12 år sedan min mormor dog idag.

Jag vet att döden är jobbig, men lär vi oss någonsin att acceptera den?

Min mormor dog idag för 12 år sedan. Eller ja, i natt för 12 år sedan. Hon stod mig väldigt nära när jag var liten. Hennes död kom plötsligt och hon somnade in utan att ha varit sjuk eller någonting, hon blev bara 45 år gammal. Det är det min mamma fyller om 6 år. Och det enda jag tänker är hur fan skulle jag kunna klara mig om min mamma inte levde? Hon förtjänade verkigen inte att dö, speciellt inte så ung.

Jag ångrar att jag knappt har någon kontakt med min släkt, men det är väl lite så vi funkar i den här familjen, även om jag vet att många har försökt. Kärriär och pengar har alltid gått före allt…

Men min mormor var alltid med och jag kommer aldrig att glömma henne. Känns som hon är här med mig nu, kände en kall vind och utan att veta vad det var så kom mormors namn upp i huvudet – det skrämmer mig lite, men gör mig samtidigt glad.

Så mormor, vila i frid nu! Vi ses snart, i Nangiala så känns ju 100 år som två dagar! Jag älskar dig <3

20120421-180053.jpg

Mormor och morfar!

(Visited 59 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. M januari 2, 2013 at 9:56 f m

  Vad fin hon var <3

  Reply
 2. Mimmi januari 2, 2013 at 2:33 e m

  Jag hade väldigt bra kontakt med min gammelmormor och bodde där ofta när det var strul hemma, hon var världens mest underbara person. 2008 gick hon bort av cancer, saknar henne varje dag och önskar att jag fick lära känna henne bättre nu när man är i ” vuxen” ålder. Kram på dig Paulina, var stark! Som du skrev, håll dig vass, inte bitter!

  Reply
 3. my januari 2, 2013 at 9:32 e m

  du är VÄLDIGT lik din mormor!! vila i frid <3

  Reply
 4. hanna januari 3, 2013 at 3:31 f m

  fint skrivet vännen!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *