Hunted

Körde en sleepover hos DP idag. Gick ju som sagt upp klockan fyra på natten igår och somnade runt tolv nu i natt. Det trista är att jag aldrig hamnar i riktigt djup sömn. Den gravida kvinnan som ständigt dyker upp i mina drömmar dök upp igen. Drömde att jag var på mitt gamla lanyställe och såg mig själv leka som liten. Sen så hamnade jag i publiken på en av mina gamla gymnastiktävlingar (och jävlar vad duktig jag var 🙂 ). Hade precis lärt mig att göra bakåthandvolter, men helt plötsligt när jag kastade mig bakåt så var jag mig själv igen.

Jag drömde att jag träffade min kille igen och att jag gick i skolan. Vi satt i en lekpark och sen sa han att han skulle åka iväg, och i drömmen så sa jag ”nu när mamma har dött”… Vaknade till helt tårögd.

Åååh! Kan jag inte bara få sova en hel natt!!!

20130211-061109.jpg bild från igår kväll!

(Visited 16 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. melina februari 11, 2013 at 8:15 f m

  jättefin bild!

  Reply
 2. Michelle februari 11, 2013 at 10:14 f m

  Vackeeeer

  Reply
 3. julia februari 11, 2013 at 12:18 e m

  det kanske är paula och hugo du drömmer om? hjärnan bearbetar alla intryck och tankar man haft under dagen när man sover och det är då man drömmer! kram

  Reply
 4. x februari 11, 2013 at 2:59 e m

  Du tänker för mycket på Paula

  Reply
 5. Thyra februari 11, 2013 at 5:53 e m

  Haha, orkar inte med alla hugo-paula psykologer!
  Jättefin bild, du är vacker!

  Reply
 6. ella februari 11, 2013 at 6:06 e m

  testa kedjetäcket! det hjälper mot sömnproblem 🙂

  Reply
 7. H februari 12, 2013 at 3:24 e m

  det här kanske låter lite konstigt, men jag brukar läsa både din o hugos blogg. drömde för ett tag sedan att han dissade sin gravida flickvän för dig, lite konstigt att man drömmer om er bara för man läst era bloggar haha =)

  Reply
 8. V februari 12, 2013 at 9:09 e m

  Du kommer bli så jävla snygg med sleeve! Längtar efter att se resultatet! 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *