Vinnare av mina tävlingar!

Ja äntligen var det dags, jag tänkte med att börja utse vinnare ifrån tävlingen med netflix där ni kunde vinna film gratis i 6 månader och det är äntligen klart! Jättekul att så många ville vara med och delta i tävlingen och det kommer roligare tävlingar snart, tro mig.

Stort grattis till filmälskarna:

Sandra Hägglund

Med motvering:

Hej Paulina! Jag läser din blogg för att du är så rå, cool och självständig tjej! Du vågar verkligen, du är stark och otroligt vacker 😀 Jag är lika gammal som dig men ser lixom upp till dig, du är som en förebild för mig, tycker du är galet härlig! 😀 En bra egenskap med mig är nog att jag tänker alltid på folket runtomkring mig före mig själv. Det är som en självklarhet för mig att göra det, lixom ligger i min natur och det brukar vara mycket uppskattat 🙂 Ha det bääzt! <3

Om ni skickar ett mail till  [email protected] så får ni era priser!

Men ni kommer väl ihåg den andra tävlingen från Smink och klackskor från Glenza, den utsätter jag en vinnare imorgon kolla in då , 😉

(Visited 132 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. EbbsaN januari 18, 2014 at 10:12 e m

    hej! vill att du ska ta bort det här inlägget alternativt ändra mitt namn till bara ebba! skulle va jättesnällt. 🙂 vill inte ha det överst på google när man söker på mig. dessutom så fick jag aldrig priset. kram!

    ebba

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *