Jag har varit väldigt arg på bloggen, allmänt. Jag har tyckt att det är jobbigt att bli störd när jag är ute, folk som tar smygbilder och låtsas bry sig om en.

Men vet ni om en sak? Det är ni som känner mig bäst, ni försöker med värmande ord, ni drar ner mig på Jorden och hjälper mig när jag mår dåligt. Just nu så har jag kommit in i en period. Jag mår inte dåligt, men jag mår inte heller jättebra. Alla människor som dömer en hela tiden, vafan.

Jag pratade nyss med mina managers, dom sa ”Allting du gör nu har vi redan gjort. Men du har så mycket möjligheter, du kan påverka människor”. Men istället för att bara vara stark så har jag istället blivit bitter. Varit rätt dryg mot människor, inte orkat bry mig så mycket.

Varför fokuserar jag inte på dom bra grejerna jag får? Fokusera på dom som faktiskt tycker om mig, på dom som ser mig under ytan. Sen så kommer det alltid finnas haters utan anledning, men en del av dom är ju så otroligt tröga som ogillar mig för att?? Fyll 18, festa till det, umgås med fel människor, res jorden runt, haft strul hemma, legat för bekräftelse, blivit mobbad i skolan, och ständigt ha människor runt sig som jämt vill något.

Jag har inte blivit elak, jag har snarare blivit rätt vass, men jag har fällt in taggarna, lagt mig ner. Låtit er haters skjuta mig, gett mig själv till media som ständigt kommer att måla upp mig som whitetrashet som tjackade loss ”varje dag” (som för övrigt är typ det värsta jag hört och inte riktigt stämmer :S ), som var otrogen, som skrev skit om alla och som ligger med alla. När det bara varit en sån liten del, som byggt upp mig och fått mig att bli starkare som person.

Det är sådana smågrejer som media målar upp större än vad det är.

Jag ska lova er att jag ska bli mer positiv. Att se det bra istället för det dåliga, inte vara så negativ, men när jag jämt var positiv så var jag ju falsk. Så nu vill jag bara vara mig själv.

Tack för er hjälp. Jag ska aldrig glömma den. Från och med nu. Positivt! Inget blir bättre av att vara bitter, problem löser inte sig själva.♥♥♥♥♥♥

image

Botoxpennan LiftStick

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *