Veckans Hiss och Diss!

1. Uppsalas festliv! Jag trodde aldrig det men jag som festat så mycket tycker uppsala levererar väldigt bra när det gäller ute liv.
lite hetsigt, men inte så himla mycket folk som man kan tro och sällskapet gör de ju oftast bättre också såklart!
2. Instagram, när man känner att bloggen får vila några timmar så har jag alltid fullt upp på instagram, där lägger jag alltid ut bilder och det är jätteroligt när man får så mycket beröm där! Älskar er små instalovers.

1. Vad är det för fel på människor som alltid är ute efter bråk, och nu menar jag ingen speciell. Så lägg ner den tanken direkt, men jag tänker när man är ute på nätterna, efter en viss del är det som alla vill ha ”bråk” – ”Ey vill du ha bråk?” Haha så jävla pinsamt! Ha kul när ni är ute istället.

2. Att hänga ut sina vänner som man någon dag före älskar, alltså döm mig inte nu för jag har också säkert inte varit den bästa angående det här, men när man först är vänner och står och posar på vimmelbilderna tillsammans en dag senare, då hänger man grovt ut den personen?

Det går över mitt förstånd, ta erat tjafs direkt, hela Sverige behöver inte höra allt.

3. Köpa sina följare på Instragram?

Men skämtar folk, jaja, klart många vill ha följare på sin instagram, men då kanske det är bäst att man förtjänar sina följare haha. Sitter man och skriver skit om gamla vänner, samt hänger ut folk hit och dit ja då vill tyvärr ingen följa dig, är det då man köper sina följare på Instagram från utlandet? Hahaha, spyr…

(Visited 41 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Barbie Med Syndrom december 17, 2012 at 8:51 e m

    Even Barbie Wants To Be Me <3 – Ta chans att synas på en av Södermanlands största bloggar! Delta i länktävlingen som sker dagligen, genom att kommentera inlägget "Bli Dagens Blogg".

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *