AmazingRoller!

För ett tag sedan så prövade jag ju Amazing Roller. Jag körde den mot celluliter och på mina ärr som jag hade efter mina piercingar på armen. Och det funkade faktikst riktigt bra. Det tog ca 3 veckor efter jag fick reslutat och alla mina celluliter är i stort sätt borta. Inte för att jag hade så jätte mycket. Men nu har jag fått in det som rutin att göra det två gånger i veckan.

Nu så tänkte jag även börja köra den i ansiktet. Har inte riktigt vågat mig på det innan då jag aldrig riktigt haft problem med dålig hy eller någontig. Men jag tänkte börja nu för att ge huden lyster, förebygga rynkor och minska mina ärr som jag har fått i pannan efter jag har vart dum och klämt finnar.

Den nya Amazing Roller som behandlar dom flesta hudproblem på naturlig väg. Du slipper en massa dyra hudbehandlingar eller gå till klinik. Nu kan du behandla allt det här – hemifrån. Framför TV:n, i sovrummet, på balkongen eller varför inte i stugan på landet. Amazing Roller är en lätt liten hudrulle utrustad med 198 st små nålar. Dessa små nålar tränger igenom ytterhuden och stimulerar kollagenet i huden. Det gör att nytt kollagen produceras – En manöver som lurar huden att skapa nya fräscha hudceller. Din hy reparerar, med andra ord, sig själv på ett helt naturligt sätt.

TYP AV BEHANDLING

• Förminskning av stora porer
• Pigment förändringar/Solskador • Rynkor/Anti­‐aging
• Huduppstramning
• Håravfall
• Akne/Ärr
• Celluliter

OBS: VID KÖP MEDFÖLJER NEDLADDNINGSBAR MANUAL

Ordpris: 899:-  Men nu 495:- 0m ni använder koden ”paow” (viktigt med små bokstäver) 45% rabatt

KÖP HÄR!

Sedan så Rekommenderar jag ett Serum C till!

Före och efter bilder.

 

(Visited 297 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Madde februari 12, 2013 at 10:40 f m

  Kan vi inte få se bild på skillnaden på ditt ärr efter piercingarna på armen då? 😀

  Reply
 2. Matilda februari 12, 2013 at 1:00 e m

  Gör det ont?

  Reply
 3. Karro februari 12, 2013 at 10:18 e m

  Hur har du gjort när du använt rollern? Behöver man ha nåt till eller kan man bara köra den på huden? Har en hemma men har aldrig vågat testa den 😛

  Reply
 4. Eemelie februari 13, 2013 at 2:18 f m

  Dom flesta får ju sånnadär gropar i låren, har ju med puberteten att göra inget att skämmas för! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *