Thailand.

År 2012 har typ vart det enda året som jag inte vart i Thailand på typ 10 år. Var där i slutet på 2011 och festade loss. Dock så blev det lite för mycket av det roliga då kände jag hehe.. Men nu ska jag snart åka dit igen. Ska faktiskt vara där själv då. Kommer att åka ner med pappa, men han ska spela poker. Så jag tänkte att jag drar till Koh Chang och väntar där någon vecka tills han kommer dit. Rensa tankarna lite, blogga, kanske träna och beställa roomservice och ligga på stranden och läsa en bok. Känner att jag skulle behöva det. Vill typ aldrig mer åka till Patong :p föredrar ”chill-delen av Thailand”.. Supa kan jag göra i Magaluf haha.

Bilder från när jag var där med Hoffen och Steffi 2011.


Partybåååt


Alltså den där jävla korven xD


Trött Hoff? Bakfylla och snoppen hade ramlat av (trodde han), haha…


Dagen då vi träffade Jimmy och Robin. Min jimpa, kommer aldrig att glömma den dagen <3


Lärde mig delningskoder haha


Chillarn själv


Botoxpennan LiftStick


Slamp-tävlingen haha


Skön bajja


Jag och Anks!


Jag och manager på GG 🙂 Han tatuerade även in mitt namn på underläppen :p

image
Mycket fylle tatueringar blev det ^^Kul att se han på stranden dagen efter med en strumpa på sig och bara ”den där jävla Fånga Natten tatueringen,hur gammal är jag egentigen? 15 eller” 


Jag och Carro, stört skön tjej som sålde biljetter toppless haha.


Jimmy ville ha min autograf


Vi har även gjort fiskspa, vet ni hur mycket man fnissa eller? haha!


Hahaha, sliskbild xD var även i Pattaya.


Moi Thile and Marie!


Och det enda jag åt i Thailand typ, papaya sallad med fisksås och en MASSA chili.. Som jag brukar säga, har smaklökar som en thailändare och mage som en svenne, hahaha…

(Visited 83 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Jakob januari 2, 2013 at 4:25 e m

  Jag har ett tips på världens finaste resort på Koh Phangan (en bra bit ifrån fest-delen av ön) där vi bodde i cirka 2 veckor när vi var där och backpackade 2011. HELT FANTASTISKT. Stranden precis allt ligger precis på stranden, ett gäng träd som är klädda in hängmattor som är ett stenkast från havet och fantastiska bungalows. Du skulle älska det. Plus att han som driver stället tar så otroligt väl hand om alla som är där – han hyr filmer (gjorde då i alla fall) på kvällarna och visar utomhusbio på hans platt-tv och fixar och styr hela tiden.

  Åh. Nu längtar jag tillbaka dit också. Haha. Ett tips i all fall.

  Reply
 2. Emelie januari 2, 2013 at 4:45 e m

  Jag var på Koh Chang i jan/feb 2012 🙂 Väldigt lugnt men härligt ställe! Tips: Bada med elefanter 🙂

  (Ps. Jag har också arbetat i Maggan, fast 2008. Gick Barskolan 2007!)

  Reply
 3. manda januari 2, 2013 at 6:10 e m

  Vad menas med delningskoder?

  Reply
 4. pauline januari 2, 2013 at 7:20 e m

  Hej!! 🙂
  Tycker attd et är väldogt bra att du har bestämt dig för att åka till tahiland och bara slappa! <3 Inte festa… det akn du göra i sverige jö 😉

  det är verkligen inet av mitt interesse, hatar det 🙁 men men… tycker ditt beslut e så bra!

  Reply
 5. Bella januari 3, 2013 at 2:53 e m

  Har varit i Thailand 3ggr och Koh Chang är det absolut bästa stället! Men alla tycker ju såklart olika 😉 Vill man ta det lugnt och ha fina stränder o vatten så ska man åka dit… Hängde jämt på Mojito bar i Kai Bay och spelade biljard och drack mojitos, awesome!! 🙂

  Reply
 6. Sara januari 3, 2013 at 4:07 e m

  Älskar dig blogg!!! men måste bara fråga… slamp-tävling? :/

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *