Magaluf.

I sommras så gick jag Barskolan med Ellen. Det var typ det roligaste jag gjort. Men samtidigt så var det väldigt jobbigt. För att palla vara där under en längre period kräves en hel del ork.. Och kanske lite självdistans(haha).

Jag klarade barskolan på håret då att plugga inte är direkt är min starka sida. Men tänk er att lära er ca 4-6 drinkar varje dag i tre veckor. Alla görs på olika sätt och har en massa olika ingredienser. En del grejer är det typ 5 olika spriter i. Men är rätt lättlärd, om jag tycker nåt att kul då. Men jag fick ganska bra omdöme. Ett VG över hur jag är ”som människa”, om hur mycket frånvaro jag hade. och att komma i tid är inte heller min starka sida. Men jag försökte verkligen… Så ja jag var på alla lektioner dom här tre veckorna utan 1. Yeei! Dock så blir det en hel fest på vardagarna, och det är inte sidådär jättsmart om man festar till kl 5 på morgonen när man börjar kl 10…

Menmen. Jag klarade det iallfall. Började jobba på Grabbarna Grus Beachclub direkt efter, och man lär sig ju det mesta i efterhand. När jag stod där i skolan trodde jag aldrig att jag skulle kunna blanda sex drinkar samtidigt, samtidigt som alla står och ropar och vill beställa och krånglar med pengar och sånt. Visst är jag inte världens bästa bartender. Men ibland så var jag rätt snabb. Så så dålig var jag nog inte.. Dock så kanske jag inte är någon Cocktail bartender så kunde jag blanda hyfsade drinkar.Men efter att ha vart där i en och en halv månad så var det rätt tröttsamt. För man dricker som sagt rätt mycket, det är som en ända lång charter resa fast lite roligare. Så i slutet på Juli så var jag så trött så att jag fick ont i kroppen. Glömde bort att äta ordentligt. Så ja jag åkte hem en vecka. Och åkte tillbaka i Agusti. Var där en månad till innan jag tröttnad och bestämde mig för att åka hem ”för sommaren”.. Men var hemma i 3 veckor innan jag tröttnade och åkte tillbaka i slutet på Agusti. Eller i början på September kanske det var? Då hade tempraturen gått ner lite, många hade åkt hem och det var inte alls lika mycket folk. Då var det precis som det var på ”försäsogen”..

Visst hade jag så jävla kul i Mallis, typ det bästa jag gjort. Men samtidigt det dummaste haha. Och jag ska lätt dit i sommar igen. Täkte åka ner i början på Maj, eller i mitten. Och köra i 1-2 månader. Men den här gången så tänker jag ta det lite lungnare, och inte glömma bort att ta hand om mig själv. Hehe 🙂

Om ni inte har några planer för sommaren så tycker jag verkligen att ni borde gå barskolan. Gå in här : Barskolan.net

20120919-022428.jpg

20120918-185420.jpg
Beställ Bust-Up Nano Gold Plus

20120914-225304.jpg

20120913-131200.jpg

20120622-172843.jpg

20120621-175958.jpg

20120617-003427.jpg

20120606-140402.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *