Vuxenpoäng

Vaknade rätt tidigt och drog till Nordea. Och när jag kom in där så kom jag på varför jag har Handelsbanken, mycket bättre service, enklare system och fler ”cash kontor”..

Skulle i alla fall sälja av lite fonder. Kan ju vara bra nu tills jag åker utomlands, och dom har ändå inte gjort någonting annat än att rasa senaste åren typ. Var ju tydligen något superras år 2008, då minskade det med ca 70% av pengarna. Dock så kan jag inget om börsras eller vad det nu heter. Gick även till Handelsbanken och aktiverade mitt bankomatkort. Kan ju vara behövligt.

För er som inte vet så åker jag till Miami, förhoppnings vis på torsdag/fredag om allt går som det ska! Annars så åker jag veckan efter det. Måste bara se om jag kan plocka ut en förskottslön 🙂 ska bli askul! Typ 100 år sedan jag var i USA. Var där år 2000 haha. I New York då.

20130211-135526.jpg Lilla jag just nu i badkaret. Tog en sväng till min gamla lägenhet. Hade ändå inget bättre för mig. Så ville kolla läget och ta ett bad ^^

(Visited 26 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Hej februari 11, 2013 at 2:05 e m

  Hej paulina! Jag brukar inte hålla med när folk kallar dig dum men att ha lyckats missa ABB världen vart i lågkonjunktur sedan 2008 och att Europa nästan håller på att gå i konkurs, att hundra tusentals mister sina jobb, come on!

  Reply
 2. LORISSA LOVEBOMB februari 11, 2013 at 2:05 e m

  Vad rar du är – börsras heter det. Alltså när kursen på börsen, börsmarknaden, går ner.

  Vad härligt att ta sig ett bad, men står lägenheten bara tom men att ni fortfarande äger den?

  Reply
 3. Cissi februari 11, 2013 at 3:07 e m

  Jag undrar lite, du flyttade ju hem för att bland annat spara pengar men din lägenhet står ju bara tom och kostar ju därför precis lika mycket i avgift och lånekostnad som om du bodde i den så vad är poängen??? Med rådande bostadsbrist måste det ju vara hur lätt som helst att få den uthyrd redan i morgon????

  Kul med Miami, du lär ju vara där samtidigt som Kissie då, ni kanske kan gå ut och klubba ihop och så kan du diskutera olika drinkar med hennes kille, ni delar ju samma yrke 😉

  Reply
 4. melinda februari 11, 2013 at 3:08 e m

  ååh vill också till usa!

  Reply
 5. Ellen Wärnsberg februari 11, 2013 at 3:54 e m

  Alltså tänker du flytta tillbaka till din lägenhet? Fattar inte riktigt 🙂

  Reply
 6. Cassie februari 11, 2013 at 7:56 e m

  om du vill ha en guide i miami så bor jag här sen 4 år tillbaka! 🙂 Hit me up!

  Reply
 7. Lisa februari 12, 2013 at 12:51 f m

  Du vet att du måste betala reavinstskatt när du plockar ut fonder. 30% på beloppet. Och att du förlorar massor på att plocka ut dem när de står lågt. Kanske borde prata med din bankman om det, så kan han/hon förklara.

  Reply
 8. slav februari 12, 2013 at 10:27 e m

  Gud vad skönt att åka utomlands!!!

  Läs gärna våran blogg om vårt lite annorlunda sexliv. Jag lever som slav och min sambo som Herre.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *