Vi var upp klockan 6 imorse, oh fast jag väckte viktor 20 minuter innan hans klocka ens ringde hehe. Inte så populärt kanske men jag var sugen på frukost blev tacos till frukos också mums. På med mössa och jacka och så åkte vi till bussen sen Eskilstuna snabbfrukost på stan sen lektion jag satt utanför och bloggade, mysig skola.

Viktor hade lunch så vi gick och köpte chicken nuggets på burgerking. Vinkade hej då på stationen och jag sprang till mitt tåg mot Stockholm. Men imorgon ska vi till Sally och headzone fixa håret ska bli ljusare kommer bli så bra sen ska jag bjuda på middag bloggar från frisören, jag och viktor kan göra videoblogg. 🙂 puss

Paowi looki

Vännen med mussepigg 🙂 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *