Vinnarna av Glenza tävlingen och deras bästa make up tips!

Nu kan jag presentera vinnarna av tävlingen från Glenza, det var problem med en liten sak men nu är allt löst och jag kan presentera vinnarna!

Stort Grattis till sminket från glenza – tjejen heter Sabina Sohlström och hade motveringen:

Vill jättegärna vinna, jag älskar din blogg Paow. Har läst den dagligen från första gången jag hitta den !
Bästa jul sminkningen : Börja med basen först en primer så foundationen sitter hela kvällen men om man inte har en primer kan man ta en ansiktskräm först så håller det också ! Sen tar man foundation, puder och ett solpuder så man ser lite brun och fräsch ut. Till ögonskugga tycker jag att man ska ha någon gråglittrig färg och en tunn linje med en svart eyeliner och en liten vinge ut från ögat, man kan också använda en svart kajal på vattenlinjen och sudda ut det lite, så får man en lite ”smokey eyes look” Det passar jätte bra ihop med den gråglittriga ögonskuggan. Ett par lösögonfransar på det också! Till läpparna tycker jag att man ska ha ett rött läppstift, lite åt det vinröda hållet och ett genomskinnligt läppglans ! Man får inte glömma att fylla i ögonbrynen också, jag tycker det kompletterar hela sminkningen !
Jag älskar att hålla på med smink så det skulle vara jätte kul om vann :) Kram Sabina

Vinnare nummer 2 av sminket ifrån Glenza är … Inez med motivering:

Jag skulle nog kört på en puderfoundation, rouge, långa ögonfransar och rött läppstift! Solpuder är ett Big no no, då ser man bara somrig ut, men med en fin rouge kan man istället se lite julig ut som om man nyss varit ute i snön. De röda läpparna gör att man ser ännu mer julig ut, självklart på grund av den röda färgen och med lösögonfransarna blir man lite extra fin, det är ju ändå en högtid!

Stort grattis tjejer! Skicka mig ett mail så jag kan skicka iväg era priser såsnart som! Föresten alla ni alla ta del av de shyssta make up tipsen!

(Visited 71 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. wilma★ december 21, 2012 at 8:02 f m

  grattis till dem!

  Reply
 2. Ninni mars 19, 2014 at 2:42 e m

  Kul att stackarn som vann INTE fick sin vinst, att du inte ens skickade den..
  patetisk äru! 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *