Magaluf.

I sommras så gick jag Barskolan med Ellen. Det var typ det roligaste jag gjort. Men samtidigt så var det väldigt jobbigt. För att palla vara där under en längre period kräves en hel del ork.. Och kanske lite självdistans(haha).

Jag klarade barskolan på håret då att plugga inte är direkt är min starka sida. Men tänk er att lära er ca 4-6 drinkar varje dag i tre veckor. Alla görs på olika sätt och har en massa olika ingredienser. En del grejer är det typ 5 olika spriter i. Men är rätt lättlärd, om jag tycker nåt att kul då. Men jag fick ganska bra omdöme. Ett VG över hur jag är ”som människa”, om hur mycket frånvaro jag hade. och att komma i tid är inte heller min starka sida. Men jag försökte verkligen… Så ja jag var på alla lektioner dom här tre veckorna utan 1. Yeei! Dock så blir det en hel fest på vardagarna, och det är inte sidådär jättsmart om man festar till kl 5 på morgonen när man börjar kl 10…

Menmen. Jag klarade det iallfall. Började jobba på Grabbarna Grus Beachclub direkt efter, och man lär sig ju det mesta i efterhand. När jag stod där i skolan trodde jag aldrig att jag skulle kunna blanda sex drinkar samtidigt, samtidigt som alla står och ropar och vill beställa och krånglar med pengar och sånt. Visst är jag inte världens bästa bartender. Men ibland så var jag rätt snabb. Så så dålig var jag nog inte.. Dock så kanske jag inte är någon Cocktail bartender så kunde jag blanda hyfsade drinkar.Men efter att ha vart där i en och en halv månad så var det rätt tröttsamt. För man dricker som sagt rätt mycket, det är som en ända lång charter resa fast lite roligare. Så i slutet på Juli så var jag så trött så att jag fick ont i kroppen. Glömde bort att äta ordentligt. Så ja jag åkte hem en vecka. Och åkte tillbaka i Agusti. Var där en månad till innan jag tröttnad och bestämde mig för att åka hem ”för sommaren”.. Men var hemma i 3 veckor innan jag tröttnade och åkte tillbaka i slutet på Agusti. Eller i början på September kanske det var? Då hade tempraturen gått ner lite, många hade åkt hem och det var inte alls lika mycket folk. Då var det precis som det var på ”försäsogen”..

Visst hade jag så jävla kul i Mallis, typ det bästa jag gjort. Men samtidigt det dummaste haha. Och jag ska lätt dit i sommar igen. Täkte åka ner i början på Maj, eller i mitten. Och köra i 1-2 månader. Men den här gången så tänker jag ta det lite lungnare, och inte glömma bort att ta hand om mig själv. Hehe 🙂

Om ni inte har några planer för sommaren så tycker jag verkligen att ni borde gå barskolan. Gå in här : Barskolan.net

20120919-022428.jpg

20120918-185420.jpg
Beställ Bust-Up Nano Gold Plus

20120914-225304.jpg

20120913-131200.jpg

20120622-172843.jpg

20120621-175958.jpg

20120617-003427.jpg

20120606-140402.jpg

(Visited 98 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Ida januari 29, 2013 at 11:36 e m

  JAAAAAAAAAAAA! Då ses vi i början av juni!!! 😀

  Reply
 2. ebbs januari 29, 2013 at 11:38 e m

  Kan du svara på mitt mail? Jag vann Netflix-tävlingen… 🙂

  Reply
 3. lina januari 30, 2013 at 7:14 f m

  Så kul att du berätta lite om Magaluf 🙂
  Men vad kostar det ungefär ? och om man inte ska dit för att gå på bartender skola vad kostar det då ? Jätte tacksam för svar! 🙂

  Btw, du har en riktigt bra blogg paow och jätte kul att du bloggar oftare nu 😀 <3

  Reply
 4. Annelie januari 30, 2013 at 8:49 f m

  Kredit till dig!!! Bra att du sager ifran!! Kram

  Reply
 5. Jonanna januari 30, 2013 at 11:21 f m

  Gör något vettigt med ditt liv istället..

  Reply
 6. Matilda januari 30, 2013 at 11:46 f m

  Gud vad kul om du åker till Magaluf! Jag ska dit på studentresa 9 juni med ett bolag som heter nordic invasion och 100 personer från min skola ska med 😀 och det hade vart jätte kul om jag hade kunnat träffa dig där! Du verkar vara en väldigt go tjej med mycket personlighet och jag har aldrig träffat dig tidigare men som sagt det hade vart jätte kul att se dig där!
  Puss

  Reply
 7. eliana januari 30, 2013 at 11:46 f m

  en liten ting jeg bare lurer på om det du skrev om paula,du skrev at paula ikke ga deg noe bra første intryck,så derfor skrev du ille ting om hun. det jeg lurer på er åssen intryck en person du bare har sett bilder av kan gi deg dårlig intryck,når du aldri har møtt hun personlig. du kritiserte kle stilen og at hun hadde store føtter osv. åssen kle stil må mann ha får å gi deg bra intryck? du skylder altid på andre,og tar aldri noe skyld selv. syns det er iriterende at du ikke for en gangs skyld er ærlig å skriver at du var sjalu på paula,at det var derfor du skrev sånt om hun.

  Reply
 8. joanna januari 30, 2013 at 12:20 e m

  Hej 😀 kan du inte göra ett inlägg med någo tips, om hur du sminkar eller lagar håret eler något 🙂 försökte hitta om du har gjort såna tidigare men hittade inte ..

  Reply
 9. Frida januari 30, 2013 at 12:57 e m

  Är det svårt att få jobb där nere? Och samma med lägenhet? 🙂

  Reply
 10. Ellen januari 30, 2013 at 2:23 e m

  Verkar skitkul jue! Vill gå barskolan om några år hahah 😉

  Reply
 11. Ronja januari 30, 2013 at 9:28 e m

  Åh, vilket härligt inlägg!
  Nu vart ja ännu mer sugen på att åka iväg å plugga till bartender!
  😀

  Reply
 12. Tove januari 31, 2013 at 11:05 f m

  Jag ska på studentresa till Magaluf i sommar, då kanske vi ses! 😀

  Reply
 13. alice februari 4, 2013 at 9:44 e m

  Paow du var världens bästa bartender! Beställde av dig flera gånger, i sommars 🙂 just say´ing !

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *