Dagens looki look

Shit vad dum jag ser ut- ;en Det är lite min grej kanske ? Hahaha…

(Visited 26 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. eliana januari 26, 2013 at 8:39 e m

  det er på grunn av deg folk for anorexia. du burde virkelig skjerpe deg. du har klaga på at du slet med selvtilliten pga av hugo,ennå så kler du deg som du gjør. stakkars steffi,hun fortjener bedre venner enn deg. alle burde boikotte din blogg. lurer på hva du kommer til å skrive om petter den dagen han dumper deg,siden det aldri er din feil.

  Reply
  1. kath januari 27, 2013 at 10:23 f m

   wtf

   Reply
 2. simone januari 26, 2013 at 8:54 e m

  skit bra uppdatering idag! me like 😀

  Reply
 3. Anonym januari 26, 2013 at 9:08 e m

  Nej,du ser inte dum ut 🙂

  Reply
 4. patrik januari 26, 2013 at 10:12 e m

  bedrövligt att se dina läppar!!!!

  Reply
 5. LORISSA LOVEBOMB januari 26, 2013 at 10:18 e m

  Du ser fin ut. Och jag tycker verkligen inte att du förespråkar anorexia som puckot Eliana verkar antyda. Du om någon är ju en bloggare som förespråkar att vara sig själv, se ut som man behagar och inte döma. Både vad gäller utseende, vanor och annat.

  Reply
 6. Charlie januari 27, 2013 at 12:35 f m

  Hejsan! Jag vill börja med att säga att både du och Nellie är två otroliga tjejer som verkligen förespråkar girlpower! Nellie skriver ju väldigt mycket om dig och Viktor och så, dock inte du. Jag undrar, ser du henne som en vän, liksom som du skulle kunna umgås så med, eller ser du dig som hennes ”mentor” eller vad man ska säga?
  keep swimming girl du är för frän! kram

  Reply
 7. F januari 27, 2013 at 1:01 f m

  Riktigt kul att du uppdaterar mer nu!!:)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *