Taberaset i Uppsala.

Det blev visst en lång helg. Nämligen en tre dagars så inte speciellt konstigt att jag är sliten idag. Var ju ut och käkade i lördags med Ellen och hennes två vänner från USA som ville festa. Så blev det en sväng till Cafét… Sen när jag vaknade igår så gjorde jag absolut ingenting. Sen så kom jag på att jag lovat att komma till Uppsala för dom har fest för alla krogar i hela Uppsala. Så kom hit runt kl 11 och då gick vi till Flurran och festade. P jobbade. Så jag hängde med en massa andra. Trevligt. Men har vart sjuuuukt trött idag.

Ligger just nu i sängen och väntar på att Nikita ska komma hem. Vi ska mysa och kolla på film 😀


Magisk korthållare i svart läder och mocka. HUR fungerar den? Just nu GRATIS frakt.

Hade tråkigt så sminkade mig.. haha 🙂

(Visited 22 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. LORISSA LOVEBOMB december 18, 2012 at 1:16 e m

    Det ser ut som när du sminkade dig när du var liten.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *