Löshårstips.

Får ofta mycket frågor om vart jag fixar mitt löshår. Nu har jag ifs kort hår som lite omväxling. Och I love it! Men när jag ser dessa bilder så blir jag sugen på att sätta in snart igen. Men det får bli om ett par månader.

Jag brukar fixa mig hår på Salong Headzone som ligger inne i Centrala stocholm, en ligger på Barnhusgatan som korsar drottninggatan. Och det är det enda stället som jag fixar mitt hår på. Och jag vill aldrig byta salong heller. Haha, har verkligen tillbringat typ 50 timmar där inne med alla gånger jag satt in löshår. Jag föredrar själv keratinwax så jag tycker att det sitter bättre. Men microringar funkar också bra. Har haft det typ två gånger. Men som sagt. Keratin knäcker!

Vet att det kan vara lite dyrt att fixa löshår och där jag fixar håret så avänder dom sig av KLARNA så att man kan delbetala. Perfekt om man har det lite knalligt i kassan för tillfället men verkligen vill fixa håret.

Gå in HÄR: http://www.salongheadzone.se/ för att boka tid!

(Visited 90 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. Mikaela januari 30, 2013 at 2:11 e m

  Ofta du får frågor om det. Ditt löshår är det fulaste jag sett. Så tunt, spretit och långt att det ser billigt ut.

  Reply
 2. Sofie januari 30, 2013 at 5:19 e m

  Nemen så bra Paow. Fick du en gratis isättning nu? Inte så smart att tipsa dina läsare om att ta krediter, och på något sådant som att göra löshår?!! Kom igen Paulina!!

  Reply
 3. Elin januari 30, 2013 at 6:26 e m

  Tycker faktiskt du ska låta ditt hår vila en låååååång stund nu.
  Löshåret du sätter i brukar ( grundat på bilderna jag sett ) vara jättefint i en vecka, sedan påminner det mest om torr spaghetti.
  Tyvärr.
  Så lämna håret ifred, njut av din page och vänta på att få det längre på naturlig väg!
  Du är skitsnygg i mellanlångt också!

  Reply
 4. me januari 30, 2013 at 7:46 e m

  känns som du är så vansinnigt otrygg i dig sj när du hela tiden vill förändra ditt utseende bla hår/ hårfärg osv, du är liksom aldirg nöjd, kan inte srilla dig. framförallt när du hela tiden vill fly å resa. bara en reflektion. Ibland kanske man måste sluta göra de och ”bli vuxen” å hitta dig sj. lära dig att stå ut med de du gör och dig sj. måste vara jobbigt att ha de så, inget illa menat. har själv varit sån

  Reply
 5. Daša januari 30, 2013 at 7:54 e m

  Perfect!
  Gillar du fotografier, kolla in min sida Paulina 🙂

  Reply
 6. Ida Lindström januari 30, 2013 at 8:14 e m

  Hellu! glöm inte att lägga en röst på mig i Gymgrossistens tävling som jag är med i. För att ha chansen att vinna måste jag hamna på en placering mellan 1-20 och nu ligger jag precis på gränsen. Tävlingen avslutas nästa Onsdag och alla röster är guldvärda!♥

  För att rösta kan du gå in här: http://gymgrossisten.bloggportalen.se/top-list och sedan klicka på +1 bredvid min bloggadress (runtheworld.webblogg.se)
  Tack på förhand!

  Reply
 7. Ida januari 30, 2013 at 8:22 e m

  Jag tycker att du är mycket snyggare utan löshår!

  Reply
 8. ebba svanberg januari 30, 2013 at 8:49 e m

  fortsätt ha kort hår! du är så fin i det!

  Reply
 9. Fi januari 31, 2013 at 3:42 f m

  Smart inlägg – ta lån för att fixa lösjår är väl inte det smartaste man kan göra. Nä, hoppas verkligen att du har smartare läsare än så.

  Reply
 10. Evelin & Alexandra januari 31, 2013 at 10:16 f m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

  Kram!

  Reply
 11. Emelie januari 31, 2013 at 9:22 e m

  Daaaaaamn those lips, sjukaste jag sett

  Reply
 12. Sandra januari 31, 2013 at 10:54 e m

  Ser ut som att du har photoshoppat in en rosa röv mitt i ansiktet.. Riktigt sexigt!

  Reply
 13. 22cm juli 18, 2013 at 3:32 e m

  damn!!! jag vill knulla dig

  Reply
 14. Jens januari 29, 2019 at 1:38 e m

  Bra tips

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *