Är Dessie och jag vänner igen?

God morgon!

Shit vad jag är trött, var så bakis igår men vi hade en helt sjuk utgång jätte roligt vi började med att bowla och mötte upp Dessie efter att vi varit lite oense ett tag, men det är nog så att vi ska vara vänner, vi sitter i samma båt och jag tror man behöver varann förr eller senare, man vet ju inte om jorden går under eller vad man ska säga.

Nu ska jag upp och göra frukost till mig och Maddiken, lille kissen kanske vi får besök snart också fick ett sms om att någon ska komma och våldgästa mig!! *hjälp*


Testa din pojkvän, och få inspelningen skickad till din email!

Gör som Hollywood stjärnorna! Skaffa längre ögonfransar på bara 2-4 veckor!

Love you bitches

(Visited 137 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Elin december 21, 2012 at 2:04 e m

  Följer er båda, kul att se att ni tar de till en ny nivå 😀
  Ville även få skrivit om att jag har bloggat i många år nu och jag skriver om allt från träning och form till kamp mot självkritik …. Men jag får verkligen inte igång trafiken på bloggen. Så jag chansar och hoppas på en paow som tror på tomten och därför är extra snäll (och då om du hinner med att läsa alla kommentarer) och därför kan komma med några tips eller något som kan hjälpa mej ? Stor kram http://www.nattstad.se/elinefternamn

  Reply
 2. Linnea december 21, 2012 at 2:44 e m

  Om nu jorden går under kan ni väl kika in min sminkblogg innan det är försent 😉
  Kommer uppdateras allt mer , eftersom den är nyuppstartad !
  Tack 😀
  http://freshcosmetic.blogspot.se/

  Reply
 3. V december 21, 2012 at 2:46 e m

  Du som alltid pratar skit om utlänningar och tycker att SD ska få makt osv. Har du läst artikeln om Åsa Linderborg som har blivit hotad av rasister/nazister.
  Kan inte förstå hur du kan vilja ha ett sånt samhälle där demokrati kommer försvinna om SD vinner. Tyvärr om de vinner så kommer såna äckel retards få makt och våga visa sig mer i samhället. om det går till överdrift som på Hitler tiden så kommer inte ens du få kunna umgås med Daniel Paris.

  Svar: Kul att du skriver till mig och säger att jag säger saker jag aldrig sagt.

  Du vet vad demokrati betyder, eller hur? Hade inte hört talas om Åsa Linderborg, men om du är så äkta blåst att du tror att jag stöder anonyma hot och mobbning på nätet så tror du fel. Jag har förmodligen fått väsentligt mycket fler hot än vad både Åsa Linderborg och alla andra som tror sig veta vad jag tycker och tänker tillsammans. Det är så det är att tala om vad man tycker. Man blir dessutom ALLTID utsatt för puckon, som du, som tillskriver en andra åsikter än de man faktiskt har och säger sig ha.

  Varför är det alltid så att de som är anonyma också verkar vara dom som varken kan läsa eller förstå…?

  Reply
 4. lisa december 21, 2012 at 3:04 e m

  eehh… taylor swift har haft 7 pojkvänner senaste 9 åren…

  Reply
 5. asdf december 21, 2012 at 3:11 e m

  jääääääääävlar vilken panna :O

  Reply
 6. Malin december 21, 2012 at 3:54 e m

  Tror ni (du och Dessie) tappade många läsare nu. Jättebra att ni är vänner, men det har ni förmodligen varit hela tiden. Löjligt att fejkbråka för att lyfta era bloggar och på det sättet få uppmärksamhet. Man kallar inte varandra för sådana saker som ni har gjort ena dagen och sedan plötsligt slickar varandras bröstvårtor och allt är glömt nästa dag. Nu kommer du säga att ”ni vet inte hur vi har pratat och löst allt utanför bloggen” och nej, det vet vi inte och nej, vi vill kanske inte veta heller. Om ni på riktigt har betett er sådär mot varandra och sedan blir sams så är ju det lika patetiskt som att ni fejkbråkat. Kanske dags att skaffa nya ”vänner”… fast det är klart, kaka söker väl maka…

  Svar: Resonerar man som du skulle hela världen ligga i krig idag. Man måste kunna förlåta och bli sams.

  Reply
 7. Sarah december 21, 2012 at 4:07 e m

  Hej, flikar in min kommentar som jag skrev i någon skvallerblogg! 🙂

  Skit i vem som är snyggast! Huvudsaken är att de är vänner, och fastän jag ogillar Paow så mycket så att jag inte ens hade släckt henne om hon var on fire, så gillar jag det ändå, jag gillar att hon är vän med Desiree (som förövrigt alltid har varit en favorit) jag tror dom har mycket att ge och lära sig av varandra, och jag hoppas inte Paow huggar Dessie i ryggen, utan att hon istället lär henne det som hon anser Dessie fattas, Paow som är ett år äldre har ju en massa att ge Desiree. Så Paow, upp till bevis nu hur du kommer göra, ni har ju trots allt varandra att tacka för att ni blev kända och är där ni är idag – så varför inte ta vara på varandra istället?

  Jag önskar alltså att du Paow, hjälper Desiree, för jag är helt säker på att hon behöver din hjälp till att komma upp på fötterna igen, visa nu att du är en bra människa, jag lovar dig att man mår så mycket bättre efter att ha hjälpt andra!

  Kram! (Wow, första gången jag skrivit kram till dig, hur som helst du kan får höra det ännu engång); KRAM!! haha =)

  Reply
 8. lina december 21, 2012 at 4:28 e m

  Ni två ska verkligen vara vänner! Och det är jätte kul att ni är sams igen! :)) <3

  Reply
 9. Evelin & Alexandra december 21, 2012 at 7:37 e m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply
 10. Felicia december 21, 2012 at 7:42 e m

  Hej! Din katt på foten är riktigt snygg,vad heter studion du gjorde den på?:)
  Tackar för svar,kraaam

  Reply
 11. jessica december 21, 2012 at 11:11 e m

  gud vad kul att ni är vänner igen!

  Reply
 12. Camilla december 21, 2012 at 11:25 e m

  Ja ni är för söta, som mellanstadietjejer som hatar varandra en dag för att vara bff igen nästa. Tror ibland du är lite för naiv för ditt eget bästa. Du börjar umgås med Steffi igen varje gång hon blivit osams med Kissie och Kissie inte vill vara med henne längre, sen när Kissie vill vara med henne igen så är hon där igen, har varit så flera varv. Kissie vill ju nu inte vara vän med henne längre (än så länge…) då hon säger att Steffi pratar illa om andra när hon är med henne så därför gör hon säkert det om henne oxå. Du måste väl själv fatta att varje gång du och Steffi blir bffs igen och hon berättar en massa negativa saker om Kissie så gör hon ju precis likadant när hon blir Kissies bff igen. Om till och med Kissie räknat ut dubbelspelet borde väl du också kanske dra öronen åt dig lite. Du verkar ändå mer ”äkta” än både Kissie och Dessie (även om du kan uttrycka dig lite väl klumpigt/förhastat ibland 😉 ) men ibland undrar man…. Som ni håller på i bloggvärlden är ju värre än lekskolan, måste vara jobbigt att aldrig kunna lita på någon till 100% men går man tillbaka till folk som redan svikit en ett antal ggr så kan man nog inte räkna med annat….

  Reply
 13. F december 23, 2012 at 4:18 f m

  Du har ju legat med många gissar jag på

  Svar: Förmodligen fler än antalet gånger du lyckats göra en vettig kommentar på min eller någon annans blogg…

  Reply
 14. Lilly december 24, 2012 at 1:01 f m

  Det är så löjligt att människor, framförallt tjejer, ska behövas kallas för slampor om de ligger med många. Det är ett sådant onödigt ord och om man vill ligga med någon, oavsett hur många det än är, så ska man få göra det! Det har ingen annan med att göra. En del personer måste verkligen lära sig att alla är olika – en del vill ligga runt och andra vill hålla sig till en eller ingen alls. Det spelar ju verkligen ingen roll!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *