Hunted

Körde en sleepover hos DP idag. Gick ju som sagt upp klockan fyra på natten igår och somnade runt tolv nu i natt. Det trista är att jag aldrig hamnar i riktigt djup sömn. Den gravida kvinnan som ständigt dyker upp i mina drömmar dök upp igen. Drömde att jag var på mitt gamla lanyställe och såg mig själv leka som liten. Sen så hamnade jag i publiken på en av mina gamla gymnastiktävlingar (och jävlar vad duktig jag var 🙂 ). Hade precis lärt mig att göra bakåthandvolter, men helt plötsligt när jag kastade mig bakåt så var jag mig själv igen.

Jag drömde att jag träffade min kille igen och att jag gick i skolan. Vi satt i en lekpark och sen sa han att han skulle åka iväg, och i drömmen så sa jag ”nu när mamma har dött”… Vaknade till helt tårögd.

Åååh! Kan jag inte bara få sova en hel natt!!!

20130211-061109.jpg bild från igår kväll!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *