i kroppen och om du går för länge med den kan de sluta med att du ramlar ihop och hamnar på sjukhus i 2 veckor och kan varken äta eller kissa eller gå. Själv har jag ofta urinvägsinfektion och har också slarvat med medicinen och de slutade i grov urinvägsinfektion, spya och sängliggande i 1 vecka. Så bara för att va snäll mot din kropp så gå och testa för urinvägsinfektion för de är sjukt stor chans att den ligger kvar i kroppen och man kan gå med infektionen väldigt länge och den påverkar fortfarande kroppen och speciellt njurarna. Sen är de vanligt att man spyr, kollapsar och får ligga på sjukhus, och om jag ser till din fobi för att spy bara så tror jag du gör de rätta haha! Hoppas jag vart till hjälp. Gör de så fort som möjligt för de gör SJUKT ont om du slår i botten! /Pusssssar

  Reply
 46. Sabina december 5, 2012 at 6:54 e m

  Hade njurbeckeninflamation för lite mindre än 1 år sen. Fick svin ont i ryggen och i sidan av midjan. Kunde inte stå och knappt ligga ner. Fick dropp och antibiotika. Tar några dagar innan det börjar verka. Går man för länge utan att göra nått. Så kan få blodförgiftning. Så man ska alltid kolla upp det om man har ont. Hade Inge urinvägsinfektion innan.

  Reply
 47. Emma Pousar december 5, 2012 at 7:12 e m

  Jag har haft det en gång å önskar nog inte min värsta fiende det. Hade feber i några dagar då låg jag mestadels i sängen , orkade inte äta å kunde knappt gå då det gjorde så jäkla ont, gick med det någon vecka innan jag gick till läkaren och då fick jag medicin för det. så bra att gå till läkaren i tid hehe 🙂

  Reply
 48. Rosa december 6, 2012 at 4:39 f m

  Du kommer märka om du har NBIF, det gör svin ont, och det går inte över med vatten eftersom det är baselurer där som inte ska vara där. Själv har jag fått massvis med sådan, en gång svimmade jag, men jag har aldrig kräkts, inte heller blivit trött, dock feber runt 39-41. Jag får ibland ont i njurarna om jag dricker för lite eller för mycket vatten, så orsaken kan vara det också, men eftersom du haft UVI så bör du kolla upp, njurarna är känsliga så var försiktig.

  Reply
 49. Lotten december 6, 2012 at 4:39 f m

  Haft njurbäckeninflamation, långt gången sådan. Hade feber, var en time från att få blodförgiftning och hämtades av ambulans. Blev inläggning och en vecka på infektionsavdelningen med antibiotika intravenöst 9 ggr om dagen. (3 sprutor åt gången, 3 ggr om dagen). Äve dropp. Började med en urinvägsinfektion jag (visste inte vad det var, var bara 16 år)gått med länge sm seda spred sig upp i njurarna.

  har du urinvägsinfektion är det mycket viktigt att du tar kuren ut. Mådde du dåligt har du förmodligen fått Trimetoprim, gissar jag på? Man känner sig som om man svalt diskmedel på insidan. Huvva! Kör istället lexanor, den tycker jag funkar absolutbäst och man sipper biverkningar. Men ta för guds skull kuren ut och sluta aldrig i förtid. Och du? Kissa efter sex eftersom de tär så man oftast får det.

  Reply
 50. Lin december 23, 2012 at 11:34 f m

  Njurbäckensinflammation är det värsta jag varit med om. Trodde atthag skulle dö. Kunde knappt röra mig och hade sjukt mycket feber ;(

  Reply
 51. Louise januari 29, 2015 at 12:45 e m

  Hej fina du!
  Jag vet exakt vad lider av.
  Har gått igenom detsamma!
  Det började för mig att jag gick igenom en massa skit, bara tråkigheter varje dag. Ngt dödsfall, ngn skilsmässa m,m
  Jag vara väldigt nere en lång tid. Började känna mig trött osv.
  Blev bjuden på en mega fest hade super kul mitt i alla dessa tråkigheter. Vaknar upp dagen därpå…. Kändes som en kniv mellan benen… Uvi delux känning. Stressade upp mig, grät av smärtsan och kokade samtidigt av besvikelse. Inte detta också efter alla andra ”sjukdomar” jag dragit på mig. Träningen sket sig, jag som va i toppform kroppsmässigt!
  Tränade Ca 5 dagar i veckan, men nu va det kört…. Jag blev helt utbränd. Fick kur efter kur mot uvi. Det blev bra och bättremen kom tillb igen. Och så höll det på… Va hos uruloger osv. Inget fel på mig. Bröt ihop och min mamma tog mig till vårdcentralen….. Det hade blivit psykiskt med all stress och utvecklat uvi av detta. Inget läkaren berättade men skrev ut anti Depp tabletter och attaraxen (antihistamin, lätt lugnande) och sobril när jag fick mina sk. Panik Attacker!
  Så fort jag börjat äta dessa som jag beskrev det som monsterpiller blev jag sakta bättre och bättre. Blev sjukskriven 2 mån för att lugna ner mig. Tänka på mig sj och sluta stressa på inne och yttre stressförsvann och jag kunde känna mig lugn och äntligen GLAD! Jag var lugn och glad…..
  Dagarna gick och samtal med psykolog och djupavslappning gjorde susen. Känningarna som triggat igång ångesten var bort och jag blev lycklig och fri!
  Så snälla! Ändra livstil ofta ner på tempot! Många lider av olika krämpor utan att få bukt på det, utan att ens veta varför. Så stanna upp och njut! Gå och prata med ngn. Efter all skit jag gått igenom har jag fått lära mig vad ångest är.
  Stress har blivit en psykisk folksjukdom för många. Vissa får uvi (kronisk!) ett helvet andra får eksem, huvudvärk, ont här och var, svamp i underlivet m,m listen kan bli lång……..

  Lycka till! Ta det chill❤️

  Reply
 52. Pingback: Blod I Urinen Ont I Ryggen – ONE-DER-CPU

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *