Ett inlägg jag skrev för ett år sedan. Och jag kunde inte sagt det bättre ”själv”.. #word

Jag har varit väldigt arg på bloggen, allmänt. Jag har tyckt att det är jobbigt att bli störd när jag är ute, folk som tar smygbilder och låtsas bry sig om en.

Men vet ni om en sak? Det är ni som känner mig bäst, ni försöker med värmande ord, ni drar ner mig på Jorden och hjälper mig när jag mår dåligt. Just nu så har jag kommit in i en period. Jag mår inte dåligt, men jag mår inte heller jättebra. Alla människor som dömer en hela tiden, vafan.

Jag pratade nyss med mina managers, dom sa ”Allting du gör nu har vi redan gjort. Men du har så mycket möjligheter, du kan påverka människor”. Men istället för att bara vara stark så har jag istället blivit bitter. Varit rätt dryg mot människor, inte orkat bry mig så mycket.

Varför fokuserar jag inte på dom bra grejerna jag får? Fokusera på dom som faktiskt tycker om mig, på dom som ser mig under ytan. Sen så kommer det alltid finnas haters utan anledning, men en del av dom är ju så otroligt tröga som ogillar mig för att?? Fyll 18, festa till det, umgås med fel människor, res jorden runt, haft strul hemma, legat för bekräftelse, blivit mobbad i skolan, och ständigt ha människor runt sig som jämt vill något.

Jag har inte blivit elak, jag har snarare blivit rätt vass, men jag har fällt in taggarna, lagt mig ner. Låtit er haters skjuta mig, gett mig själv till media som ständigt kommer att måla upp mig som whitetrashet som tjackade loss ”varje dag” (som för övrigt är typ det värsta jag hört och inte riktigt stämmer :S ), som var otrogen, som skrev skit om alla och som ligger med alla. När det bara varit en sån liten del, som byggt upp mig och fått mig att bli starkare som person.

Det är sådana smågrejer som media målar upp större än vad det är.

Jag ska lova er att jag ska bli mer positiv. Att se det bra istället för det dåliga, inte vara så negativ, men när jag jämt var positiv så var jag ju falsk. Så nu vill jag bara vara mig själv.

Tack för er hjälp. Jag ska aldrig glömma den. Från och med nu. Positivt! Inget blir bättre av att vara bitter, problem löser inte sig själva.♥♥♥♥♥♥

image

Botoxpennan LiftStick

(Visited 1 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Ellen Wärnsberg - ellenwarnsberg.se januari 2, 2013 at 11:17 f m

  Det är bra Paulina, fortsätt va stark glöm aldrig vem du är!<3 Hoppas du är Uppsala idag btw för ska dit kl 3 typ, skulle vara så roligt att träffa dig, du är min förebild 😀

  Reply
 2. Stephanie Aminoff januari 2, 2013 at 11:29 f m

  – Nyårs löftena uppe på bloggen, in och peppa mig ^^
  – STOR hemlighet kommer upp snart, in och läs varje dag för att hålla dig uppdaterad!
  – Så var min nyårs kväll…

  http://aminoffs.se

  Reply
 3. Jenny januari 2, 2013 at 1:00 e m

  Kämpa på <3

  Reply
 4. Tommy januari 2, 2013 at 2:25 e m

  Om man inte läser tidningar så slipper man mycket skit som står i tidningarna. De skrivs så mkt bara för att sälja. Man måste veta vem man själv är och inte bygga sin självkänsla på vad andra säger eller skriver om en, varken när det är bra eller dåliga saker.

  Som idrottare kan de skriva att man gjort en jättebra match men om man själv är missnöjd med matchen var det inte en jättebra match. Samma om man själv är nöjd med sin prestation så ska man vara det oavsett vad media skriver. Man måste våga lita på sin egen känsla det är det enda rätta. Press ska komma från en själv inte från andra, då klarar man både framgång och motgång bäst.

  Reply
 5. Amanda januari 2, 2013 at 2:56 e m

  Du är stark, fortsätt vara det och gör alltid det som känns bäst för dig och skit i andra!

  Reply
 6. wilma★ januari 2, 2013 at 4:45 e m

  VA STARK DU KLARAR DET!

  Reply
 7. Idis januari 3, 2013 at 3:50 f m

  Åhh Paulina! Det du skrev precis hjälpte mig, har blivit dryg och bitter, för ett år sen ungefär var jag tjejen som aldrig sa nej och var alltid glad och hjälpte alla, men även om man vet hur man vill vara så går det inte förens rätt person säger det till en, tack Paulina, lycka till att klättra :*

  Lyssna på denna, vet inte om det är din musiksmak men lyssna på texten, http://www.youtube.com/watch?v=s-IiS12O2Zw ”ett steg fram, två steg bak, inget fel med det, du har trotts allt tagit steg, det växer ingen mossa på en rullande sten” Kramis

  Reply
 8. Heliga Heidi januari 3, 2013 at 8:28 f m

  Det är bra Paow, nu är tankarna på rätt spår.
  Någonsin övervägt hämnd?
  Den är söt och helt fettfri.
  Och någonsin funderat på vad det är för fel på alla karlar?
  Det gör jag. Kolla in sjattekretsen.blogg.se

  Reply
 9. kompis januari 8, 2013 at 8:02 f m

  Du ska alltid vara dig sjalv. Vem ska du annars va?
  Alla manniskor ar olika och unika. Endel onda endel goda.
  Man kan inte andra pa nagon, man kan bara andra sig sjalv till precis det man vill vara. Lat ingen stoppa dig fran att leva 100%.

  Glom inte att just du som spermie kom till agget forst 😉 1 av miljarder! haha!
  Livet ar kort, LEV och folj ditt hjarta!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *