Bortbjuden på middag!

Så fort jag kom hem till Stockholm ringde jag min älskling Daniel Paris och nu idag är jag och Sammy här hos honom på Söder och har lagat thaimat! Så kul att vi bor nära varandra. Thaimat är typ det bästa jag vet, skulle kunna leva på det och idag gjorde vi en nudelvariant, roligare att laga själv än att äta ute ibland. Och mycket mysigare.

Vi sitter och funderar lite över vad vi ska göra ikväll, vi tänkte gå och träna och kanske gå på bio eller nåt? Får se, känns skönt att vara i Stockholm igen. Får se vad som händer 🙂 Hoppas ni har en fin kväll.

 
Foodie 🙂

Sammy och min älskade Daniel <3

Me today 🙂

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Jillian januari 7, 2013 at 5:49 e m

  WOW. höäftig mat! du är häftig paow.

  Reply
 2. Matilda januari 7, 2013 at 5:59 e m

  Roligt med hemmalagad Thaimat 😀

  Reply
 3. tja januari 7, 2013 at 6:05 e m

  heej paow, älskar din blogg, du är grymt fin :)<3 och så ville jag bara säga att jag tycker jätte synd om hugo som först var tvungen att vara tillsammans med en tjej för att han fick reda EFTER att dom haft att han tog hennes oskuld, och nu tvingas fortsätta vara tillsammans med henne för att hon ''råkade'' bli gravid 🙁 nu är ju liksom hela hans liv förstört eller hur man säger (Jag menar absolut inget elak mot nån av dom)

  Reply
 4. Julia januari 7, 2013 at 7:27 e m

  Mmmm det ser jättegott ut! 🙂

  Reply
 5. Till tja januari 8, 2013 at 9:05 f m

  Vilken patetisk kommentar..vad är det med er fjortisar som alltid nämner hugo på paows blogg och ska alltid säga att han är tvingad till att vara ihop med hans nuvarande tjej?
  så fruktansvärst respektlöst.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *