Funderade lite på det när jag satt i mitt rum hemma hos mammsen…

Jag brukar slösurfa en del (ganska mycket) när jag inte är ute och särskilt nu sen Peter åkte till Miami. Brukar bli en massa olika bloggar, bland annat brukar jag kika på alla mina söta läsares bloggar (väljer och vrakar bland kommentarerna och kollar er bloggar och bland alla som skickar mail till mig – och det är en hel del).

Sen har jag ibland börjat kolla på alla möjliga sporter på nätet. Inte så att jag kanske följer nog enskild sport och engagerar mig, för det var länge sedan jag sportade på allvar (ja, minus lite träning, som jag snart måste komma igång med igen) och då var det kul att vara ute och springa, jogga kanske jag ska säga. Var ju till och med i lite små tävlingar och annat och tyckte det var jättekul.

Har jag upptäckt (och jo, jag visste det innan, men har aldrig tänkt på det) att man kan tjäna pengar på sport om man är intresserad och hänger med lite. Sprang på sidan bwin som egentligen är en bettingsida för både sport och annat… Jag är nog tävlingsriktad egentligen och det skulle vara kul att vinna pengar någon gång.:D Någon läsare som provat det?

Ja, i alla fall, vad har ni för favoritsporter? Är det lagsporter som är mest lockande? Eller sporter med stora personligheter? Nu menar jag kanske inte vad ni själva utövar för sport utan kankse mer vad ni gillar att titta på? Berätta vad ni gillar! 😀

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *