Sluta sura hörrni…

Kom igen nu, det här är min blogg där jag får skriva vad jag vill. Ni läser för att ni…vill? Ingen har tvingat er. Ni kan inte bli arga på mig när jag säger hur jag känner om olika saker, som abort. Som tyvärr VÄLDIGT många unga tjejer har gjort och gör i smyg. Tro mig.

Kan vi släppa det nu och ha en trevlig fredag? Ja, det vore positivt känner jag.

Jag har haft en trevlig dag. Knackade på Daniel klockan 11 idag och ba ”HEEEEEEEJ nu ska vi laga lunch” och så fick det bli, handlade lite grejer så gjorde vi vår berömda sallad med eldig tonfiskröra! Galet god…båda vi gillar starkt, tror vi satt med tårar i ögonen under hela lunchen typ, spicy! Men gott var det. Sen drog vi till Universal Music och intervjuade grapparna i De vet du! Kul! Nu är jag hemma och stressfixar mig lite, ska flytta hem igen i helgen…och gå ut med Daniel ikväll! Jäklar!

Snodde bilderna från min älsklings blogg


Så jäkla gott!

Boys! And me 😉 haha

(Visited 9 times, 1 visits today)

14 Comments

 1. isa januari 11, 2013 at 6:54 e m

  Jag tycker att det är minst lika fel av dig isåfall att bli gravid utan att märka det och fortsätta leva ditt liv som du gör, klart det blir missfall när du dricker och tar massa droger. Så du har ju dödat lika mycket som dem som gör abort. IFALL man ska gå efter din moral.

  Reply
 2. Nora januari 11, 2013 at 7:07 e m

  Åh, vad god salladen ser ut! 😀

  Reply
 3. sanna januari 11, 2013 at 7:07 e m

  Åhh, kan jag få receptet på det?

  Reply
 4. kajsa januari 11, 2013 at 10:19 e m

  Du är fan helt jävla dum i huvudet, du vet inte ett skit om abort så håll käften.

  Reply
 5. Emma januari 11, 2013 at 10:28 e m

  vad för intervju? 😉

  Reply
 6. Emma januari 11, 2013 at 10:29 e m

  vad för intervjuuu? 😉

  Reply
 7. Caz januari 11, 2013 at 11:23 e m

  Sluta vara så hysteriskt jävla nollstäld hela tiden när du får negativa kommentarer..vad är det för svar ”sluta sura hörrni” vad hade du förväntat dig???

  Reply
 8. Molly januari 12, 2013 at 4:26 f m

  D finns inget fel å rätt i abort, bara olika åsikter, bara för man inte tyker likadant behöver man inte försvara sig sjölv, hon säger bara vad hon tycker, dom som reagerar på de, fine, puss på er, vet du va? alla tycker inte likadant å så e de, de e bra en åsi
  kt…inger mer

  Reply
 9. Emelie januari 12, 2013 at 12:01 e m

  Det var respektlöst utav dig, du gav en rak höger i magen på alla oss som gjort abort. Vet du hur mycket man går igenom när man gör abort både psykiskt och fysiskt? Men detta får inte vi klaga över eller sörja eller ens nämna, för det är vårat eget fel, och det accepterar nog dom flesta av oss. Men vad ger sånna som du rätten att ge sig på oss och kalla oss mördare?

  Har man inte varit i valet och kvalet ska man bara hålla tyst.

  Reply
 10. Jenny januari 12, 2013 at 12:48 e m

  Din nya frisyr är såååå fin=)

  Reply
 11. julia januari 12, 2013 at 3:34 e m

  fan va jelly jag blev..de vet du <3

  Reply
 12. my januari 12, 2013 at 6:05 e m

  jag gillar verkligen din outfit, lite ”trashy” men på ett snyggt sätt!
  ditt hår blev ju så lyckat oxå.. loove!

  Reply
 13. Mira januari 16, 2013 at 3:04 e m

  man får väl tycka vad man vill….

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *