Löshårstips.

Får ofta mycket frågor om vart jag fixar mitt löshår. Nu har jag ifs kort hår som lite omväxling. Och I love it! Men när jag ser dessa bilder så blir jag sugen på att sätta in snart igen. Men det får bli om ett par månader.

Jag brukar fixa mig hår på Salong Headzone som ligger inne i Centrala stocholm, en ligger på Barnhusgatan som korsar drottninggatan. Och det är det enda stället som jag fixar mitt hår på. Och jag vill aldrig byta salong heller. Haha, har verkligen tillbringat typ 50 timmar där inne med alla gånger jag satt in löshår. Jag föredrar själv keratinwax så jag tycker att det sitter bättre. Men microringar funkar också bra. Har haft det typ två gånger. Men som sagt. Keratin knäcker!

Vet att det kan vara lite dyrt att fixa löshår och där jag fixar håret så avänder dom sig av KLARNA så att man kan delbetala. Perfekt om man har det lite knalligt i kassan för tillfället men verkligen vill fixa håret.

Gå in HÄR: http://www.salongheadzone.se/ för att boka tid!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *