Vad hittar man på framför datorn?

Funderade lite på det när jag satt i mitt rum hemma hos mammsen…

Jag brukar slösurfa en del (ganska mycket) när jag inte är ute och särskilt nu sen Peter åkte till Miami. Brukar bli en massa olika bloggar, bland annat brukar jag kika på alla mina söta läsares bloggar (väljer och vrakar bland kommentarerna och kollar er bloggar och bland alla som skickar mail till mig – och det är en hel del).

Sen har jag ibland börjat kolla på alla möjliga sporter på nätet. Inte så att jag kanske följer nog enskild sport och engagerar mig, för det var länge sedan jag sportade på allvar (ja, minus lite träning, som jag snart måste komma igång med igen) och då var det kul att vara ute och springa, jogga kanske jag ska säga. Var ju till och med i lite små tävlingar och annat och tyckte det var jättekul.

Har jag upptäckt (och jo, jag visste det innan, men har aldrig tänkt på det) att man kan tjäna pengar på sport om man är intresserad och hänger med lite. Sprang på sidan bwin som egentligen är en bettingsida för både sport och annat… Jag är nog tävlingsriktad egentligen och det skulle vara kul att vinna pengar någon gång.:D Någon läsare som provat det?

Ja, i alla fall, vad har ni för favoritsporter? Är det lagsporter som är mest lockande? Eller sporter med stora personligheter? Nu menar jag kanske inte vad ni själva utövar för sport utan kankse mer vad ni gillar att titta på? Berätta vad ni gillar! 😀

(Visited 1 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Nikolina januari 30, 2013 at 5:59 e m

  Att leva med skyddad identitet
  ankpung.se

  Reply
 2. lina januari 30, 2013 at 6:03 e m

  fotbolls allsvenskan är roliga att följa, speciellt om man håller på något utav lagen 😀

  Reply
 3. kath januari 30, 2013 at 6:19 e m

  kampsport er best! basket kan være gøy og men ikke å se på bare spille. men Taekwondo er det morsomste og beste og trene 😀 etter min mening ofc

  Reply
 4. Neta januari 30, 2013 at 7:53 e m

  Jag älskar fotboll! 😀 Har gjort det sedan jag var liten. Spelade det när jag var mindre med, nu följer jag dock Djurgården i det! 🙂

  Reply
 5. OK januari 30, 2013 at 9:04 e m

  Dans och boxning är båda stora in my

  Reply
 6. Matilda januari 30, 2013 at 9:57 e m

  Jag är med i en dansgrupp som dansar västafrikanskt 😀

  Reply
 7. Freja januari 30, 2013 at 10:19 e m

  Finns inte många sporter jag gillar att kolla på, blir långtråkigt i längen.. Men ridning och boxning är två sporter jag tycker om att utöva!

  Reply
 8. Anna Katana januari 31, 2013 at 12:05 e m

  Fotboll är mitt liv, eller rättare sagt IFK Göteborg!

  Reply
 9. Pamela S januari 31, 2013 at 7:51 e m

  Jag tränar bouldering, dykning med tuber och dansar balett. Finner inget nöje att tittar på andra som sportar 🙂

  Reply
 10. Malin februari 1, 2013 at 3:14 e m

  Hockey är lätt den bästa sporten, Luleå Hockey är favoritlaget! 🙂 Hockey har blivit mer än bara en sport!

  Reply
 11. Rebecca februari 4, 2013 at 8:45 f m

  Basket är den roligaste sporten att utöva och titta på. Lite för att det aldrig riktigt tar stopp, utan spelet är igång HELA tiden. Man spelar ju ett tag också, 4*8 min. Men det blir oftast 1 Tim å 15 min med tanke på avblåsningar och sådant. Att spela en match är mycket intensivt och du kan skada dig lätt.

  Jag spelar basket i ett av dom bästa lagen i Sverige, Solna Vikings. Och vi tränar ofta vill jag lova…. Vi tränar 1,5 timme 3 gånger i veckan samt två matcher varje helg som brukar ligga på 1 timme 15 min..

  Jag tycker absolut att du ska prova på den här sporten. Det är kul, intensivt och bara helt enkelt bäst!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *