Sluta sura hörrni…

Kom igen nu, det här är min blogg där jag får skriva vad jag vill. Ni läser för att ni…vill? Ingen har tvingat er. Ni kan inte bli arga på mig när jag säger hur jag känner om olika saker, som abort. Som tyvärr VÄLDIGT många unga tjejer har gjort och gör i smyg. Tro mig.

Kan vi släppa det nu och ha en trevlig fredag? Ja, det vore positivt känner jag.

Jag har haft en trevlig dag. Knackade på Daniel klockan 11 idag och ba ”HEEEEEEEJ nu ska vi laga lunch” och så fick det bli, handlade lite grejer så gjorde vi vår berömda sallad med eldig tonfiskröra! Galet god…båda vi gillar starkt, tror vi satt med tårar i ögonen under hela lunchen typ, spicy! Men gott var det. Sen drog vi till Universal Music och intervjuade grapparna i De vet du! Kul! Nu är jag hemma och stressfixar mig lite, ska flytta hem igen i helgen…och gå ut med Daniel ikväll! Jäklar!

Snodde bilderna från min älsklings blogg


Så jäkla gott!

Boys! And me 😉 haha

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *