Att en person som har betytt världen för dig…

Kan gå till att vara en person som du hatar så mycket. Du hatar till och med den personen lika mycket som du hatar cancer. Hur kan en människa gång på gång såra dig. Jag säger inte att jag kanske alltid har varit världens bästa vän i alla lägen, jag har gjort många fel, men att ha blivit behandlad på det sättet som den här personen behandlat mig på skär i hjärtat som den värsta hjärtesorgen alltså. Att jag fortfarande kan känna mig så ledsen.

Det är lite som att ha en pojkvän/x. Vi säger till exempel att ditt x tar sin nya tjej till resturagen som NI brukade äta på, bara för att imponera på den nya. Lite så känns det fast i vänskaps sätt. Det är svårt att förklara. Eftersom den här personen praktiskt taget har slickat röv för att komma in i min värld. Att nu är hon inte längre är den feta lite mindre snyggare kompisen, som ingen vill ta vimmelbilder på, utan nu så är hon ”it”. Tycker hon själv i alla fall 🙂 Det roliga är att jag kommer alltid att vara ett steg längre fram än hon.

Crystal Bra

(Visited 32 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. Caroline februari 26, 2013 at 3:39 e m

  Har inte hängt med så mycket. Men är du svartsjuk på hennes ”nya vänner” att dom har henne? Eller, handlar det om något svek av något slag? Cancer var en jävligt hård jämförelse. Men vad vet jag, hon kanske är jättedum. Och jag antar att det är den där Steffi som du skriver om.

  Hur som haver. Jag tror på karma och har hon svikit dig på något sätt så får hon nog tillbaka det några gånger om senare i livet. Man vinner nästan alltid på att vara snäll och lojal har jag erfarat!

  Reply
 2. Julia februari 26, 2013 at 4:43 e m

  Du är så himla fin Paulina!

  Reply
 3. Nikolina februari 26, 2013 at 5:11 e m

  Jag har alltid en slags kärleksrelation med mina vänner.
  Förväntar mig total ärlighet och att jag oxå ska få ut nått av relationen. får man inte de så lägg inte ner energi.
  Bästa sättet att komma över de är att inte ha nån kontakt, gå inte in och läs på facebook eller nått.
  http://www.ankpung.se skyddad identitet

  Reply
 4. Ann-onym :) februari 26, 2013 at 5:19 e m

  Varför har du alltid ett behov av att hävda dig?
  Nästintill alla dina inlägg som liknar detta innehåller något i stil med ”jag har ju också varit lite taskig men hon/han är mycket värre!” och ”jag är ändå bättre utan honom/henne” och ”men jag har ändå lyckats bättre” eller liknande. Varför måste du liksom hävda dig för dina bloggläsare och framställa dig som bättre och ”jag bryr mig ju inte jag är ju bättre”? Det känns som du gör det av EN anledning. Du känner dig egentligen sämre och förstår att du gjort fel men försöker ändå övertyga dig själv, samt alltid lägga över problemet på den andra. Jag säger inte att det är så, jag säger bara att jag ser ett mönster som kan tolkas på detta sätt…

  Reply
 5. Sanna februari 26, 2013 at 5:33 e m

  Det är jobbigt när man tror man är vän med någon och man litar på den personen till 100% och sen visar det sig att man inte skulle ha gjort det. Det skär verkligen i en.

  Reply
 6. HANNI februari 26, 2013 at 5:43 e m

  en äkta vän gör inte att man känner så.

  Reply
 7. nej. februari 26, 2013 at 6:13 e m

  JA för att gå igenom ett helvete och kanske förlora sitt barn, sin förälder, sin vän, sitt syskon p.g.a cancer är ju lika illa som att du har bråkat med en kompis. Japp! Tänk efter lite.

  Reply
 8. Caroline.B februari 26, 2013 at 7:57 e m

  För att du väljer att bli sårad, alla har vi ett val. Detta låter säkert jätte konstigt. om någon behandlar dig illa så har du ett val om du vill ta åt dig eller inte. Tycker verkligen du skall välja att vända bort och inse att alla misstag du gjort har du också lärt dig något av. För du lever ditt liv bara du,ingen annan. låt dig inte bli sårad av någon annan se livet på ett annat sätt och välj att inte bli behandlad som du blivit. finns personer som aldrig kommer acceptera dig, men de finns dom som gör det. som din familj, hitta din styrka där och i saker som får dig att må bra och se ljuset i livet. ha en fortsatt underbar dag kram Carro

  Reply
 9. Sonja februari 26, 2013 at 9:23 e m

  Stå på dig! Du är så jävla grym

  Reply
 10. Christina februari 27, 2013 at 10:07 f m

  Jag har aldrig tyckt om Steffi om jag ska vara ärlig. Många kramar, Christina 12 år

  Reply
 11. Bea februari 27, 2013 at 10:42 f m

  Nydumpad som man är kan jag verkligen relatera till det du skriver.
  Att den personen som man delade allt med helt plötsligt inte vill ha en längre är en hemsk jävla känsla, synd att det inte finns något botemedel för hjärtesorg för det känns ibland som att man ska dö för att det gör så ont.

  Reply
 12. my februari 27, 2013 at 12:49 e m

  ”den feta lite minde snyggare kompisen” ingen kommentar
  svar till nej: precis! cancer är de värsta som finns, går inte att jämföra de me något. säg något som är värre/mer hemskt än cancer

  Reply
 13. Amanda februari 27, 2013 at 9:13 e m

  Du är så jävla härlig Paulina, keep up the good work! 🙂

  Reply
 14. E mars 1, 2013 at 8:26 f m

  Word! Can’t agree with u moore. x

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *