Sleepover dag 2!

Blir en liten kvällsupdate nu igen, fasen vad jag bloggar på bra! Jag har kommit in i det igen och det känns skönt. Girl Paower haha! Har haft en skön dag och har börjat vända tillbaka på dygnet lite mer, inget mer vaken hela natten för min del. Orkar inte det och sen blir man så jäkla körd i huvudet av det, vill inte sova bort mina dagar! Och det gör jag inte längre.

Har hängt på stan med Dessie och Daniel och ätit sushi och sen var vi och lekte på ett lekland här borta. Japp, ni läste rätt, hoppade studsmatta och hela rubbet framför massa 5 åringar typ. Men ibland får man vara lite galen, bara ibland. Är hemma hos Daniel nu och ska rocka en sleepover för andra dagen i rad! Först blir det lite nattmat, vi ska laga ett recept ur hans kokbok! ”Salladskyckling” heter den, mumma 🙂

Ha en fin kväll babies!


Maaaaat! och lite annat (haha candy times!)

Cooking times!


Gonattis <3

(Visited 27 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Charlotte februari 12, 2013 at 5:47 f m

  Hahaha ni är ju för härliga 🙂
  Hoppas ni sovit gott!

  Reply
 2. Nikolina februari 12, 2013 at 10:46 f m

  Ja hans kokbok är verkligen bra 🙂
  Söta ni är 🙂
  från http://www.ankpung.se 23 år, mamma till en liten son, lever under skyddad identitet, tyvärr förlorat mina föräldrar

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *