Mot mitt Xs flickvän. Och jag vet att jag skrivit illa om henne, men hon gav mig inte ett direkt bra första intryck. Och som sagt så är jag långsint, men hon verkar vara en jättegullig tjej. Så snälla. Jag och Paula är två HELT olika individer, vi ser helt olika ut. Det hade ju varit lite skillnad kanske om han träffat en tjej som var lik mig. Då hade jag kanske förstått, men vi är från två helt olika världar. Men ändå. Hon har faktikst inte bett om att att bli jämförd varje jävla dag med sin stora kärleks x-flickvän. Tänk er själva, om ni t.ex. har en ny pojkvän/flickvän… Tycker ni liksom inte att det är jobbigt att ens blicka förbi din nya pojkväns/flickväns x på Facebook, mingelbilder eller gamla bilder på henne/honom. Räcker det inte? Istället för att hon ska gå ta en massa skit?

Och en av anledningarna till att han faktiskt ”finns kvar” eller att jag ens vet vem hans nya tjej är, är för att både jag och han får kommentarer varje dag. Folk frågar mig fortfarande om honom. Dagligen, när jag är ute på krogen. På events, gemensamma vänner. HELA tiden. Kommentarer. Jag och han har mycket otalt. Men snälla. Kan ni som läser bloggarna bara låta oss vara. Det var två år sedan vi hade något. Och det försvann för länge sedan. Men det är klart att han ”dyker” upp i mitt huvud ibland, jo, för att folk slutar aldrig snacka. Det är ju inte direkt så att vi är två ”vanliga” människor. Utan vi båda har faktiskt bloggar. Är offentliga, och har ett förflutet. Jag vet inte riktigt om det är ni läsare som har svårt att gå vidare? Eftersom ni gång, på gång på gång måste kommentera det.

Speciellt till stackars Paula. Som ska föda sitt kärleks barn också. Jag var fan tvungen att skriva det till Hugge för att om till och med JAG tycker att det är jobbigt att bli jämnförd. Och inte för att hon är mitt xs nya tjej. Utan för att det är extremt tröttsamt.

Här är hon (bild lånad från hennes blogg)

Och här är jag. Jättelika? Eller hur?

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *