Yes jag ska tatuera mig.

Jag vill rätta till mina tatueringar. Och eftersom jag ändå har rätt många plåttriga och halvfula nu så har jag velat i nästan ett år om jag vill gadda hela armen eller inte. Och jag är fortfarande inne på det. Dock något rätt enkelt. Snygg. Vill även tatuera handen också 🙂 Så ska se till att boka tid med Annies tatuerar. Har nämligen bestämt mig för att det är han jag vill ha. Har är riktigt duktig på ”old school” taueringar. 🙂

Är inne på något sånt här, eller ja något liknade på handen. 

Jag älsar hennes sleeve. Så enkel och snygg! Älskar när det är mycket skuggning.

Ja har ni några mer tips? På vad jag kan ha i sleeven? Har bestämt mig för blommor, kompass/klocka en sugerskull, och kanske fjrälirar. Även om det känns väldigt mainstreem liksom.

 

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (17)
 • Elvira

  Neeeeeeeeej:( du är ju så fin

 • Ellen Wärnsberg - ellenwarnsberg.se

  Åh va roligt! 😀 Lova att lägga upp massa bilder sen då 🙂

 • Martin

  Gillar med hennes sleve på bilden. En sån stil hade varit grymt snyggt på dig!

 • Lilly

  En påfågel hade ju varit rätt snyggt… 🙂

 • nic

  cupcakes og godis er snyggt

 • Ninni

  Måste tyvärr varna litegrann för Nicke på wrecking art and tattoo.. Han är otroligt ojämn i sitt tatuerande, dom jag har sett på annie ser ut att vara skitsnygga MEN den som han har gjort på mig är.. Tyvärr ganska pissigt gjord, den har otroligt ojämn symmetri och så har han även tryckt för hårt så den har flytit ut och ser allmänt oproffsigt gjord ut. Tror dock att tjejen i samma studio, Jennifer skulle passa dig mycket bättre! 🙂 Hon är specialiserad på färg och gör mycket cupcakes och är otroligt duktig. Hon gör mycket black and grey också som är grymma, men hon är nog allra bäst på färg tycker jag! Kolla in hennes instagram – jenovatattoo. Hon har tatuerat en hel arm på min bästa vän och jag har även en av henne som jag är sjukt nöjd med! Lite tips sådär, ska bli kul att se resultatet av din arm! :))

 • [email protected]

  Snyggt men gör helst bara klockan och texten. Skippa rosorna..ser för bladdigt ut plus att dessa rosor börjar bli så omodernt :/ uu

 • tessan

  jag håller med på med en sleeve just nu , har än så länge en tjej som en sugerskull en ros och en fjäder med svalor,
  har tänkt och slänga in rosor och poträtt på min farmor , är sååå svårt att hitta på vad man ska göra :((

  riktigt snygg taturing ovan !

 • Louise

  Jag ska också göra en sleeve när jag blir lite äldre dock. Men har redan börjat skissa upp hur jag vill ha den. Jag funtar på att ha rosor över armen, en kompass som hänger i ett svart pärlhalsband och även en rosett någonstans. Tycker att det är snyggast med rosor på tjejer och döskallar är även väldigt snyggt. Men ett tips är att skissar upp lite, så att du ser vad som är snyggast, så blir det nog ett jävligt snyggt resultat också!:)

 • Cilla

  Kör på en döskalle med det du nämnde ovam så blire perfa!

 • Elsa

  Förstår hur du känner jag har med gjort en del vad jag tycker dåliga plottriga tattos har börjat lasra lite på armen för att kunna göra en snygg cover up! Rekommenderar laser för att bleka gör inte alls ont! Jag har riktigt ångest över mina nuvarande å vill inget annat än att ha en snygg sleeve eller ngt! Så känner med dig! Lycka till det kommer bli skit snyggt!

 • S

  No, not the hand too! What if you regret it later? Do the sleeve, only, please. For me;)

 • Amanda

  Tycker Nick på wreckin är bäst, har gjort alla mina och old school är helt klart hans grej, mycket trevlig tatuerare
  Rekomenderar honom varmt!
  ska bli roligt att se det han gör på dig!

 • mulle

  Vet du vad old school-tatueringar är? Det är motiv med mycket färger i och med tjocka linjer. Det traditionella är t.ex. ankare, svalor, rosor osv. Dom är oftast ganska små i storlek, vilket gör att det tar flera år att göra en sleeve med old-school motiv, om man inte ligger i som fan så att säga. Man ”binder ihop” motiena med varandra , när man har nog många som sitter någorlunda tätt ihop, med t.ex. prickar eller stjärnor.
  Hon på bilden har alltså INTE en old school-sleeve och det kanske du har fattat, men om du vill ha något i hennes stil – varför då göra sig besväret att gå till en tatuerare som är duktig inom ett annat område? IDIOT

 • Emma

  Helarm kan vara snyggt på rätt person men för mycket skuggningar ser smutsigt ut..

 • Sara

  Men Ninni du gjorde ju bara ett litet hjärta. och Jennifer må va bra på färg men inte på den stilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *