Nicky Romero ikväll!

Ikväll har Nicky Romero en grym spelning på Amba och jag är så taggad! Ska bli riktigt kul, jag älskar housemusik! Ska dit med mina finisar Daniel Paris och Steffi, taggade trion 🙂 Innan ska vi äta middag och mysa och sen har vi bord på kvällen, en bättre torsdag med andra ord. Nicky är sjukt duktig, jag brukar alltid dansa till hans musik ute! Ooppa, Paow style!Sista chansen innan julafton – kolla in magisk korthållare i flera färger. HUR fungerar den? Just nu GRATIS frakt!


Tagga!!!

(Visited 46 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. sdjcjkh december 20, 2012 at 11:33 f m

  varför är du vän med dessie igen? tycker du hon verkar vara en bra vän?
  shit asså du är ju fan lika dum som henne.
  jaja lycka till

  Reply
 2. Lisa december 20, 2012 at 3:10 e m

  Amen vafaaaan.. Just när jag inte är i sthlm. Varför ska jag ha en sådan otur jämt?!

  Reply
 3. ellinor december 20, 2012 at 9:22 e m

  fattar inte rikigt hur du kan bli vän med dessie? efter allt hon har sakt om dig..

  Reply
 4. wilma december 20, 2012 at 10:02 e m

  BRA BILDER

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *