Innan jag lämnade Eskilstuna :)

Vi var upp klockan 6 imorse, oh fast jag väckte viktor 20 minuter innan hans klocka ens ringde hehe. Inte så populärt kanske men jag var sugen på frukost blev tacos till frukos också mums. På med mössa och jacka och så åkte vi till bussen sen Eskilstuna snabbfrukost på stan sen lektion jag satt utanför och bloggade, mysig skola.

Viktor hade lunch så vi gick och köpte chicken nuggets på burgerking. Vinkade hej då på stationen och jag sprang till mitt tåg mot Stockholm. Men imorgon ska vi till Sally och headzone fixa håret ska bli ljusare kommer bli så bra sen ska jag bjuda på middag bloggar från frisören, jag och viktor kan göra videoblogg. 🙂 puss

Paowi looki

Vännen med mussepigg 🙂 

(Visited 1 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Ellen Wärnsberg - ellenwarnsberg.se januari 7, 2013 at 8:36 e m

  Vill inte va sån som klagar oså men kan du inte tänka lite på att göra punkt och kommatecken oså, blir jobbigt att läsa? Annars är din blogg bäst, kram!
  Och föresten vart har du köpt din mössa, har frågat 1000 gånger nu skulle va skjyst om du svara 🙂

  Reply
 2. anonym januari 7, 2013 at 9:11 e m

  Kommer du åka till Uppsala även om din pojkvän har åkt? Och kommer du åka till Miami och hälsa på honom?

  Reply
 3. elle januari 7, 2013 at 10:49 e m

  Paulina! Jag ber helhjärtat ta upp detta din din blogg. Söker abslut inte uppmärksamhet eller någonting, du kan tilloch med skriva att ja va anonym. Men snälla, sett din kille ska bort länge nu Hur fan klarar du det? Jag och min pojkvän, jag äälskar min kille över allt annat och jag vet att han älskar mig. Men, det ör såhär att en brud går runt och skryter om att hon suger av min pojkvän ovs till en massa nära vänner till honom, och dem säger tydligen inget till han. Hur fan kan du lite på din kille, hur vågar du lita på han? Menar inte något dåligt utan beeer dig om hjälp, ber dig om hur ja ska ta mig genom detta. han säger så mycket till mig, han ser mig in i ögonen om det, ja bråkar med han var dag om det, om han va otrogen, skulle han inte lämna mig då om ja alltid bråkade med honom? Förlåt för allt är så rörigt, detta hände för inte så längesedan och alla mina tårar bara flödar. Snälla snälla fina du, skicka ett mail eller ta upp i bloggen, benar och bör. Vill bara ha ett svar, hur de en kommer, om de e så att dina läsare inte ens ser de. Inte ute efter attention, fuck de. Vill ha min pojkvän, därför ber jag dig, för ja känner igen mig i dig efter ha läst din blogg länge plus att din kille nu ska åka. Håller tummarna för svar. Förlåt om detta kommer helt konstigt. Men ibland e de skönt att vända sig till en utomstående som man kan se sig själv i……

  Reply
 4. my januari 8, 2013 at 12:06 f m

  eskil är bästa staden!! <3

  Reply
 5. ToveEvensen januari 8, 2013 at 2:58 f m

  FÖLJ FLICKAN MED DET STOR SJÄLVFÖRTROENDE GENOM HENNES LIV,
  INSPIRATION, RECEPT, MODE, SMINK, ÅSIKTER, SEXSPALT, DAGENS LIGG, JA, MAN HITTAR ALLT I MIN BLOGG,
  LÄS DEN, KOMMENTERA DEN, OCH REPEAT! 🙂

  http://www.LTFE.devote.se

  XoXo ToveEvensen

  Reply
 6. pernilla januari 8, 2013 at 8:44 f m

  Hejsan väldigt fin blogg du har och jag undrar om du kanske skulle vara intresserad av ett länk byte? 🙂 ha en helt underbar kväll och glöm inte att kika in i bloggen <3

  Älskar din blogg förresten 😀

  Reply
 7. Stephanie Aminoff januari 8, 2013 at 10:13 f m

  – Då var även JAG myndig ^^ Grattis kanske?
  – Snart avslöjas en stor hemlighet, jag ska …. 😉 HÅLL UTKIK!
  – Dieten igång igen, heyho lets go!!!

  http://aminoffs.se

  Reply
 8. Helia januari 8, 2013 at 12:20 e m

  Hahah mysigt!

  Reply
 9. V januari 8, 2013 at 1:37 e m

  Sluta härma Foki. Hon skriver Foki looki.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *