Flytta

Jag kan inte säga att jag mår dåligt, men jag har hakat upp mig på att jag inte trivs i min lägenhet. Och jag funkar liksom lite så att jag kan inte gå över till B… Någon sjuk tvångstanke bara. Är rätt less på att vara i Sverige också, speciellt vid den här tiden på året.

Jag mådde extremt dåligt förra året, och ja… Det var ungefär nu allting började, för ett år sedan. Tanken gör mig lite deppig och dåliga energier kommer tillbaka.

Känner mig även extremt trött och kan i stort sätt sova hur länge som helst, för att jag liksom inte tycker att det finns någonting att göra. Jag slutar svara i telefonen och blir rätt grinig. Och det är inte det att jag inte vill känna mig posetiv, utan det blir bara så. Känner mig alltid deppig och trött på vintern.

Visst är jag jätteglad över att jag träffat Peter, och jag tycker verkligen om honom. Och när jag är med honom så orkar jag typ allt. Fast kan ju inte vara med honom hela tiden då han bor i Uppsala, och nu nästa vecka så åker han till Miami och jobbar ock är borta i 3 månader. Är skitglad för hans skull, men lite bitter över att jag kommer att få vara ensam hemma i kalla Sverige.

Men… Ska nämligen flytta till Gran Canaria! Eller jag ska göra en säsong där! Åker ner den sjätte eller den sjunde 🙂 är lite rädd då jag åker ner helt ensam och ska bo med någon jag inte känner. Men det gör det hela spännande ^^ stannar nog till mars, tror jag! Och ja… Hur det blir mellan mig och P då? Vi tar det som det kommer liksom. Jag kan bete mig och hålla mig trogen. För jag vill inte vara med någon annan, konstig känsla det där.

20121221-200928.jpg

20121221-201008.jpg

(Visited 69 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. LORISSA LOVEBOMB december 21, 2012 at 9:47 e m

  Grattis, så spännande för dig 🙂

  Det är märkligt att vara kär.

  Reply
 2. Josefine december 22, 2012 at 12:28 f m

  Du är verkligen superfin på den översta bilden!
  Du passar jättebra i ljust hår, mörkt också. För du passar i allt haha!
  Nej men blont är verkligen ”du”!
  Jätteglad för din och dessies skull förresten, blev lite jobbigt med era bråk eftersom jag tycker om er båda så mycket, man vill liksom inte ta någons parti 😉
  Hoppas allt är bra med dig! <3

  Reply
 3. Hannah december 22, 2012 at 2:41 f m

  Ditt första bästa inlägg på riktigt länge Paulina! Jag har följt dig ända sedan du och Dessie höll på och bråkade med Kissie när ni 2 var ett par riktigt öhm ”fjortisar” rent ut sagt haha, dock var ju kissie också det 🙂
  Iaf så jag har vart med dig ända sen dess, fast nu är det första gången jag kommenterat din blogg. Vet inte om du kommer läsa det här heller iförsig.
  Jag vet att du mår dåligt och det har du gjort ända sen du och Hugo gjorde slut och man har märkt på dina inlägg att du inte är ALLS lika personlig längre trots att du kan skriva om djupa saker. Det här är första inlägget på länge som du är personlig och man verkligen känner det, so keep it going! Du är den första bloggen jag läser utav alla ”bloggar” jag följer varje dag 🙂
  Kramkram!

  Reply
 4. lina december 22, 2012 at 9:46 f m

  Ni är så fina! Och det är jättekul att ni är vänner igen! 🙂 Och hoppas allt blir bra! kram! <3

  Reply
 5. wilma★ december 22, 2012 at 10:42 f m

  så fin du är på bilderna!

  Reply
 6. Jansson december 22, 2012 at 10:18 e m

  Vad härligt för dig. Inte kul att må dåligt! Hoppas du får mer energi och hittar en ljus tillvaro i ditt liv. Du är verkligen en jätte vacker tjej.

  Reply
 7. j december 23, 2012 at 1:11 f m

  KOmmer du och peter fortsätta att vara ett par under den här tiden eller lägger ni liksom det hela på is?

  Reply
 8. lisa december 23, 2012 at 11:10 f m

  vart på Gran Canaria ska du vara?? åker nämligen dit den 12e!

  Reply
 9. Mia december 23, 2012 at 3:49 e m

  Paulina, kan du inte åka med Peter och jobba där du också? eller flytta till Uppsala?

  Reply
 10. Pernilla (: december 23, 2012 at 11:08 e m

  Du få ha det så kul där borta 😀
  Vet det där om att man hamnar där man en gång var, men man får försöka se på den ljusa sida och hitta på saker som får en att må bra ^^ och med vintern så kan du tänka att den är vacker i sitt egna sätt 😀 (även om den är lite tråkig).
  Lycka till med distans, det kommer du klara av! Det är ju lite bra att sakna någon 😉 (har själv distansförhållande och funkar galant)
  God Jul 😀

  Reply
 11. sara december 24, 2012 at 12:43 e m

  daniel då??

  Reply
 12. Yonas! januari 16, 2013 at 1:01 e m

  hallå där, var i Gran canaria ska du vara? bor också här! är ett blandat miljø och tror du kommer gilla det, bara du inte hamnar på ett skitt ställe och ska bo i ett rått håll, lätt att det kan bli s¨før folk som kommer ner i ovisshet! Lycka till med ditt Gran Canaria äventyr!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *