Vill du vinna film och serier att kolla på i 6 månader gratis?

ALLA ÄLSKAR FILM!

Here we go, nu är det fart här på bloggen, nu har jag fått en riktigt rolig chans att lotta ut 2 stycken presentkort på Netflix, jag skrev förut
om filmen The Cove och även the notebook, jag älskar film och jag kan kolla på film en heldag om jag vill. Brukar stänga av telefonen, och
bara lägga mig och streck kolla på serier som entourage dexter osv..

Jag delar ut 2 koder för film i 6 månader, hur mycket du vill obegränsat och det bästa är att fler kan kolla samtidigt. Jag och Paris kollar samtidigt just nu!
Se tävlingsreglerna under bilden! 

Var med och tävla om gratis film och serier i 6 månader hos mig, jag delar ut 2 Netflix koder:
1. Skriv NAMN och EPOST så kontaktar kanske jag just dig!
2. Skriv varför du läser min blogg och berätta en bra egenskap om dig själv, ska bli så kul att läsa om er!

Jag drar två vinnare, nu på fredag klockan 15.00 !!! kör hårt, i know you love me. pusss 

(Visited 1 times, 1 visits today)

141 Comments

 1. Hanna Östros december 12, 2012 at 4:07 e m

  Jag läser din blogg eftersom jag tycker du verkar vara en glad tjej med underbar personlighet. Jag gillar din klädstil och jag tycker verkar äkta rakt igenom. Min dröm är att få träffa dig!
  Kram
  Hanna

  Reply
 2. Sara december 12, 2012 at 4:12 e m

  Hejhej!
  Jag läser din blogg för att jag tycker du är en galen och härlig brud, skulle verkligen vilja träffa dig.
  Oj en bra egenskap hos mig måste nog vara att jag ger komplimanger hela tiden, om jag är med mamma och handlar och ser att tjejen som sitter i kassan på ica har målat sina naglar, så säger jag att dom är fina till henne!
  det bästa är nog svaret man får tillbaka, dom bli så himla glada och då blir man själv glad!

  KRAM KRAM!

  Reply
 3. Erika december 12, 2012 at 4:12 e m

  Jag läser din blogg för att du är cool. Dessutom ”lider” du av samma sak som jag, spyfobi som styr ens liv. Känns skönt att inte vara ensam om det. En bra egenskap jag har är att jag är väldigt förstående.

  Reply
 4. Therese Holmberg december 12, 2012 at 4:13 e m

  Jag skulle gärna vilja få 6månader till netflix 🙂
  Jag läser din blogg för att jag tycker du verkar vara den ärligaste, håller inte på med så mycket reklam för olika produkter och sånt,som vissa andra gör 🙂
  Min bästa egenskap är nog att jag alltid är glad, då menar jag alltid 🙂 Det är typ 2ggr om året elr nått som jag känner mig lite nere men annars glad 🙂

  Reply
 5. Linnea Sjöstrand december 12, 2012 at 4:17 e m

  Jag läser din blogg för att du är så ”down to earth”. Du blir ledsen som alla andra och skriver varför du mår som du mår. Det är inte många som vågar stå för sig själva på samma sätt som du gör. Själv är jag förbannat awesome och rolig. Skulle vi festa eller hänga tsm så skulle vi ha svinkul! 😉

  [email protected]

  Reply
 6. Margrethe december 12, 2012 at 4:19 e m

  Hei!
  Jeg leser din blogg fordi jeg synes du er en søt jente og skriver mye bra! Jeg begynte å lese den etter jeg kom hjem fra mallis i sommer, var der på barskolan. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver!

  En god egenskap jeg har er at jeg er ærlig. Uansett! Bedre å være ærlig enn falsk, mener jeg 🙂

  Reply
 7. Fanny december 12, 2012 at 4:19 e m

  Hej, jag är en 17 årig tjej från finland. Själv är jag inte riktigt medveten om vilken är min bästa egenskap, kanske förmågan att undvika gräl med mina kompisar? Hamnar så gott som aldrig i konflikter med dem, vilket är skönt. Enligt min lilla syster är min bästa egenskap att jag bakar super duper goda muffins och andra bakverk, hehe.
  Jag läser din blogg för att du har en massa intressanta åsikter, och för att den är underhållande! Gillar din klädstil så det är ju också ett plus 🙂
  Ha en bra dag!

  Reply
 8. Krista december 12, 2012 at 4:29 e m

  Jag skulle gärna vilja vinna, jag läser din blogg för du är ärlig och snygg och snygga kläder skiter i vad andra tycker om dig har typ läst din blogg sens 2009 och är fortfarande kvar 🙂

  Reply
 9. Sara Petersson december 12, 2012 at 4:33 e m

  Hej 🙂
  Jag är en 21 årig tjej som har följt din blogg i säkert 2 år. Anledningen till varför jag läser din blogg är för att du påminner väldigt mycket om mig själv. Känner igen mig i det du skriver och jag tycker du är en intressant och söt tjej! 🙂 Mina bästa egenskaper är väl kanske att jag är ärlig och spontan! 🙂 Fortsätt blogga som du gör bara, du rockar! 🙂 Ha det bäst!

  Reply
 10. SrB december 12, 2012 at 4:34 e m

  Jag läser din blogg för att du är söt,du är rolig och ger ibland bra tips på t.ex kläder och smink! sen gillar jag att kolla på dina semester bilder! du är lite utav en inspiration =)
  en bra egenskap jag har är väl att jag gör folk glada,oftast för att jag säger korkade saker!

  Reply
 11. Maria december 12, 2012 at 4:42 e m

  Hej! Jag har läst din blogg i flera år nu för du är en rolig och spontan bloggare. Alltid roliga inlägg och så dessutom har du mognat så sjukt mycket under alla dessa åren. Min egenskap är att jag är sjukt rolig, precis som du 😀

  Reply
 12. Ellen Wärnsberg - ellenwarnsberg.se december 12, 2012 at 4:45 e m

  Ellen Wärnsberg, [email protected]

  Jag vet inte varför jag gillar din blogg så mycket, men jag började läsa den för några år sen och det är som du skriver, man kan inte sluta läsa! 😉 Jag gillar alla långa personliga texter och det är kul att läsa om dina resor osv! Dessutom tycker jag du är en bra förebild för du står för vad du tycker och så är du snygg också haha 😉

  Min bästa egenskap är nog att jag aldrig ger upp 🙂

  Reply
 13. Zezze december 12, 2012 at 4:45 e m

  Du verkar vara en positiv, stark, busig tjej som gått igenom mycket med ändå ser det goda i livet. Älskar ditt hår och har alltid beundrat dina åsikter 🙂 Vi hade lätt klickat om jag hade bott uppe i Stockholm 😉

  Positiv egenskap om mig själv är att jag alltid ställer upp för mina vänner. Jag har alltid en ledig axel som min vän kan gråta ut över. Om en vän behöver mig, är jag där direkt.

  Reply
 14. Julijana december 12, 2012 at 4:45 e m

  Hej Paow!
  Jag läser din blogg för att jag verkligen tycker du är så jävla äkta och ball! Du skiljer dig så mycket ifrån alla andra dumma bloggerskor. Du är riktigt äkta, och du skryter inte om vad du har, vad du köper. Det är så himla bra för då känner man inte sig så dålig när man läser din blogg. För att när man läser t.ex. Kenzas, Kisses, Dessies så känns det som man har så lite jämfört med dom. En sak jag också stalkar din blogg för är för att du vågar ta upp de dära ”känsliga ämnena” – att du vågar prata öppet om sex och att du vågar stå för dina åsikter om invandrare och sånt, även om jag inte helt tycker som du haha 😉 Så ja du är så jävla äkta och du verkar vara en skit härlig människa.
  Och ja, en bra egenskap jag har är nog att jag… hmmm, att jag är väldigt öppen om mig själv! Att jag gillar att prata om allt, och jag kan hjälpa alla med allt. Ingen behöver skämmas när dom är med mig utan jag är ganska avslappnad och är mer den dära ”tam boy” tjejen som gillar att prata om exakt allt. För mig är inget skämmigt!
  Jag hoppas jag vinner eftersom det enda jag gör nu för tiden är att kolla filmer, och jag har tjatat på mamma att ge mig ett netflix konto nu till jul. Haha, kramar!

  Reply
 15. Madeleine december 12, 2012 at 4:49 e m

  Hej Paow!
  I januari flyttar jag upp till Stockholm ifrån lilla Helsingborg i Skåne för att plugga och i och med att jag flyttar helt själv lär det bli en del ensamma timmar att fylla, därför vill jag vinna gratis film och serier hos netflix, perfekt tidsfördriv!

  KRAM!

  Reply
 16. Madeleine december 12, 2012 at 4:51 e m

  och självklart glömde jag skriva varför jag läser din blogg haha, jag läser den främst för underhållningen om jag ska vara ärlig! Du verkar vara en helskön brud som kör lite ”grynet-stil”: ta ingen skit, vilket jag gillar!
  och om jag skulle nämna en bra egenskap hos mig så är det ödmjukhet, tycker det är en viktig och ganska sällsynt egenskap tyvärr.

  Reply
 17. Sandra december 12, 2012 at 4:52 e m

  Hejsan Paulina 🙂 jag är grym på att hjälpa andra! 🙂
  Kram

  Reply
 18. Justina december 12, 2012 at 4:52 e m

  Hej Paow!
  Detta är första gången jag är med och tävlar på din blogg so here it goes! Jag började läsa din blogg vintern 2010 och fastnade direkt eftersom mycket av det du skrev och skriver om känner jag igen mig i när det gäller att hitta sig själv och den ångest du plågas av. Sedan 2009 har jag diagnosen paniksyndrom och ångest, oro, panikattacker och depression är det jag lever med varje dag.
  Jag flyttade till Stockholm 2011 för att få börja om, starta ett nytt kapitel i mitt liv och hoppades på att min panikångest skulle stanna kvar i min hemstad men ack så fel jag hade 😛 trots med hälsan och måendet emot mig är min positiva egenskap att jag är så otroligt envis och tack vare det är jag fortfarande kvar i Stockholm och kämpar när jag egentligen så dåligt som jag mådde kanske borde ha flyttat hem. Nu hoppas jag på att få kolla film a la paow style under mina ensamma kvällar och dom dagar jag mår sämre 🙂
  Stor kram till dig!

  Reply
 19. Beatrice december 12, 2012 at 5:02 e m

  Jag började läsa din blogg år 2009 då du och Dessie var två små tjejer i matchande rosa overaller. Då läste jag din blogg för att jag ville följa allt drama som pågick runt er och andra bloggare. Men jag har stannat kvar och jag har följt dig genom dina upp och ner gångar. Jag tycker att det är otroligt hur du har blivit en så mogen och klok tjej trots att du är ung. Och jag kan relatera mycket med dig. Jag har också jobbat säsong, fast i fjällen, så jag vet hur det är med rykten som cirkulerar på sådanna ställen och hur alkoholen verkligen flödar. Och jag vet att det är den bästa upplevelsen i mitt liv. Jag växte där. Och jag har lärt mig att precis som du, skita fölständigt i vad folk säger om mig.
  Summering: Jag läser din blogg för att jag kan relatera med dig, och för att jag tycker att du är en otroligt stark tjej som står för den du är. Keep holdin’ that head up high!
  Bra egenskap med mig själv: Jag vet om att jag måste vara snällare mot mig själv och ta för mig mer i livet. Måste bara våga göra något åt saken!

  Reply
 20. Hedvig december 12, 2012 at 5:03 e m

  Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna och jag läser din blogg för att jag det du skriver om är
  intressant och tycker du är en riktig super tjej med grym blogg. Du är liksom inte som andra,
  du är dig själv och lite egen, helt klart sveriges bästa bloggerska enligt mig. Sen så är det som
  att jag inte kan sluta läsa din blogg, kollar den hela tiden typ. Du är typ lite som en förebild för
  mig också. Älskar dina tatueringar btw! Och jag själv då, jag är en tjej som bor i norrland och går på högstadiet. Jag gillar att vara ute i naturen och köra skoter (jag är same) och andra saker men också att vara med kompisarna och ha kul. Min bästa egenskap är väl kanske att jag lyssnar på andra och tar in vad dom säger till mig, det tycker jag är väldigt viktigt. Det var väl det då, hoppas du väljer mig 😉 kram paulina! 🙂

  Reply
 21. Marie december 12, 2012 at 5:05 e m

  Hej! Jag läser din blogg eftersom den inte är som den skiljer sig från andra bloggar. Vilket jag ser som något positivt, inte minst för du känns som en ärlig människa som gör precis det du känner för, vilket är långt i från vad många andra gör. Jag läser den helt enkelt för det är som en frisk och riktigt rolig fläckt mitt i min slutspurt av pluggande!

  Reply
 22. Patricia december 12, 2012 at 5:06 e m

  Jag har läst din blogg sen 2010 och tycker du verkar vara en riktigt go person! Älskar dina texter som du skriver om självförtroende och du är inte som någon annan bloggerska. Du visar att alla människor inte är ”perfekta” och försöker inte låtsas att du lever i ett s.k. ”paradis”, som många andra tyvärr gör. Jag tycker att du är uppriktig och ärlig och bjuder på dig själv! Du ser ut att vara en väldigt stark och rolig person!

  En bra egenskap om mig själv skulle nog vara att jag är en bra lyssnare och förstående. 🙂
  Go paower!

  Reply
 23. marie december 12, 2012 at 5:07 e m

  glömde skriva egenskap kom jag på… jag vet inte om det är någon vidare egenskap kanske, men jag kan nog alla hundraser som finns eller kanske inte alla, men det känns som det ibland! Det går inte en dag utan att jag tänkte på hundar minst 1 gång i timmen… ohälsosamt kanske, men jag gillare!

  Reply
 24. Phailin december 12, 2012 at 5:08 e m

  Hej! Jag skulle vilja vinna därför att jag älskar att se film! Jag tycker om att läsa om dina åsikter, ditt party liv och dina kläd/shopping tips!

  Kram!:)

  Reply
 25. Frida december 12, 2012 at 5:08 e m

  Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas! Du är den bästa av alla bloggare, och det säger jag bara inte. Du skriver alltid dina egna åsikter och kör ditt eget race, det är därför jag gillar just dig så himla mycket. Sen att du är sjukt snygg är ju pricken på i:et haha.

  En bra egenskap hos mig själv är nog att jag aldrig bråkar med någon. Mina kompisar brukar säga att jag alltid är den som hjälper alla andra att bli sams, jag vet inte varför men det har bara blivit så. Sen så tar jag alltid hand om mina kompisar. Vad som än händer så måste man skydda sina vänner. Killar kommer och går men vänner består! Det är min bästa egenskap!

  Tack för en grym blogg, älskar att läsa om dig, fortsätt med det du gör och låt aldrig någon trycka ner dig, för du är en underbar människa, you go girl!

  Reply
 26. Rosanna december 12, 2012 at 5:13 e m

  Jag läser din blogg för du är skönt brutal o jag blir alltid förvånad fastän jag är 24 år gammal o tror mig har sett de mesta.. Du fascinerar mig! En bra egenskap med mig är att jag är en flexibel människa som älskar att hjälpa andra o finnas till hands för mina vänner! Samt att jag är bra på snowboard;)
  Ha det gott!

  Reply
 27. gabriella december 12, 2012 at 5:28 e m

  Hej! 🙂 Jag började läsa din blogg för att du provocerade, fast jag tyckte inte illa om dig. Jag orkar liksom inte gå och störa mig på folk. Nu på senare tid så läser jag din blogg för att den är annorlunda och du försöker inte vara felfri, du har sjuk och rolig humor. Du är jordnära och smart. En bra egenskap hos mig själv är att jag har självdistans och jag är smart, oftast glad och snäll.

  Reply
 28. Miranda december 12, 2012 at 5:28 e m

  Jag läser din blogg för att den sticker ut bland alla andra bloggar. Du kör verkligen ditt eget race, både på gott och ont. Visst, jag kan precis som många andra bli lite provocerad av saker och ting du skriver, men samtidigt måste jag erkänna att jag beundrar ditt mod; att du vågar gå mot strömmen och göra helgalna saker, liksom att du faktiskt står upp för dig själv och ditt sätt att leva!

  Jag har precis fyllt 18, går sista året på gymnasiet och har alltid setts som en ”skötsam tjej”. Jag blev retad genom hela grundskolan, folk var så otroligt avundsjuka på min framgång, men jag gav aldrig vika för det helvete jag genomgick. Även om jag många gånger tvivlat på mig själv så har jag alltid stått upp för den jag är och faktiskt vågat gå mot strömmen. Känner igen mig lite i dig på så sätt, att du vågar gå mot strömmen och vågar vara stolt över det. Så, jag skulle nog vilja säga att det är min bästa egenskap; mitt mod att trotsa strömmen och inte vara någon annan än mig själv!

  Kram på dig, Paow! You go girl!

  Reply
 29. Matilda december 12, 2012 at 5:34 e m

  Hej! Jag läser din blogg för att jag tycker att det är roligt att få en insyn i en ung snygg tjejs liv. Jag kanske inte alltid håller med mig, men jag gillar att du alltid bara kör på och säger vad du tycker oavsett. Att du står för någonting, det är bättre än att inte ta ställning alls.

  En bra egenskap hos mig är att jag är empatisk. Jag respekterar andras känslor och lyssnar när någon behöver prata. Försöker ge så bra råd jag kan, trots att det inte alltid är så lätt. Jag tror att man kommer långt med det.

  Reply
 30. Reggi december 12, 2012 at 5:37 e m

  Kul att läsa för du är inte som dem alla andra bloggarna, du står upp för dig själv. Du är egen.

  Ja vad är min bästa egenskap, att jag är inte som alla andra, jag följer inte modet.

  Reply
 31. Antonia Andersson december 12, 2012 at 5:44 e m

  Hej!
  Jag läser din blogg därför jag tycker du är bland de ärligaste av bloggarna. Du står för vad du tycker och tänker. Du står även för saker du har gjort tidigare, saker du inte är stolt över, men du erkänner det och tar lärdom av det. Du fantiserar inte ihop ett perfekt liv utan skriver längre och ärligare inlägg, som ger läsarna en chans att lära känna dig, relatera till dig och det du skriver samt låter oss ta lärdom av dina misstag. Du visar vad som verkar vara sitt riktiga jag, vilket tyder på stort mod i mina ögon. Att våga öppna sig och säga vad man tycker, tänker och känner trots all skit du får ta ibland.

  Om jag ska välja ut min bästa egenskap skulle jag vilja säga att det är min målmedvetenhet. Jag är inte rädd för att jobba för vad jag vill ha och jag låter inte folk tala om för mig att jag inte kan. Istället gör jag allt jag kan för att bevisa att dom har fel.

  Tack för en ärlig blogg!

  Reply
 32. Saga december 12, 2012 at 6:00 e m

  Jag läser din blogg för att du har en skön stil, starka åsikter och tar ingen skit! Du bryr dig liksom inte om att ha den nya LVväskan och du skryter inte om pengar som andra bloggare! Du är bara allmänt chill haha 🙂 hmm bra egenskap om mig sj, jag är bra i sängen haha

  Reply
 33. Miriam december 12, 2012 at 6:04 e m

  Hej! Jag læser din blogg før att den ær intressant och med en gnutta humor haha. Min bæsta egenskap ær nog att jag ær riktigt jævla bra på att lyssna och stælla upp før dem i min nærhet, det ær jag stolt øver. 🙂 hadee!

  Reply
 34. Emelie december 12, 2012 at 6:10 e m

  Hej! Jag läser din blogg för att du verkar vara en verklighetsnära och ärlig bloggerska, finns många som provocerar i deras bloggar men du verkar vara annorlunda! Jag älskar din stil och smak och känner själv igen mig i många av dina inlägg, dessutom har du alltid roliga tävlingar att delta i.
  En bra egenskap med mig är att jag alltid är ärlig och säger vad jag tycker, när jag tycker något är fel så framför jag det så länge det inte sårar någon. Jag säger helt enkelt alltid för mycket men alltid sanningen.

  Reply
 35. Judith december 12, 2012 at 6:11 e m

  Jag började läsa din blogg för att du var en av ”storbloggarna” men nu läser jag den är för att vi liknar varandra. Du är rak, ärlig och är inte rädd för att uttrycka dina åsikter, dessa egenskaper passar även i på mig vilket har fått mig att fastna för din blogg. Sen har du ett sinne för humor och skriver inlägg som man får ta med en nypa salt vilket jag gillar.

  Reply
 36. Angeline december 12, 2012 at 6:19 e m

  Hej!
  Oj det finns många anledningar till att jag läser din blogg. Har läst den i fleeeera år nu och kikar in här ca. 5 gånger om dagen! och det känns som att jag känner dej haha!
  Men du är riktigt cool och ärlig, vågar stå för vad du tycker och även skriva/säga det! Såna borde det finnas mer av!
  En egenskap jag själv är bra på är nog att jag tänker väldigt mycket på min familj, familjen framför allt.. Det verkar som du också tycker så! 😀
  Jag köper ofta nått till min fina lillasyster, även om det bara är en klubba för 5 kronor så blir hon jätteglad, och att göra någon annan glad är det bästa som finns! Så det är nog min bästa egenskap! 🙂
  Kram. [email protected]

  Reply
 37. Linnea december 12, 2012 at 6:28 e m

  Tjena!
  Anledningen till att jag läser din blogg är för att du skriver om läsvärda saker, du är dig själv, står för vad du tycker och tar ingen skit! Helt enkelt är du en grym tjej som jag ser upp till 🙂 en bra egenskap jag har är att jag är väldigt lojal av mig och bryr mig väldigt mycket om hur personerna runt omkring mig mår. Love!

  Reply
 38. Johanna december 12, 2012 at 6:29 e m

  Jag har läst din blogg sen du och dessie var bästisar och riktiga fjortisar, då kollade jag in era bloggar och tyckte ni var hur roliga som helst. Sen har det bara blivit så att jag har fortsatt följt din blogg då du är så jäkla ärlig och vågar stå för dina åsikter! Det bästa med mig själv är att jag är så himla lättlärd!

  Reply
 39. Michelle december 12, 2012 at 6:30 e m

  Jag läser din blogg eftersom att du är den ärligaste bloggaren, du skryter inte och visar att du är dödlig precis som oss andra, jag har följt dig varje dag sedan du var 14 och sett dig utvecklats!

  En bra egenskap jag har är att jag alltid bryr mig om andra, både på gott och ont. Ibland kan jag engagera mig för mycket i andras problem och glömma bort mina egna! Men jag ställer alltid upp för mina vänner och även folk jag inte känner, jag blir lätt berörd om man säger så 🙂

  Reply
 40. Felicia december 12, 2012 at 6:33 e m

  Jag började läsa din blogg under fjortisperioden med dessiebråken. Sen fortsatte jag att läsa din blogg eftersom att jag diggade/ och diggar dig som person. Att du är så pass ärlig rakt igenom avgudar jag för det är få som är det. Önskar fler var så. Fortsätt att vara du för du rockar!
  En bra egenskap om mig själv? Jag är likadan, på gott och ont haha. Har råkat ut för mycket skit pga min ärlighet och min brist på att tänka innan jag pratar. Men de älskar jag med mig själv.

  Reply
 41. Cicci december 12, 2012 at 6:34 e m

  Jag läser din blogg för att du är en av dom ärligaste storbloggarna och värkar vara så trevlig! Har suttit brevid dig på bussen påväg till Tyresö och din syster går i min skola. Du säger som det är och skriver inte bara om att livet är perfekt utan visar den värkligen sidan om att livet suger iblad vilket många andra bloggare inte gör för att inte visa sig ”svag” och skryter om sina pengar/kläder/väskor/skor och säger jag är rik och perfekt fast dom egentligen är en vanlig Svensson med en står blogg.
  Min bästa egenskap är nog att jag ä är ärlig som du, säger vad jag tycker och är ärlig och snäll

  Reply
 42. Elsa december 12, 2012 at 6:38 e m

  Hej Paulina!
  Många gånger när jag gått in på din blogg har jag tänkt hur härligt det är med en ärlig, ”downtoearth” bloggare, liksom en person man kan se lite av sig själv i. Din blogg är hur bra som helst eftersom att du vågar skriva dina åsikter och du hittar inte på en massa sk*t som många andra bloggare, som bara skriver om deras nya LV-väska för 50 000 kronor osv.. Tycker det är riktigt underbart att läsa dina inlägg dagligen och jag hoppas att du fortsätter att blogga länge länge till!
  Ha det super! 😀

  Reply
 43. rebecca december 12, 2012 at 6:38 e m

  Jag läser din blogg för att jag tycker ditt liv är intressant, du är inspirerande och vi brukar ha ungefär likadana åsikter om saker, vilket är ganska coolt:) jag har läst din blogg dagligen i över ett år nu! 😀

  En egenskap jag har är att jag Alltid står för vad jag tycker och tänker. Jag skulle aldrig låta mig själv eller någon annan ta skit som inte var deras! Jag skulle aldrig tveka att gå emellan om nån var utsatt för mobbning eller liknande!
  KRAM

  Reply
 44. Jenni december 12, 2012 at 7:05 e m

  Hellu!
  Jag läser din blogg för att den är rolig att läsa och att jag kan se mig själv i nästan allt du skriver! tittar in på din blogg ofta för att se uppdateringar från dig:)
  En bra egenskap hos mig är nog att jag är en omtänksam person som alltid finns där för den som behöver någon:)

  Reply
 45. Louise december 12, 2012 at 7:06 e m

  Hej!
  Jag läser din blogg för att du är den enda bloggaren som verkligen stå för de du tycker eller gjort! Du har fyllt dina läppar men du har aldrig försökt dölja det? Kissie ha gjort allt för mkt operationer och proviserat för att bli känd, dessie va sjukt emot skönhetsingrepp tills hon själv gjort det, hon försökte dölja det tills ngn läsare upptäckte det, tyra har opererat brösten men inte velat säga ngt innan ngn läsare läst det på ngt annat ställe. Jag har absolut inget emot skönhetsingrepp men då ska man kunna stå för det också. Du är den bloggaren som står för de du tycker och tänker, ta emot skit men inte åt dig, det är så jävla rätt och starkt gjort! Du är ärlig på ett härligt sätt! 🙂

  Min bästa egenskap är att jag är spontan och öppen till nya saker!:D

  Reply
 46. Hanna december 12, 2012 at 7:07 e m

  Hej! Jag läser din blogg försatt jag känner att jag kan relatera till dig och vad du skriver. Du är den bloggerska som det känns som jag har mest gemensamt med och där med blir det naturligt att jag följer dig.

  En bra egenskap är att jag är lättsam. Jag tar livet med en klackspark och ser inte allt så seriöst. Allt löser sig i slutändan liksom 🙂

  Reply
 47. Denise december 12, 2012 at 7:21 e m

  Tjabba tjena hallå! andledningen till att jag läser din blogg är att du verkar äkta ingen som ljuger om ditten och datten och berättar sanningen du verkar vara riktigt go person som alla borde ha nån som dig i alla fall den uppfattningen har jag fått om dig och därför läser jag din blogg för den är spännande intresant haha börjar låta som nån kontakt anons här höhö men du tar inte skit är ärlig rolig spontant och en bra egenskap med mig är att jag vill alltid att min omgivning ska må bra ställer alltid upp för andra och man kan lita på mig

  Reply
 48. Nicole december 12, 2012 at 7:21 e m

  Hej! Mitt namn är Nicole, jag läste många bloggar förut men det tappades ner mer och mer men håller kvar vid dig. Just därför att du levererar! Drama, humor, äventyr osv! (:

  Jag är en person som andra kan räkna med i olika situationer, visst ingen är perfekt men det är vad jag är bra på :).

  Best of luck!

  Reply
 49. Lina december 12, 2012 at 7:30 e m

  Hej Paulina! Jag läser din blogg för att den är underhållande och för att du inte känns som de andra bloggarna, inte lika falsk. Utan du vågar alltid stå för det du tycker och jag älskar att läsa om dina åsikter! Jag kan känna igen mig i mycket av det du skriver, vilket också gör det roligare att läsa!;) Min bästa egenskap är nog att jag alltid står upp för mig själv och de människor jag älskar. Jag skulle aldrig låta någon trycka ner mig och säger alltid vad jag tycker om saker och ting!

  Kram!

  Reply
 50. ingrid n december 12, 2012 at 7:39 e m

  Jag läser din blogg för jag tycker att du verkar vara en väldigt vettig och ärlig person. Du känns väldigt äkta och det känns lite som att man känner dig genom att läsa din blogg! 🙂

  En bra egenskap jag har är nog att jag är bra på att lyssna på andra människor och vill alltid finnas tillhands.

  Reply
 51. Nicole december 12, 2012 at 7:42 e m

  Jag läser din blogg eftersom att du har en stark vilja och jag tycker du skriva väldigt ärliga saker. Det är någonting som inte alls finns mycket i blogg världen. Sådana som du behövs verkligen. Man fastnar för din blogg för du skriver viktiga saker och intressanta saker man verkligen vill läsa. Du är verkligen en stark kvinna och du ska aldrig ge upp! o avsätt vad.

  Min bästa egenskap är väl att jag ställer alltid upp för alla, mina vänner och familj. Jag älskar verkligen att vara godhjärtad och att hjälpa andra människor.

  KRAM

  Reply
 52. Lotta december 12, 2012 at 7:53 e m

  Tja Paulina!
  Jag läser din blogg för ingen annan anledning än att du i mina ögon är stenskön! Du står för vad du tycker och är inte rädd för att visa vem du är, dina uppgångar men också dina nedgångar. Du är äkta. You just don´t giva a fuck, och det älskar jag med dig. Du är grym, Ha det galet!

  Juste en egenskap! Jag är väldigt självständig, det är en egenskap jag gillar med mig själv. Jag tål inte folk som hundar efter andra utan gillar när man kör sitt eget race och det är precis vad jag försöker göra!

  Reply
 53. Felicia december 12, 2012 at 8:04 e m

  Hej! Jag läser din blogg för att du inte är som någon av de andra ”storbloggare”. Du försöker liksom inte göra dig till, du skriver helt ärligt vad du gör och helt ärligt hur du mår, inte som dom andra som skriver om sitt lilla perfekta barbie liv.
  Diggar verkligen din stil och hur du beter dig!
  Du är en hel skön brud som verkligen lever ut ditt liv till fullo!
  PUSS!

  Reply
 54. Annika december 12, 2012 at 8:12 e m

  Hej! Har läst din blogg sen du var 2010 och tycker att du är en väldigt ärlig och snäll tjej. Du tar ingen skit och skriver vad du tycker osv. En väldigt stark tjej med andra ord, blir väldigt inspirerad och drömmer mig bort när du åker på resor t.ex när du va i koh chang eller bartender resan! Såg dig när du va i koh chang btw våga inte hälsa 🙁 En bra egenskap som jag tycker att jag har är att jag är driven. Jag kämpar och kämpar. Om någon trampar på mig, kliver jag upp igen! Tycker att du också verkar ha det i dig! Be strong!

  Reply
 55. emma december 12, 2012 at 8:17 e m

  1. emma, [email protected]
  2. För att du verkar vara den enda bloggaren med fötterna på jorden som kan erkänna dåliga saker osv. Sen att du verkar grymt skön är också en anledning! En bra sak med mig är la att jag alltid är glad och ödmjuk, dömmer ingen innan jag ger dem en chans=)

  Reply
 56. Erika grönlund december 12, 2012 at 8:17 e m

  Jag har läst din blogg ett antal år, från att du var en ”fjortis haha, bästis med Dessie och bråken med kissie till att du blev tillsammans med Hugo. När ni gjorde slut, när du åkte ner till Marabella för att jobba. Du har blivit en väldigt intrsant människa att läsa om, du blandar det du ska skriva om. Vilket gör det väldigt intrisant, då du är väldigt ärlig med dina åsikter vilket jag beundrar väldigt mycket ! till problem som man känner igen sig i och tar till tips och råd. Du gör bloggen rolig med dina åsikter, och ständiga ”pikar” till sossarna, och även varierar dina bilder från fest bilder till resor, familj eller ego bilder med dina vänner. Jag har fått bilden av att du är en skit skön brud som säger vad hon tycker och älskar att ha kul, samtidigt som hon har sina problem som du kämpar imot. Vilket jag mycket kan känna igen mig i och åter igen beundrar för att du är så ärlig i din blogg. Jag tycker att min bästa egenskap är att jag är en riktigt bra lyssnare, som alltid finns där att lägga sina problem på så vi tillsammans på något sett ska försöka göra det bästa av sitationen.. Vill alla jag bryr mig om deras bästa och även om jag inte vinner är jag glad att du läst det jag skrev och att du uppskattar det.
  Du är en förebild på många sett
  Med vänliga hälsningar Erika Grönlund

  Reply
 57. Nathalie december 12, 2012 at 8:20 e m

  Jag läser din blogg för du är så jävla underbar människa och hur skönt som helst. Skriver exakt vad du tycker och struntar totalt i vad folk tycker och står jämt upp för dig själv!

  Reply
 58. Linnéa december 12, 2012 at 8:22 e m

  Hej! Jag läser din blogg för att du är dig själv och står för vad du tycker oavsett om någon har en annan åsikt.
  En av mina bra egenskaper är att jag är omtänksam och bryr mig om alla i min närhet. Kram

  Reply
 59. Emma december 12, 2012 at 8:22 e m

  Har följt dig i ett par år nu. 3 tror jag. Många gånger jag läser din blogg håller jag inte alla inte med dig om dina uttalanden, på jag kan inte riktigt lämna dig heller. På ett annat sätt älskar jag dina åsikter och ditt sätt att uttrycka dig på. Det lite arga, raka, fantastiska och ”söta” sätt du skriver på gör det lätt för mig att varje rast på jobbet enkelt klicka mig in på din sida. För att endast läsa om din vardag, tankar, kärlekslivet, vännerna, problemen och dina bilder.
  Lycka till i framtiden.

  Reply
 60. Ellen december 12, 2012 at 8:28 e m

  Jag läser din blogg för du känns som den enda bloggaren som fortfarande är ärlig, som erkänner hur ditt liv faktiskt är och står för det. Att allt inte är en dans på rosor. Sen att du skriver ut dina tankar och åsikter är ett väldigt stort +, det gör allt mer personligt.
  Och så gillar jag dig, du är så jäkla ball!

  Jag är en otroligt glas tjej, jag går i princip alltid med ett leende på läpparna och har väldigt nära till skratt, detta gör att jag ofta gör andra glada. Ju fler som är glada desto bättre är det ju, eller hur? 😉

  Reply
 61. Kristina december 12, 2012 at 8:29 e m

  Hej paow.. Jag läser din blogg sen du startade och du är så ung och vtora tjej du har stått ut mycket och fått massa skit om allt från alla och jag tycker du är så stark som försöker skita i allt och alla jag tycker du är bäst fortsätt så lev ditt liv som du vill för i slutändan så är det fortfarande ditt liv ingen annans 🙂 lycka till du är bäst
  Hoppas jag vinner för jag älskar att kolla på film 🙂

  Reply
 62. SANNAPANNA december 12, 2012 at 8:30 e m

  Heej!

  Jag heter Sanna Karlsson. Min mejl adress är [email protected]
  Jag läser din blogg för jag tycker att det är kul. Framförallt, ÄSLSKAR att sätta mig i soffan och få läsa din blogg.
  Tycker ditt liv verkar SJUKT späännande!

  En bra egenskap hos moig själv är väll att jag har lätt för att skämma ut mig själv. Att jag inte bryr mig om vad andra tycker och tänker om mig. JAG ÄR MIG SJÄLV, och det får alla andra ta.

  LOVE FROM ME

  Reply
 63. Frida december 12, 2012 at 8:48 e m

  Hej Paulina! Jag läser din blogg för att du är du, på riktigt. Inga jävla spel bara du. Du är en av då som faktiskt vågar det!

  Det bästa med mig är nog att jag är sjukt bra på att vara lycklig! Jag hatar att vara ledsen och trots motgångar så är jag riktigt bra på att vara glad haha! 🙂

  kram!

  Reply
 64. LORISSA LOVEBOMB december 12, 2012 at 8:49 e m

  1: Julia Nilsson, [email protected]
  2: Jag läser din blogg för att den är provocerande, trasig och brutal. En bra egenskap jag har är att jag är analytisk och kompetent. Jag vet att det egentligen är TVÅ egenskaper, men det är för att jag har den dåliga egenskapen att vara egenkär. Fast jag gillar det!

  Reply
 65. Sara W december 12, 2012 at 8:55 e m

  Hej, jag läser din blogg för att jag tycker om att läsa om ett helt annat liv än vad jag har. Lever i en liten by på landet, du lever storstadsliv! Kul att läsa om helt enkelt! Jag gillar att jag har barnasinnet kvar, varför växa upp när det är mycket roligare att vara barn?

  Reply
 66. Emelie Lundin december 12, 2012 at 8:57 e m

  Paulina, jag har läst din blogg sen du i stort sett starta den, och jag läser den upp till 5 gånger varje dag, och så följer jag dig på instagram! Jag tycker att du är en sjukt vacker och känner igen mig själv i dig, fast dock så önskade jag att jag hade lite mer kämpar glöd som dig, du är en så stark människa och du säger precis vad du tycker, vi delar också en hel del åsikter och jag tycker det är sjukt rätt av dig att stå upp för dig själv =) Så en bra egenskap är att jag är lik dig!

  Reply
 67. Stina december 12, 2012 at 8:58 e m

  Jag läser din blogg för att du inte är rädd för att säga vad du tycker en fin egenskap som fler mesiga svenskar skulle behöva 😀 En bra egenskap som jag har är att jag är väldigt bra på att lyssna.
  kram

  Reply
 68. simon december 12, 2012 at 8:59 e m

  jag läser din blogg för att jag tycker att du gör shyssta inlägg som är roliga att läsa 🙂
  en bra egenskap om mig är att jag är en bra lyssnare.

  Reply
 69. Sara december 12, 2012 at 9:00 e m

  Hej Paow eller Paulina, är så van vid bloggnamnet! Jag har läst din blogg i snart 3 år, det har varit olika perioder i ditt liv som varit mer intressanta än andra men just nu älskar jag din blogg och när du var på mallis så var det också sjukt kul att läsa din blogg. Jag läser din blogg för att den är sjukt underbar och jag är beroende, jag älskar hur du skriver om din livsgång och alla dalar men samtidigt när man ser hopp. Du är mycket mer mänsklig som bloggerska än andra du skriver om när du känner dig deppig istället för att bara inte uppdatera!
  Jag har flera egenskaper men många av de är negativa, som att jag avbryter, skriker o.s.v. men en egenskap jag har som är bra är att jag alltid ser hopp, jag ger inte upp om jag inte vill ge upp, jag är sjukt envis !
  Hoppas du kommer iväg på någon resa nu till något varmt land så du inte behöver drömma dig bort, ha det gött!
  Min mail: [email protected]

  Reply
 70. Madde december 12, 2012 at 9:01 e m

  Paulina! Jag läser din blogg för att jag tycker att du är ärlig. Som många andra verkar du inte göra dig till för att saker ska låta bättre än vad de egentligen är, även om det du skriver ibland blir brutalt så gillar jag det. Uppskattar sånt!
  En bra egenskap jag har? Hmm. Jag är bra på att parkera bilar! Har en bra känsla för sånt 🙂

  Reply
 71. Lajla december 12, 2012 at 9:03 e m

  Hej Paow!
  läser din blogg för jag tycker den är intressant och du är ju så söt!
  En bra egenskap jag själv har är att jag är kortsint 🙂 klarar inte av att sura längre än fem minuter haha!

  Reply
 72. Malin Nilsson december 12, 2012 at 9:04 e m

  Hej Paow! Mitt namn är Malin Nilsson. Jag började läsa din blogg tidigt sommaren 2011. Innan dess läste jag inga bloggar alls men jag fastnade för din, du gav mig inspiration, glädje och motivation. Jag vågade plötsligt testa nya saker som jag aldrig hade haft tanken på innan, jag gjorde dermal anchors och levde livet. Jag var så stolt över dem för dem symboliserade en ny tid och en ny typ av glädje, en glädje från en starkare tjej än tidigare. Tyvärr blev de infekterade och jag var tvungen att ta bort dem. Men glädjen försvann inte, motivationen försvann inte och inspirationen försvann inte. Det låter kanske klychigt, men din blogg ger mig faktiskt dessa egenskaper (måste jag välja en haha) och idag vet jag att jag har dessa inom mig. Jag har alltid haft dem, jag insåg bara inte det innan. <3

  Reply
 73. Mathilda december 12, 2012 at 9:04 e m

  Anledningen till att jag läser din blogg är för att du är så jävla skön! Du står för dina åsikter och har inga problem med att uttrycka dem heller, du verkar jättehärlig! Du skriver riktigt bra och det är väl därför jag fastnat de senaste åren… Paow for president!! En bra egenskap med mig själv är att jag är som Grynet – tar ingen skit! Har lärt mig med årens gång att vara stark och stå upp för vad jag tycker. Puss!

  Reply
 74. tessan december 12, 2012 at 9:14 e m

  läser din blogg för du är inte som alla andra storbloggare, du är ärlig och så himla skön ! du har verkligen en härlig syn på livet , du har fått tagit mycket skit men endå är du så extremt glad och fortsätter med bloggen , you go girl !

  en egenskap hos mig själv är att ja är crazy , älskar att få mina vänner o le !

  Reply
 75. Matilda december 12, 2012 at 9:40 e m

  1. Matilda Grönvall. [email protected]
  2. Jag läser din blogg för att du ger mig så mycket inspiration, du har överkommit mycket och du vågar kasta dig ut och du förändrar dig inte beroende på vad folk tycker. Min bästa egenskap just nu är att jag, som har varit ganska rädd för att prova nya saker verkligen har vågat göra saker som kag aldrig skulöe göra annars, och det har du hjälpt mig med! I vår ska jag ex till Kina i en månad! Kram Matilda

  Reply
 76. Sandra Hägglund december 12, 2012 at 9:48 e m

  Hej Paulina!
  Jag läser din blogg för att du är så rå, cool och självständig tjej! Du vågar verkligen, du är stark och otroligt vacker 😀 Jag är lika gammal som dig men ser lixom upp till dig, du är som en förebild för mig, tycker du är galet härlig! 😀 En bra egenskap med mig är nog att jag tänker alltid på folket runtomkring mig före mig själv. Det är som en självklarhet för mig att göra det, lixom ligger i min natur och det brukar vara mycket uppskattat 🙂
  Ha det bääzt! <3

  Reply
 77. Alice december 12, 2012 at 9:50 e m

  Jag har läst din blogg i flera år och jag läser den för att jag gillar att du inte är speciellt wb ”glammig” som de andra bloggarna som ska gå runt och leka ”åhh… Champagne…!!”, ”louis vuitton forevaaah…!!” o.s.v.
  Du är väldigt jordnära helt enkelt och en bra egenskap med mig själv är att jag också är jättejordnära. Folk känner sig bekväma med mig och de behöver inte göra till sig och de är väl lite så folk känner med dig 😀

  Reply
 78. Lena december 12, 2012 at 9:55 e m

  Hej! Jag har följt din blogg ett bra tag nu, ända sedan du var en liten fjortis haha. Anledningen till att jag läser din blogg är dels för att du är fig själv, rak, ärlig och modig. Men främsta anledningen är ändå att jag tycker att du (till skillnad från vissa andra bloggare) verkligen har vuxit upp och mognat, din ”resa” du gjort sedan fjortisperioden har verkligen varit otroligt rolig att följa. Jag är ungefär lika gammal som dig och har gått igenom liknande saker och har även jag tillslut mognat och lärt mig vad dom är viktigt och inte. Du är en förebild för alla yngre läsare som inte riktigt har hittat sig själva än.
  Jag har själv haft svårt att hitta mig själv och varit väldigt osäker på mig själv, din blogg har hjälpt mig att tycka om mig själv som just den jag är, och DET är min bästa egenskap.
  Kram från en trogen läsare

  Reply
 79. Jennifer december 12, 2012 at 9:57 e m

  Jag läser din blogg för att du är den ärligaste i bloggvärlden.

  Reply
 80. Anna Pettersson december 12, 2012 at 9:58 e m

  Jag läser din blogg för att du verkar vara en cool tjej som går din egen väg. Du har oftast mycket bilder på bloggen, vilket är bra. Sen är det alltid spännande att få läsa dina lite mer djupare inlägg. Så tack för att du har din blogg.
  En bra egenskap om mig: att jag är en bra vän! Jag lyssnar alltid på mina vänner och ger dem goda råd när de behöver det. Jag är även en glädjespridare. Kram på dig P

  Reply
 81. magdalena december 12, 2012 at 10:01 e m

  Jag läser din blogg för att jag känner igen mig i dig. Och jag tycker du är en stor förebild. Du är smart och du skriver dina egna åsikter och tankar om vad precis du vill. Du är sjukt snygg och har en härlig inställning! 🙂 Du är fin

  En bra egenskap om mig är väll att jag är väldigt öppen för folk och väldigt snäll och omtänktsam, samt att jag bry mig om mina nära! 🙂

  Reply
 82. Sabina Carman december 12, 2012 at 10:03 e m

  Varför jag läser din blogg är för att du är så personlig,har du en dålig dag så skriver du det i bloggen, du låtsas inte som om allt är perfekt hela tiden, för enligt mig finns det inget som är perfekt! Alla är annorlunda och vackra på sina sätt och jag tycker du är grymt vacker! precis som du funderar jag också på att göra en sleeve. Du är en grym tjej som jag vet att många ser upp till!

  Reply
 83. Hanna december 12, 2012 at 10:06 e m

  Halloj! Jag läser din blogg för att jag tyckte du verkade som en snäll och go tjej när jag träffade dig, fixade ditt hår inför plåtningen på Stockholmstylisterna 🙂 Min bästa egenskap är att jag är extremt lojal i min yrkesroll och som flickvän/familjemedlem/kompis. sköt om dig. kramkram

  Reply
 84. Emilia december 12, 2012 at 10:22 e m

  Jag läser din blogg för att du är ärlig. Kanske inte så genomtänkta inlägg, men de är DU. Och med ogenomtänkta menar jag att inläggen inte är politiskt korrekta, vilket allt i dagens läge skall vara OCH DE ÄR SÅ TRÅKIGT!! Därför älskar jag din blogg 🙂

  Min goda egenskap är min empati, är alltid där för vänner och familj om de behöver mej.

  Reply
 85. Eveliina Hiltunen december 12, 2012 at 10:23 e m

  Hej Paow!
  Jag följer din blogg för jag tycker du är en bra förebild och du erbjuder oss läsare rolig och spännande läsning. Dina inlägg är personliga och det jag älskar med dig är att du står för det du skriver i bloggen, vilket är ett tecken på att du står för vad du tycker. En bra egenskap som jag har är att jag alltid är redo att hjälpa en vän i nöden. De är personer jag bryr mig om och därför vill jag göra allt för att kunna hjälpa och trösta dem i svåra situationer.
  Kram!

  Reply
 86. Frida S december 12, 2012 at 10:23 e m

  Tjenare! Jag började läsa din blogg för många år sen när du hängde med Rahlenfeldt, då fastnade jag för den för att det var en riktigt rolig ”fjortisblogg”. Varför jag stannade och fortsatte att besöka din blogg var/är för att du har utvecklats i samma fart som jag! Det är lätt att relatera till det du skriver och du är ärlig. Älskar att du bjuder på dig själv, din svarta humor och att du inte tar allt så seriöst! Men jag måste säga att både din och min bästa egenskap är att vi älskar katter! 😉 wooop, nu blire utgång här med! Trevlig kväll!

  Reply
 87. Isabella december 12, 2012 at 10:38 e m

  Tjenis penis!

  För det första så måste jag säga att du driver en otroligt bra blogg så keep up with the good work. Jag kan berömma din blogg hela dagen men för att fatta mig kort så tänker jag berätta vad de andra bloggarna saknar. 1Personliga inlägg (dock inga ’jag var just o skita’ men endå att du delar med dig om din vardag 2 Jag anser att din blogg är äkta. Du leker inte någon annan och du säger hur du tänker och tycker 3 Humor i rätt mängd. Inte för mycket och inte för lite 4 Du är framgångsrik. Du visar att man också måste jobba för pengarna och att man inte får allt med en guldsked 5 Självsäkerhet som strålar utåt. Inga onödiga operationer eller tjat om barbie idel utan sunda levnadsvanor och inget fejkat.

  En bra egenskap med mig är…. Hmmm…. Min positiva energi! Oberoende om du väcker mig kl 4 på morgonen eller träffar mig 4 på dagen så är jag i full gång. Jag blir själv glad när andra medmänniskor är glada så försöker pigga upp allas dagar med lite skratt. Ge en liten kick i allas liv.

  Hoppas svaret duger. Får hålla tummarna för att presentkortet hittar sig hem till mig.

  Reply
 88. Sanna december 12, 2012 at 10:40 e m

  Jag vill gärna vinna, det vore underbart att kunna se obegränsat på film och speciellt lite extra nu i juletider när man tittar lite extra med familjen och sina nära och kära. När det gäller min bästa egenskap som jag dessutom ofta får beröm för så är det att jag är så driven och målmedveten, vilket verkligen stämmer väl in på mig för jag är verkligen en tjej som tar för mig och jobbar och sliter hårt för mina mål och drömmar.

  Det bästa med din blogg är helt klart att du är så öppen med dina tankar och åsikter, vilket många andra bloggare och personer inte är och det beundrar jag starkt. Utöver det är det så roligt att få följa ditt liv och dina äventyr, eftersom det skiljer sig så stort ifrån min egna vardag och de gör att man för en liten stund kan komma bort då och då när det behövs.

  Kram Sanna

  Reply
 89. mickis december 12, 2012 at 10:41 e m

  anledningen till att jag läser din blogg är för att jag tycker du är en grym tjej, gillar att du vågar stå för dina åsikter och att du skiter i vad alla andra tycker. Sen har jag följt din blogg i flera år & den har liksom blivit som ett beronde 🙂 En av mina bra egenskaper är att jag är ärlig, jag säger vad jag tycker och känner och det kommer man långt på! Kram pårej!

  Reply
 90. Lisa december 12, 2012 at 10:45 e m

  Hej Paulina! 😀
  Det första jag tänker på när jag tänker på mig själv är tyvärr min klumpighet haha..senast idag halkade jag med cykeln och igår tappade jag min telefon så den sprack, attans! Menmen, jag har läst din blogg i minst 4 år och tycker det är roligt med en blogg man kan gå in på utan att känna sig extremt överlägsen. Jag älskar att du bloggar om dina vanliga dagar, och inte bara om premiärer, modelljobb mm.. När man läser din blogg kan man känna igen sig själv ibland och det tycker jag är härligt! Du verkar också vara väldigt ärlig och snäll vilket för mig är ett stort plus när man bloggar!
  Ha det superfint! <3 / Lisa

  Reply
 91. Nicole december 12, 2012 at 10:49 e m

  Heeej! Jag läser din blogg för att jag tycker du känns så himla ärlig och äkta. Det är så fint att du vågar vara öppen, du vågar stå för exakt vem du är och du vågar visa dina brister. Du vågar göra misstag och du har båda fötterna på jorden. Resten av bloggarna beter sig så himla falskt. Din blogg är den enda jag har läst på ett halvår just på grund av det. Så keep it up! 🙂

  En bra egenskap hos mig själv? Åh sånna frågar är ju alltid så jobbiga. Men jag antar att min finaste egenskap är att jag ger alla en chans. Jag dömer aldrig någonsin nån i förväg. Spelar ingen roll hur mycket skit jag har hört om människan, för jag vet hur mycket falska rykten som brukar gå omkring. Det bästa är att bilda sig en egen uppfattning och det är det jag gör. Jag ser det som är bra i folk! Ja, det var nog det. 🙂 [email protected]

  Reply
 92. sanne svensson december 12, 2012 at 11:01 e m

  1.Sanne Svensson , [email protected]
  2.En av anledningarna till att jag läser din blogg är dina åsikter, dem är intressanta att läsa men du står också för vad du skriver/säger. Du är öppen om dig själv och snackar inte bara massa skit om alla andra bloggare. Men jag tycker också du har bra tips ang kläder och sen får man väldigt mycket inspo till resa när man läser din blogg (yolo haha). En bra egenskap jag har är envishet, det har fått mig ditt jag är nu trots allt dåligt som hänt omkring mig. KRAM
  PS hälsa Daniel Paris att jag ÄLSKAAAR hans ”chacha bitches” haha DS

  Reply
 93. Therese december 12, 2012 at 11:04 e m

  Jag läser din blogg för att du verkar vara en sån himla härlig person med en skön personlighet. Du är väldigt ärlig av dig och vågar stå för det du tycker. Jag har följt dig i flera år nu och sett hur mycket du växt som person. Du står upp för dig själv och är dig själv framför allt! Men det bästa med din blogg är i alla fall att den är jordnära, du vågar skriva om dina upp- och nedgångar i livet och försöker inte framstå som en perfekt och felfri person som andra bloggare kan göra. Fortsätt med det, jag är en trogen läsare! Min bästa egenskap är att jag är ödmjuk och att finnas där för mina vänner 🙂 Kram!

  Reply
 94. Angelica december 12, 2012 at 11:16 e m

  Jag har alltid tyckt att du har varit cool och stått upp för alla perioder som vi vet om typ som när fjortisperioden. Du är en av de få som har fortsatt att blogga och det är intressant att följa dig genom ditt liv och din resa!

  En bra egenskap..; ja, jag läser ju din blogg. Räknas inte det? 😉 Nej men jag är ärlig och vågar stå upp för mig själv i alla lägen även fast jag ibland får stå ensam. Men så länge jag är ärlig för mig själv så är det helt klart värt det! <3

  Reply
 95. Rebecca Röström december 12, 2012 at 11:20 e m

  Jag älskar din blogg! Du är så cool och snygg så jag vet inte vad! Du tar ingen skit och är en stark tjej! Jag beundrar dig starkt!
  En bra egenskap hos mig själv… hmm.. det får nog bli att jag är väldigt driven och ambitiös när jag väl ger mig in på något! jag hatar att misslyckas och om jag ska göra något räcker det inte med att vara bra utan jag ska vara bäst! Visst kan väl det vara negativt ibland men så är det väl med allt! Jag gillar det hos mig själv i alla fall! 🙂

  Reply
 96. Amanda december 12, 2012 at 11:46 e m

  Jag läser din blogg för du verkar så äkta och älskar att du säger som du tycker och tänker.:) En bra egenskap hos mig, haha hatat såna frågor. Men en sak dom är bra med mig är att jag ALLTID ser saker på den positiva sidan!

  Reply
 97. Isa december 13, 2012 at 12:26 f m

  Jag har läst din blogg vääldigt länge! Men jag kommer inte tillbaka bara för att det är en vana, nej. Jag tycker du är så himla skön. Du har gått igenom mycket och har ändå inte spårat ut som andra storbloggare. Är roligt då man känner igen samma gamla paow fast du blivit äldre! haha 😀 Min bästa egenskap är att jag står för vad jag tror på. Även om det kostat mig några år av mobbning, skolbyte och annan skit. Men du genomgick ju samma grej så det känns inte så hemskt. Bara något att vara stolt över!

  Reply
 98. Ida december 13, 2012 at 12:36 f m

  Jag började läsa din blogg för mindre än två år sedan och fastnade direkt, kände igen mig själv av det jag läste. Du har gått och varit igenom mycket i ditt unga liv som jag själv också varit. Du är en bra förebild för alla åldrar och du ska vara stolt över dig själv och hur mycket du växt från person till idag!

  En bra egenskap med mig är nog min humor folk ha oftast aldrig tråkigt av mitt sällskap och jag kan få nästan vem som helst på ett extra leende. Humor för mig är viktigast i en familj, pojkvän, och vänner.

  Reply
 99. Amelie december 13, 2012 at 12:54 f m

  Hej Paulina.
  Egentligen är du och jag väldigt olika och lever väldigt olika liv.
  Men jag tycker det är jätte intressant att läsa din blogg pga detta.
  Eftersom vi är så olika så får jag helt andra perspektiv på saker och ting med hjälp av din blogg.
  Vilket jag tror gör mig till en bättre person.

  En egenskap jag tycker om hos mig själv är att jag bryr mig mycket om människor runt omkring mig.

  Reply
 100. Loppan december 13, 2012 at 6:30 f m

  Jag har alltid tyckt att du har skrivit en bra blogg! Du är en tjej man kan relaterA till och en ren inspireations källa. Tycker att du är en stark människa och tror att många håller med mig om att du faktiskt är en av dom få offentliga människor som verkar jordnära och någon man faktiskt skulle kunna umgås med! En bra egenskap jag har måste väl vara att jag är väldigt snäll och utåtriktad, försöker alltid få människor att känna sig välkomna så länge dom inte ger mig anledning att vara tvärt emot. Tack för mig! Kram

  Reply
 101. Charlotte december 13, 2012 at 6:38 f m

  Hej!
  Anledningen till att jag läser din blogg är för att du verkar verkligen gå din egen väg. Du skiter i vad andra tycker är rätt och fel och verkar stå för din åsikt. Tycker du något säger du det och lindar inte in det i bomull. Det gillar jag med dig. Att du är dig själv och inte som andra. Du är du helt enkelt! Like me!

  En bra egenskap hos mig själv är att jag lyssnar gärna på vad folk har att säga. Och finns alltid där för mina nära och kära och ställer alltid upp om jag kan, vad det än är.

  Nu hoppas jag att jag vinner 🙂 Skulle vara så kul!

  Ha det super gott!

  Reply
 102. emma december 13, 2012 at 7:14 f m

  Hej Paulina!

  Jag heter Emma och min mailadress har jag fyllt i på e-port 🙂 Jag läser din blogg för att du är så rak och ärlig, vågar vara dig själv samt stå för dina åsikter. Vad jag kommit över här i bloggvärlden är det endast du och Tyra som vågar göra så, vilket jag tycker är starkt 🙂 Jag beundrar dig! Sen vågar du bjuda på dig själv och är rätt rolig! Dessutom verkar du vara så jordnära och är inte uppe och flyger och tror att du är bättre än alla andra, utan du är helt normal som vilken annan människa som helst. Alltid lika glad när du skriver dina åsikter och din blogginlägg över lag 🙂 Tack för en fin blogg! 🙂

  En egenskap med mig själv som är bra, är nog min envishet. Envishet kan dock vara negativt men för min del är det positivt, det är den som tar mig igenom mina motgångar, som varit ganska mycket på senaste tiden, men envisheten får mig att kämpa vidare. Samt tar mig till nya mål. Vill man så kan man! 🙂
  Kramar!

  Reply
 103. Lea december 13, 2012 at 9:56 f m

  Hej!
  Äkta!
  Har läst din blogg ett par år nu och den håller mej fast just för att den känns äkta. Man har fått följa dej genom skratt och tårar. Resor inrikes och utrikes. Bråk och kärlek. Din blogg fortsätter man följa just för att den känns äkta. Ingen känns fejkat eller påklistrat.
  Kort och gott; jag följer din blogg för att den är äkta och det gör just dej och din blogg väldigt unik i bloggvärlden!
  Bra egenskap om mej själv? Hängiven? 😉

  Reply
 104. Madeleine december 13, 2012 at 10:51 f m

  Hej, i början läste jag din blogg för att jag störde mig på dig (av någon anledning kan man inte sluta då. Men nu så har man följt dig genom allt och inte minst sagt din personliga utveckling, som har gjort dig till en fantastisk kvinna. Sen är det riktigt roligt att få se allt du hittar på, såklart!
  En bra egenskap jag har är att jag är ärlig.

  Reply
 105. Anna december 13, 2012 at 11:09 f m

  Jag heter Anna och jag har läst din blogg i tre år. Har inspirerats mycket av alla dina resor, det är de inläggen som har varit de mest spännande. Kort och gott om varför jag stannat här i tre år är nog för att jag alltid uppskattat din ärlighet och personstyrka. Du verkar vara en tjej med humor som är lätt att umgås med och det lyser starkt igenom bloggen! Ha det bra!

  Kram från Anna

  Reply
 106. Chriis december 13, 2012 at 11:13 f m

  Heeej 😀 Läser din blogg för att jag älskar din stil för det första! Alltså älskar hur du klär dig hur du ser ut! Vill se ut som du verkligen 😀 Sen är du så ärlig vilket är härligt för det är ändå inte många som vågar vara det. Kanske inte jämt håller med dig om allt men tycker att du är grym för att du vågar säga vad du tycker 😀
  En bra grej som jag tycker är bra med mig är att jag är en väldigt bra vän. (om man får säga så i denna världen 😉 ) Finns där jämt för mina vänner 24 7 och kommer alltid göra det för dom jag bryr mig om.

  Reply
 107. Michelle december 13, 2012 at 12:03 e m

  Jag började läsa din blogg nu mer på senaste tiden, fast jag har ju kollat in den lite då och då under några år, men jag satt och läste lite på olika skvallerbloggar och då skriver dom nu att du är väldigt ärlig och jordnära, och de känner man faktiskt av, det är de som gör det så intressant! att se en person som är lite annorlunda i bloggvärlden fast på ett bra sätt, och såklart skriver du vissa saker som jag inte håller med om eller inte riktigt förstår, men vem fan kan hålla med om allt liksom! tycker fortfarande att du skriver om saker som har en point, att du vill få fram något! och såklart tycker jag det är fucking hilarious att du små pikar Dessie haha, alltså har inget emot henne, bara kul å se hennes reaktioner!:) hm en bra egenskap om migsjälv.. jag öö, snäll? försöker alltid göra så folk blir glada och nöjda, även om jag inte riktigt kanske får någonting tillbaka alla gånger så ser man typ i folks ögon att dom blev glada över de, that’s good enough for me 🙂
  [email protected] <3

  Reply
 108. Maja december 13, 2012 at 12:28 e m

  Läser din blogg för du är grym, står på dina egna ben och står för vad du tycker!
  En bra egenskap hos mig är att jag är ärlig i alla lägen.
  Puss!

  Reply
 109. Julia december 13, 2012 at 12:55 e m

  därför du är fett skön och jag gillar hur du skriver och det känns som att du verkligen är ärlig när du skriver! ha en bar dag och god jul! kram

  Reply
 110. Sara Rasmi Mosa december 13, 2012 at 1:11 e m

  Heeej!
  Jag läser din blogg för att jag tycker du är jävligt hardcore. Jag hade en svår period i mitt liv då jag var deprimerad och då dina inlägg hjälpte mig och fick mig känna att jag inte var ensam om det jag gick igenom, att jag inte var den ”konstiga” flickan som alltid mådde skit. Du kör alltid ditt eget race och det är något som jag ser upp till. För att vara så ung så har du en mogen sida som du vågar visa upp och det är starkt. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har alltid kämpat för att hålla huvudet högt precis som dig. Jag kan relatera till vart du fått din styrka ifrån. Det är även en bra egenskap med mig, att ingen kan trycka ned mig. Att så mycket skit som hänt mig har inte tryckt ned mig utan tvärtom! Att jag använder haters som motivation 😉
  Fortsätt köra ditt race för det kan motivera folk, speciellt unga tjejer som kanske gått igenom mycket för sin ålder!

  Reply
 111. Jessica december 13, 2012 at 1:23 e m

  Hej paow! Jag läser din blogg för att du ofta gör saker som jag själv skulle velat göra, men inte riktigt vågar. Som att åka ner till magaluf och jobba? Bartenderskolan? Flytta hemifrån? Massor sånt ! Det är så kul att läsa om dig som har självförtroende nog att faktiskt göra och säga vad du vill!
  En bra egenskap jag själv har är att ta vara på vänner och familj. Jag är snäll och låter alltid mina vänner komma först.

  Kram på dig!!

  Reply
 112. Malin december 13, 2012 at 2:45 e m

  Hej, vad kul tävling! 🙂

  Jag läser din blogg för att du känns mest äkta. Du skryter inte eller leker känd, du är dig själv. Och det är det jag älskar med dig och din blogg. Nu verkar väldigt down to earth och verkar även vara en partypingla, just like me 😉 Love it!

  En bra egenskap om mig själv.
  Hmm, ogillar att skriva om mig själv, känns så.. fel haha. Därför frågade jag några av mina bästa vänner och dom sa omtänksam och lättsam. Min värsta är tydligen att jag är så himla naiv och tror allt gott om alla ^^

  Kram kram!

  Reply
 113. Malin Antonsson december 13, 2012 at 2:54 e m

  1. Malin Antonssson – [email protected]
  2. Jag läser din blogg fortfarande efter alla dessa år (trots att du ibland uppdaterar lite dåligt) för att den är underhållande, den är verklig och man får se att bara för att man är ung, ”rik” och känd i sthlm så är inte livet så himla lätt alltid! En bra sak om mig, jag är bra på att planera. Vare sig det är fest eller resa eller bara skolarbete så planerar jag det så att jag och alla andra hinner med och för det mesta så blir det uppskattat och får bra resultat!

  Kram

  Reply
 114. Yasmin yadgar december 13, 2012 at 4:02 e m

  Jag läser din blogg för att jag får inspiration av dig. Du är som kenza, äkta . Dom andra bloggarna är så falska och snackar hela tiden skit om andra. Jag är också väldigt emot mobbning ,
  Och du verkar som sån som accepterar alla. + du har världens finaste hår , hade varit jätte kul om du också hade kunnat lotta ut löshår. Jag gillar också att du är dig själv, du festar hur mycket du vill utan att bry dig. LOVE IT! En bra egenskap med mig själv är kanske att även fast jag går igenom svåra perioder är jag alltid glad. Jag är alltid den som sprider glädje runt omkring. Och sen accepterar jag också alla. Alla ser olika ut och alla tycker olika . Gud skapade oss inte för att alla skulle vara likadana 🙂
  Vill inte skriva för långt, hoppas iallafall att jag vinner. Kram <3

  Reply
 115. natta december 13, 2012 at 4:29 e m

  Jag har läst din blogg så länge jag kan minnas, tror faktiskt att det var i samband med att din blogg började växa. Har alltid gillat dig som fan för att du verkar vara en av dem ärligaste av bloggarna och så känner jag ofta igen mig i saker du skriver, tycker du har rätt bra värderingar, osv..
  Hmm en av mina bra egenskaper är väl att jag är väldigt kramig 😀

  Reply
 116. Ida K december 13, 2012 at 4:43 e m

  Jag läser din blogg för att det känns som internets motsvarighet till chick-lit böcker. Man kan läsa om mode och fest och behöver liksom inte koncentrera sig på en roman av Dostojevski. Det är skönt att vila hjärnan ibland med lite najs ströläsning 🙂

  En bra egenskap med mig är att jag har lätt för att få människor jag träffar att känna sig bekväma i min närhet, och lockar lätt till skratt.

  Reply
 117. alexandra december 13, 2012 at 5:26 e m

  perfekta julklappen till min far som ligger ute & kör lastbil på veckodagarna . Han älskar & kolla på film.

  Reply
 118. Hannele december 13, 2012 at 5:40 e m

  Jag läser din blogg för att ja du är rak och ärlig i dina inlägg (känns som det i alla fall) och såna bloggar gillar jag..folk som kan vara sig själva och bara ja vara sig själva i bloggen..
  Du är ju så klockren i så många inlägg ^^

  En bra egenskap som jag har är att jag inte tar skit från någon längre, jag tar inte åt mig av negativa saker för att 1. jag har inte tid 2. orka bry sig. Vill folk slänga skit på mig trots att dom inte kanske känner mig osv så fine..då får dom väl fan göra det. Det är bara tråkigt för dom i längden och inte för mig 😉
  Men det är jävligt dumt att dra en person över en kantjävel för att man kanske ha hört något illa om den osv eller kanske hört något gammalt skit som hände för 1000 år sen, man förändras ju som person faktiskt..man växer upp osv!
  Jag tar hellre reda på fakta (min egna fakta) om människor innan jag dömer dom för något eller öppnar min trut.

  God jul påre! 🙂
  Och tack för en trevlig blogg, jag får väldigt många skratt här (alltså inte för att håna dig eller så utan för att du är så klockren och grym!)

  Reply
 119. Mathilda december 13, 2012 at 7:15 e m

  Jag läser din blogg för du verkar ha en underbar personlighet och gör exakt som du vill och skiter i vad andra tycker! du är en fin och bra förebild för många unga tjejer som tappat självförtroendet då du visar att man ska göra vad man vill & skita i alla äckliga människor 😉
  en bra egenskap med mig är att jag ställer upp för mina vänner no matter what 🙂 kram på dig!

  Reply
 120. elin nilsson december 13, 2012 at 7:19 e m

  Elin Nilsson , [email protected] !
  jag läser din blogg för att jag tyckr den är väldigt underhållande, jag tycker det är kul att läsa vad du tycker & tänker, dina bilder & hela din design är väldigt fin & det gör så man vill läsa mer:D!
  detta är inte en av reglerna men jag är också som du jag kollar film hela tideen!!
  Jag har nog kollat alla serier som finns förutom starwars haha:D!
  kram!

  Reply
 121. elin nilsson december 13, 2012 at 7:20 e m

  Oj glömde säga något om mig själv nu , men jag är ärlig av mig utan att vara elak, det är en bra grej hos mig mig!

  Reply
 122. Ebba Köhler Jakobsson december 13, 2012 at 7:21 e m

  Hallå Paow! Jag läser din blogg för att du är den enda bloggerskan som verkar kunna slappna av och vara dig själv; du visar att ditt liv och ditt mående inte alltid är perfekt, du är en som oss andra dödliga människor. Det gillar jag med dig. Allt du skriver verkar inte handla om att få läsare/tjäna pengar. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att umgås med dig, du verkar härlig! Därför umgås jag med dig här på bloggen, haha.

  En bra egenskap med mig är att jag är väldigt snäll och öppensinnad. Jag dömer ingen. Jag har själv varit med om mycket i mitt ganska korta liv och förstår hur det kan påverka människor olika och på så vis påverka deras sätt att agera. Ibland är detta dock en av mina sämsta egenskaper, då inte alla vill en gott. Trots det är det en egenskap jag är stolt över. Alla borde kunna vara lite naiva ibland utan att råka illa ut.

  Kramar!!
  Ebba

  Reply
 123. Besa december 13, 2012 at 7:47 e m

  Jag läser din blogg för att jag älskar hur du vågar säga vad du tycker, dom flesta bloggarna håller sånt inne. Men du är en tuff brud och det finns få av sådana kvar! Jag tycker även om att läsa din blogg för att du lever ditt liv till det yttersta och du är en förebild för många som ligger hemma i sin säng och drömmer sig bort.

  En bra egenskap om mig själv är att jag är lite som dig, jag vågar säga vad jag tycker och att jag har sådana stora drömmar om framtiden som jag håller på att förverkliga! kortfattat, jag är drömmare som håller på att få dem i uppfyllelse!

  Reply
 124. Isbjornen december 13, 2012 at 9:10 e m

  Jag läser din blogg för jag tycker att det är otroligt att du står stark med allt hat du får på dig. Jag läser din blogg varje dag och tycker du är jävligt rolig! Du är ärlig och skit-konstig -> typ som jag!
  Det skulle skitkul att vinna 6:månader av film som man kan mysa med kompisarna eller killen med 😉 Eller ge bort i julklapp (random reasons) Aja, skulle vara guld <3

  Reply
 125. Veronica december 13, 2012 at 9:38 e m

  Jag har följt din blogg i snart två år tror jag och trots att jag hela tiden börjar följa nya och släpper gamla så har jag alltid stannat hos dig. Älskar att du alltid är så ärlig och står upp för dig själv utan en massa skitsnack som andra bloggare kör med. Tycker bara att du är grym och ska fortsätta som du gör, mår alltid bra av att läsa din blogg och som alla vet, ärlighet varar längst!
  En bra egenskap jag har är att jag alltid sätter vänner och familj framför mig själv. Ser alltid till så att alla jag bryr mig om mår bra innan jag tänker på mig själv och ställer alltid upp för mina vänner när de behöver någon som lyssnar, lyssna har jag alltid varit bra på 🙂 keep up the good work Paow så kanske vi ses i Gbg när du hälsar på!

  Reply
 126. Lollo december 13, 2012 at 10:10 e m

  Jag började läsa din blogg som en pinsam p12a vars högsta dröm var att ”bli lika fjortis som bloggarna”, men då läste jag knappt vad som skrev utan kollade mer på bilderna i mitt försök att försöka eftersträva looken(vi alla har väl varit i det stadiet någon gång). Men senare så mognade jag en aning (tack o lov) och började då läsa lite mer noggrant på vad du skrev. Detta var samtidigt som jag började läsa Kenzas blogg. På Kenzas började jag väl att läsa texterna osv, men jag lessnade ganska fort på hennes blogg då det kändes så censurerat och som att hon aldrig kunde berätta om hon mådde dåligt, eller om det var något fel, i hennes så annars perfekta,vardag. Medans din blogg genast känns mycket mer äkta, och man får inte känslan av att ”är jag den enda som mår dåligt ibland?” och så vidare, man känner igen sig helt enkelt, och när man inte känner sig så ensam mår man genast mycket bättre. Min bästa egenskap om mig själv tycker jag är att jag inte bryr mig om vad folk tycker. Det fanns en tid då jag gjorde allt för att folk skulle tycka om mig, och jag vågade inte ens stå upp för mig själv. Men nu när jag har lärt mig att man ska fan inte ska bry sig om vad andra tycker, så känns det som att jag inte vågade leva innan, bara för att jag begränsade mig så mycket bara pga dåligt självförtroende som gjorde så att jag inte kunde klara av om någon såg på mig dåligt.

  Reply
 127. Maria december 13, 2012 at 10:21 e m

  Tjena!
  Ska inte stå här och överdriva en massa, men jag läser din blogg för att du helt enkelt är skön, rolig och framförallt underhållande som person!
  Skulle vara en riktig bra present till min roliga pappa (alltid svårt att hitta ngt speciellt som han gillar)

  Reply
 128. Lotta december 13, 2012 at 10:23 e m

  Läser om dig för att det är spännandeatt följa en person som är så långt ifrån det liv man lever, är det inte alltid så? Man flyr bort från sin egen verklighet ett slag och går in i någon annans privata förtrollade värld. Och man är välkommen in …annars brukar folk inte vara så sugna på att släppa in en så. Som att läsa storasyrrans dagbok när man va liten, det fick man inte men man ville så gärna. Det var ju där allt spänna de fanns! Min bästa egenskap är art jag söker tills jag finner! Vet jag inte en sak tar jag reda på det själv och låter inte den stora massan styra mig. Jag tror på mig själv mer än någon annan! Puss

  Reply
 129. Johanna december 13, 2012 at 10:59 e m

  Jag läser din blogg för att jag gillar att du står för vad du tycker och skiter i vad andra säger. Jag blir inspirerad och får motivation till att göra detsamma 🙂 En bra egenskap med mig är att jag är bra på att förstå hur andra tänker & känner och även om jag inte alltid lyckas trösta någon som är ledsen så kan jag verkligen föreställa mig smärtan de känner (kanske inte exakt men ändå i närheten) och försöka trösta utifrån vad jag själv skulle velat höra i den situationen!

  Reply
 130. Johanna december 13, 2012 at 11:31 e m

  Jag läser din blogg för jag tycker att den är intressant. Du verkar vara en person som inte är rädd för att säga ifrån och det är något jag beundrar hos dig. För jag själv har mycket svårt för det. Om jag ska välja en bra egenskap så måste jag nog säga att jag är en bra vän. Jag är en sådan vän som alltid ställer upp. Dag som natt.

  Reply
 131. Meri december 14, 2012 at 12:37 f m

  Jag läser fin blogg för det händer mycket i ditt liv. Är själv äldre än dig men har lärt mig en heldel om livet från dig!! Kul 🙂 hoppas jag vinner iaf:) & du är mycket finare i blont hår hoppas du behåller det så nu!:)

  Reply
 132. Hanna december 14, 2012 at 12:47 f m

  Har läst din blogg sen urminnes tider och även om jag ibland inte har haft tid har jag ändå inte kunnat slita mig. Du och jag lever heeeeeeeelt sjukt olika liv. Men ibland när du skriver dina ”känslo” inlägg skulle det lika gärna vara något som jag själv skrivit!
  Kolla film är aldrig fel heller så hade varit kanon såhär vid jul 🙂

  Reply
 133. Ninni december 14, 2012 at 12:02 e m

  Jag läser din blogg för att det är bra underhållning. Jag skulle gärna ha Netflix eftersom jag föredrar att se på film lagligt, dock är det lite dyrt för en student även om det är billigt egentligen.
  Folk brukar säga att jag är snäll, det tycker jag är en bra egenskap 🙂
  Min mail är [email protected]

  Reply
 134. Matilda december 14, 2012 at 12:12 e m

  Har följt din blogg i flera år nu, tycker att du verkar som en så skön tjej. Rak och ärlig! En bra egenskap hos mig själv är att jag är väldigt omtänksam, gilllar att hjälpa och ta hand om andra.

  Tack för en super bra blogg!!

  Reply
 135. Elenor december 14, 2012 at 12:17 e m

  Jag läser din blogg för jag tycker att du verkar vara en skönt brud.
  En bra egenskap hos mig är att jag är omtänksam och sätter alltid mina vänners välmående först

  Reply
 136. Jennifer december 14, 2012 at 12:26 e m

  1. Jennifer, [email protected]
  2. Jag läser din blogg därför att jag ser upp till dig som fan, trots att du är lite yngre men jag tycker att du är så ball. Jag känner igen mig själv i dina misstag och jag får inspiration att du alltid reser dig upp igen. Jag gillar att du är ärlig och rak och inte försöker vara perfekt hela jävla tiden som vissa.
  ROCK ON :*

  Reply
 137. Elina december 14, 2012 at 3:57 e m

  Jag läser din blogg för att den inte är som alla andras. Du är öppen, ärlig och rak. Stort plus! Det är inte många bloggare som är det idag. Det är roligt att följa dig och se bilder allt från dina resor och när du är supersnyggt festfixad, till att du ligger i sängen en söndag och ser ut som vilken tjej som helst. Du verkar vara en rolig person att umgås med, den där lite galna och stöttande vännen som alla behöver! Dessutom har du kroppen och utseendet som är ”to die for”.

  En bra egenskap jag har är att jag är empatisk och bryr mig om folk i min omgivning. Jag tycker inte om att se människor må dåligt. Om någon gråter börjar jag också gråta. Jag älskar djur och är vegetarian. Mitt samvete tillåter mig inte att äta kött. Mår bara psykiskt dåligt av det. Det är nog min bästa egenskap, att jag har en stor empatiförmåga!

  Reply
 138. Lisa december 14, 2012 at 8:35 e m

  1. Namn: Lisa
  Epost: [email protected]

  2. Vet faktiskt inte varför jag läser din blogg, har skaffat mig en blogglista som jag läser igenom varje dag. Blir lite som ett beroende 🙂 ser det dom en mysläsning!
  En bra egenskap hos mig är att jag är en bra lyssnare.

  Reply
 139. Emelie december 15, 2012 at 1:57 e m

  Jag skulle jätte gärna vinna 6månader med netflix. Perfekt juklapp till en liten filmnörd.
  Jag läser din blogg för att det är så härligt att läsa en tjej som gör vad hon vill utna att bry sig
  om vad normer eller vad andra säger och vågar stå för det!
  En bra egenskap hos mig själv är att jag är just mig själv. Jag tar inte på mig någon mask för någon annan. Jag erkänner att jag är en nörd och ber inte om ursäkt för den jag är. Dock inte till den graden att man får någon annan att må dåligt.

  HA det bra!

  Reply
 140. Fanny december 16, 2012 at 12:23 e m

  Jag läser din blogg framför allt för att du alltid är så ärlig! Och jag känner ofta igen mig i det du skriver. Du är liksom sådär rakt fram som man bara älskar helt enkelt 🙂 Pusss

  Reply
 141. Linda januari 3, 2013 at 12:50 f m

  Hej! Jag är en tjej från Finland som talar finlandssvenska. Jag har läst din blogg i många år och tycker du har ett så varmt hjärta och verkar ha en sån fin personlighet. Som man brukar säga att ärlighet kommer man längst med i livet och det skulle jag verkligen säga om dej. Jag läser din blogg för du verka som en fin och ärlig människa som man kan verkligen lita på att vad du skriver är sanning och inte massor påhitt och det är darför jag läser din blogg för man vet att du skriver sanning. Mina bra egenskaper är jag är en glad, positiv, social, ärlig person ! Jag tycker om att sprida glädje ! Kram Linda

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *