Hur en tjej egentligen ska uppföra sig?

Nu kommer vi till den här ever ending diskussionen, men läste lite i Kissies gamla vän B****s blogg… Kom ihåg hur otroligt elak hon var mot mig, kanske helt förståligt med tanke på att det var då jag sa upp kontakten med Steffi för att hon dissade mig för att umgås med Kissie, och hellre gick ut och festade än att trösta mig när jag satt hemma och vred mig i ångestattacker. Så Steffi och Alexis berättade för henne vilken elak människa jag var, yadayada, men hade hon någon som helst anledning till att vara elak och slå mig för det?

Jag kan inte säga att jag tycker att B**** är ful. Hon är rätt snygg tills hon öppnar käften. Hon är en sån tjej som skriker och slår till tjejer om man skulle råka gå in i henne, hon loskar folk i ansiktet och skriker som en fotbollshuligan, och om jag vore en kille, så skulle jag tycka att det var extremt oattraktivt med en så elak tjej som gick runt på stan och sökte bråk. Usch…

20121221-203430.jpg

(Visited 16 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. m december 21, 2012 at 9:28 e m

  smart sagt!

  Reply
 2. paula21 december 21, 2012 at 10:01 e m

  Paow varför är du emot mörkhyade? Jag läste nyss på skvallerbloggens blogg att du hade skrivit något inlägg om att du inte gillade mörkhyade, jag har alltid tyckt om dig och följt din blogg jag är själv mörkhyad men efter jag läste det som stod sjönk du genast jättemycket i mina ögon:( Jag trodde inte att du var en sån slags tjej. Trodde inte du såg ner på någon slags person, men tydligen så gör du det. Väldigt synd kommer nog dock inte läsa din blogg i fortsättningen för jag trodde verkligen inte att du var rasist.

  Svar: Wow. Liksom. Om du tror på vad du läser i skvallerbloggar om mig (och andra) så är jag ledsen, men då är du faktiskt bortom all räddning… Varför bildar du dig inte en egen uppfattning genom att läsa min blogg (gjorde du inte det sa du…?)??? Mina läsare vet vad jag står för och att jag har vänner av alla slag, kön, hudfärg, sexuell läggning och politiska åsikter och att jag inte dömer någon efter det utan efter hur man uppträder mot mig och andra. Tråkigt att du, som säger att du följt mig på bloggen, inte förstått och sett det. Det gör mig ledsen.

  Reply
 3. melinda december 21, 2012 at 10:21 e m

  men va.. vrf skulle man bete sig annorlunda for att killar kanske tycler det ar oattraktivt? Skit grisigt gjort av henne att gora sa, ja, men snalla paulina. Vrf skulle hon bry sig om killar inte tycker om det? Trodde du var feminism.

  Reply
 4. lala december 21, 2012 at 10:22 e m

  hahaha dessi måste känna sig extremt träffad 🙂

  Reply
 5. Lotten december 22, 2012 at 12:30 f m

  Angående måendet så kan det vara D-vitaminbrist. Irritation, depression och stort sömnbehov under vinterhalvåret är en typisk d-vitaminbrist. Kör d-vitaminer men förvänta dig att det tar flera månader innan de verkar.

  Reply
 6. wilma★ december 22, 2012 at 10:41 f m

  gud vad bra sagt!

  Reply
 7. Pingback: Paow till attack mot Kissies kompis | Gossip Girl

 8. Peter december 22, 2012 at 3:06 e m

  Byt namn på rubriken till ”Hur en människa egentligen ska uppföra sig?” Det beteendet du beskriver vore väl inte bättre om en kille gjorde det istället för en tjej?

  Sen tycker jag allmänt att ingen tjej ska ändra beteende enbart för att killar ska tycka att hon är attraktiv. Oavsett hur du är så kommer det alltid finnas folk som tycker att du är attraktiv och folk som inte tycker det så lev ditt liv för din egen skull istället.

  Reply
 9. Johanna december 22, 2012 at 5:40 e m

  killar tycker inte det är så attraktivt med slampor som dig heller.

  Svar: Säg åt din kille att han ska tycka så då, för han måste fan sluta jaga mig…

  Reply
 10. J december 23, 2012 at 4:34 e m

  burn @ johanna

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *