FUCKING 2013

Ibland så tror jag att många glömmer bort att vi lever i vårt år, ”kristna” 2013, inte det buddistiska året 2556. Det året då kvinnor får vara presidenter. Det året då de förklarade vår älskade Astrid Lingren som smygrasist (läs Flashback) och dom tog bort dockan som liknade en jude.

Året då det kanske inte längre heter jullov utan vinterlov. Snart så är Olof Palme som bortglömd och nästa tragedi vi får läsa om är Linda Rosing. Undrar om hon får en egen gata btw? Året är 2013. U name it.

Du är lika mycket värd hur du än ser ut, vad du än har på dig, det spelar heller ingen roll vilken hudfärg du har, eller vad du tror! Året är 2013 och åttaåringarna börjar prata om sex. Året är 2013 då bostadsskatterna höjs, året dom tar våra pengar. Whatever.

Det jag ville komma fram till är:

Människor predikar om att män inte vill ha tjejer med tatueringar eller piercingar, om att man måste ha en bra karriär för att lyckas – men egentligen så är det bara att åka till Dubai där lyckas 9 av 10… Eller?

Hur många är det som lyckas komma in på läkarlinjen?  2 av 100 kanske? Det är 2013, ja och jag vet en tjej, som är tatuerad från topp till tå, men ändå är en kvaliciferad hjärtläkare. Det är det här året, ja, jag vet vilket tjat. År. Det här året som det faktiskt inte bara är folk som suttit i fängelse som har tatueringar.

Det jag ville komma fram till är – gör det du vill! Make a tatto. Ligg med en okänd. Guds planer gick ändå åt helvete med att skapa den perfekta mallen av oss människor. Vi lyckades leva upp till den mallen, fram tills tvåtusentretton. Men vet du vad, Gud, fuck you.

Du gav oss en egen vilja för att du ville att det skulle gå åt helvete. Den perfekta mallen av att alla skulle se likadana ut, leva samma liv och ha samma jobb – att jobb(jaga) för att överleva, och försörja familjen. FUCK IT.

2013 – året du ska leva hur du vill. Dom tar allt ifrån oss, men inte vår vilja!

2013, året då vi slog Gud.

(Visited 1 times, 1 visits today)

44 Comments

 1. Alexandra februari 3, 2013 at 2:15 e m

  Bra skrivet!
  I livet så har man egentligen bara en viktig uppgift, det är att göra sig själv lycklig. När man har lyckats med det kan man sprida enormt mycket lycka runt omkring sig. Sen om man blir lycklig av att träna, ligga, tatuera sig,det är upp till var och en. Jag har själv en sleeve på högerarmen. Har ändå fått ett grymt jobb! Som sagt det är 2013:)

  Reply
 2. anonym februari 3, 2013 at 2:19 e m

  jävla fitthora,sugkuk säg inte fuck you till gud,jesus fattar du? då får du med mig och göra jag vet vart du bor!! Bara så du vet jag har förföljt dig flera gånger och det är inga problem med att göra det igen så radera inlägget nu och guds planer gick fantastiskt ända tills det kom till dig missfoster!!!! Gud dog för oss och han älskar oss alla din fitta!!

  Svar: Gissar att han skulle vara mer nöjd med ett rakt och ärligt svar från mig än ett psykbryt från dig och nej, jag tar inte bort några inlägg för att du vet var jag bor. Särskilt inte efter hot från dig. Suck.

  Reply
 3. Nathalie februari 3, 2013 at 2:21 e m

  Det är år 2556 också, eftersom det motsvarar 2013 enligt den kristna tidsräkningen. Så, jo… det är det.

  Reply
 4. Lotta februari 3, 2013 at 2:21 e m

  Men va fan?
  Klart man kan tatuera sig?
  Är så jäkla många som är gaddade så det är ingen big deal längre.
  Jag kommer ätt att uppmuntra min dotter att gadda sig om hon vill.
  Pierca sig får hon också göra om hon vill.
  Varför ska alla vara så tråkiga o tillknäppta för????

  Reply
 5. polly februari 3, 2013 at 2:22 e m

  Jag tycker synd om dig för att du är så olycklig.

  Reply
 6. issa februari 3, 2013 at 2:25 e m

  What? väldigt konstigt och osammanhängade inlägg. Du verka seriöst inte vara speciellt djup, varje gång du ska skriva tankar och känslor så säger du emot dig själv och sårar och hänger ut folk, men du ser bara vad alla andra gör, inte du själv. Du borde verkligen försöka hitta dig själv. och skaffa dig en riktigt personlighet.

  Reply
 7. en kristen troende februari 3, 2013 at 2:30 e m

  Vad faaan prata inte om Gud om du inte vet något!!!
  paow du ska ba veta att djävulen också finns! Gud har gett oss frihet och regler man ska följa, dock så finns det även en djävul som ibland styr våra tankar därför ska man be för att hålla onda tankar borta!
  Gud är god!! det är därför han valde att dela himmelriket med oss, att alla goda får gå dir!
  hur kan du påstå att GUD hatar oss? det är djävulen som gör det!! därför försöker djävulen få dig att tänka ont!!! o förstör ditt liv!!!
  Hur kan man påstå att Gud inte finns!!! FINE vi säger att bing bang skapade vår jord, men vem skapade då hela enorma universumet????? om inte GUD!! det finns något allsmäktige, vi är här på jorden av en anledning, innan du skriver något du inte är medveten om så forska!!! Läs bibeln så kommer du märka att ALLT handlar om kärlek!! då vet du att gud älskar oss! tusentals mirakel sker dagligen, om nu jag säger till dig att min bror hade cansel ich skulle dö men det lyste i hans rum på sjukhuset på kvällen, när läkarna vakna av ljuset såg dom massa ny blod så att dom kunde byta hans blod och idag är han frisk!! detta hände utomlands!
  så Gud finns miracel happens if you believe!!!
  Så synda inte mer du vinner inget men förlorar det eviga livet!!!!!!
  lyssna gumman, läs gamla och nya testamentet du kommer då hitta all svar du undrar! du kommer veta att Gud finns! För där i bibeln berättar dom även om illuminati och typ 2013 när bibeln är tusentals år gammal…

  Svar: Tag det lugnt. Var och en blir salig på sin tro.

  Reply
 8. Mila februari 3, 2013 at 2:39 e m

  SÄger som issa.. what?? hajade nada av det här inlägget, riktigt jäkla luddigt var det.

  Reply
 9. Frida februari 3, 2013 at 2:52 e m

  hahah så jävla rolig du är. Älskar din stil, helt rätt. FUCK IT

  Reply
 10. Anonym februari 3, 2013 at 2:55 e m

  ”Men vet du vad, Gud, fuck you”. Hur jävla omogen är du? Du får ha vilken tro du vill men att publicera ett inlägg utan respekt åt andras tro, är att gå över gränsen. Jag skiter i vad du tycker och tänker om att gud finns eller inte. Men lär dig en sak, ifall du inte har något bra att säga är det bättre att hålla käften.

  Reply
 11. Fanny Sahlin februari 3, 2013 at 2:56 e m

  Du skriver och uttrycker dig så bra!! Gillar dina texter.

  Reply
 12. Fia februari 3, 2013 at 2:57 e m

  Du är ju körd på heltid. Du måste verkligen gå på nånting! Stackars unga lilla vilsna flicka, du uttalar dig om Gud men kan inte ens stava till ditt eget namn. Be blessed you lost little girl!

  Svar: Vad menar du? Mvh Palina Marria Denniis Daniulsson PS Jag vet nog tillräckligt för att ha en åsikt och att jag fortfarande har rätt att uttrycka den. DS

  Reply
 13. en som ser fram emot ett jävla bra 2013 februari 3, 2013 at 2:59 e m

  grym är du! blir så glad att läsa din blogg för du visar hela dig själv! inte bara försöker hålla en perfekt yta, alla har vi våra brister och fuck it liksom! grym! fortsätt så. kram

  Reply
 14. Madde februari 3, 2013 at 3:01 e m

  TILL ”en kristen troende”: Jag har fan inget emot varken troende eller icketroende, men jag blir så jävla förbannad när ni som är troende ska komma med eran SKIT och säga elaka saker om oss som inte tror på gud, vet ni att vi också får ha en åsikt!?!?!?!? Likadant som ni får tro på gud har vi rätt att INTE tro på gud! Så stick någon annanstans förhelvete!

  Reply
 15. Mia februari 3, 2013 at 3:25 e m

  Hej, jag förstår preciiiiis hur du tänker, men du, Gud skapade inte oss för att han ville att vi skulle vara perfekta. Gud är inte korkad. Hallå vi är ju människor! Ingen är perfekt, och det är det som formar oss till de vi är. Och Gud vet det.

  Vi fick fri vilja för att vi ska vilja att följa Gud. Om vi inte hade haft nån fri vilja skulle det fan vara som i Sims, att vi är som robotar och Gud styr våra liv med järnhand.

  Sedan kan man diskutera detta i typ tusen timmar (shit vad kul). Och hallå vad menar du med att just nu ska man få göra vad man vill? Man ska alltid göra vad man vill, det är bara du själv som hindrar dig. Skit i vad alla andra tycker. Du är väl ingen sämre människa för att du har en massa tatueringar (och allt va de va du snackade om). Jag vet en kille som går omknring med massa tatueringar osv och ser asfarlig ut men som är präst och predikar på krogen på nätterna. Asså, denna jävla mallen för hur vi kristna är är så inprintad i icketroendes hjärnor att vi framstår som värsta mesarna. Vi är människor, med en tro på en högre makt, en god Gud, men bara för det är vi inte värsta mellow.

  Det är bättre att sitta på full på krogen och längta efter Gud, än att sitta i kyrkan och längta efter krogen.

  Och detta med ”kristet år” och sån skit är ba människor som kommit på.

  Reply
 16. Sandra februari 3, 2013 at 3:27 e m

  Tycker det är himla kul att läsa hycklare som anonym längre ned. Försvarar Gud genom hot och ”jag vet var du bor” påhopp. Väldigt kristen anda i den människan! 😉 folk får tro på vad dom vill, men troende ger dubbelmoralen ett ansikte. ”Han dödade mina söner därför ska jag döda han som gjorde det” i Guds namn också.. Självklart! 😉

  Reply
 17. Johan februari 3, 2013 at 3:38 e m

  Fyfan du är nog störd i huvudet!

  Reply
 18. Hanna februari 3, 2013 at 3:52 e m

  Känns som att ditt inlägg är väldigt flummigt, helt utan bakgrund och att du bara måste vara rebell för att försöka bli tillfreds…
  Gud är kärlek, det mest kärleksfulla som finns! Prove me wrong! 🙂

  Reply
 19. Elin februari 3, 2013 at 4:23 e m

  Gött inlägg.
  Dock kan man inte be Gud att fucka off, för Gud finns inte.

  Reply
 20. Liza februari 3, 2013 at 4:24 e m

  Gud finns och Gud är god! Sluta sprid negativ energi och sprid glädje och kärlek!:)

  Reply
 21. S.K februari 3, 2013 at 4:51 e m

  Kunde inte ha sagt det bättre själv paow 🙂

  Reply
 22. Victoria februari 3, 2013 at 4:52 e m

  Kvinna, du behöver skaffa dig ett sunt förhållande med dig själv. Det är inte du mot världen. En sån predikan för tatueringar och att man ska ha sex med främlingar? Tatueringar är vanligt, sex….men hallå befolkningen har haft orgier sen antiken då greker mellan 10-60 år låg och pillade på varandra. du behöver ju inte slänga dig själv i en grop och dumförklara dig själv såhär..

  Svar: Kanske måste förklara andemeningen med inlägget: GÖR VAD DU VILL! Eller som man sa en gång tiden ”Det var bara ett exempel Helge”.

  Reply
 23. Ellen februari 3, 2013 at 5:13 e m

  Jo jag håller med!

  Reply
 24. melina februari 3, 2013 at 5:28 e m

  har sagt de innan & kommer säga de igen – du skriver väldigt bra. inspiration till max. lev livet vafan

  Reply
 25. Elin februari 3, 2013 at 6:13 e m

  Fan vad jag älskar dig

  Reply
 26. P februari 3, 2013 at 6:28 e m

  Rätta mig om jag har fel men jag tror att Paow menar de gamla kristna värderingarna som hindrar folk från att göra det dom vill när hon säger ”Gud”. Det är dom värderingarna som hindrar oss som ska ”fuck off” och inte den gud som många ser som en förlåtande och kärleksfull gud.

  Reply
 27. maru februari 3, 2013 at 6:28 e m

  jesus gav oss en egen vilja. gör vad du vill men du behöver inte skylla allt på gud för som sagt gud gav oss en EGEN VILJA

  Reply
 28. Linnéa februari 3, 2013 at 6:32 e m

  AHHAHA fyfan va tung 😀

  Reply
 29. nina februari 3, 2013 at 6:58 e m

  Gud älskar oss alla♥

  Reply
 30. Moam W februari 3, 2013 at 7:47 e m

  SLÅ GUD??? Nej, nej, nej, nej!!

  Reply
 31. moa februari 3, 2013 at 8:15 e m

  helt sjukt bra skrivet, du har så rätt i allt du skrev, love it. puss

  Reply
 32. fia februari 3, 2013 at 8:32 e m

  Ha ha så jävla klockrent 🙂

  Reply
 33. emelie februari 3, 2013 at 8:44 e m

  hahaha så jävla bäst

  Reply
 34. FUCK YEAH! februari 3, 2013 at 9:22 e m

  ”en kristen troende” HAHAHAHA jag dog av skratt när jag läste ditt inlägg! ”djävulen finns”, vadå..har du sett honom?
  och har du ens sett gud?
  ni som hotar folk till döds och hoppar på dom som inte är inne i er sektfuckedupworld är bara religösa idioter!
  Jag har alltid haft en hel del kristna som vänner men dessa skulle aldrig köra någon jävla propaganda från en bok eller gå i kyrkan hela tiden, dom ger alla en chans och bryr sig inte ett smack på vad man tror.
  Det är sånna som du som gör att jorden kommer att gå under.
  Men ni kommer att få möta er överman en dag..och den jäveln är värre än er ”djävul”, så håll hårt i er lilla nattvard!!!!
  ni är INTE kärlek.

  Reply
 35. Fellan februari 3, 2013 at 9:24 e m

  Du är fan king Paulina! Haha att folk försvarar något som inte ens existerar i allas ögon, herregud 🙂 Det roliga är att de du inte ens nämner eller kritiserar att dom valt att tro. MEN DOM däremot kritiserar dig för att du uttrycker dig 🙂 you go girl!

  Reply
 36. P februari 4, 2013 at 12:09 f m

  Religion handlar om att tro och inte om att veta. Alltså är det helt irrelevant att prata om vad som finns eller inte finns enligt vetenskapen. Religion och vetenskap är två skilda saker som aldrig kan mötas. Vetenskap kommer aldrig kunna varken bevisa eller motbevisa något inom religion. En viktig sak som både religiösa och icke-religiösa människor borde lära sig är att acceptera att alla inte måste tro på samma sak som du tror på.

  Reply
 37. Carro februari 4, 2013 at 12:43 f m

  Håller med en liten del av vad du skrev i inlägget. Att ALLA har en fri vilja. Jag tycker också att man ska göra precis som man vill; ha två trekanter samma kväll, tatuera sig, arbeta med vad man vill, tända på vilket kön man vill, ha sex på en unken toalett med en äldre man bara för att man själv råkar vara kåt! För att man SJÄLV vill.

  Men när du går så lång att du skriver: ”Du gav oss en egen vilja för att du ville att det skulle gå åt helvete.” ”Men vet du vad, Gud, fuck you” Osv, osv.

  När du skriver sådana saker så respekterar du inte andras åsikter. För vissa personer står inte Gud för vad du tycker. Vissa tycker kanske att Gud är detsamma som kärlek. Är det då fel att tro att det finns kärlek i världen?

  Då vill jag vända på det och fråga: BARA för att det är 2013 är det då fel att tro på Gud/kärlek/vänskap/mening? Måste man tro att vi är egotrippade robotar?

  I övrigt har jag ingenting emot dig och det är första gången jag kommenterar här fastän jag läser rätt ofta. Om det här inlägget var till för att provocera så lyckades du väl. Jag tycker du är sjukt cool, assnygg och jag gillar att du är dig själv och gör som du själv tycker. Men jag gillar inte när det går så långt att du inte respekterar andras åsikter. Jag är bara en jämngammal stockholmstjej som VILL tro på någonting. Speciellt efter saker man måste gå igenom.

  Komihåg att Gud står för olika saker, för olika människor. Och även om jag inte håller med så tycker jag också att ”du är fan king Paulina” som någon skrev under ^^….

  Gud (…) vad jag skrev mycket här. Ha ha.
  Sköt om dig!

  Reply
 38. Carro februari 4, 2013 at 12:51 f m

  En sak till. När jag ändå är igång med kommenterandet. ^^

  Jag HATAR att du fick ta så mycket skit för den där otroheten mot Hugo. Det är heeeeeelt sjukt. Varenda liten själ gör misstag. Stora, som mindre. Det var alkohol inblandat, du var max 18(?), du var förvirrad, han hånglade med andra, du befinner dig i mediabranschen…. Och sen tycker jag inte att du ens behöver dom skälen. DU bestämmer över din egen kropp och det hade nog aldrig hänt om det inte var menat så.

  Tänk alla dem som sparkade på dig när du låg där. Skamsen, utblottad, med jordens ångest. DEM ska skämmas. Eller skulle skämmas. INTE DU. Man blev ju fan förbannad alltså.

  Ville bara skriva det.
  Okej. Godnatt du sköna. 🙂

  Reply
 39. Lanja februari 4, 2013 at 2:52 f m

  Bra skriver

  Reply
 40. Ida februari 4, 2013 at 3:00 f m

  Jag är kristen och tror på Gud. Jag begår ändå misstag, jag tatuerar mig och har piercingar. Jag är tidigare dömd och jag är inte Guds bästa barn men du Gud skapade inte oss för att vara perfekta. Vart har du läst det någonstans? Flashback? Ett forum du verkar basera allt skitsnack du kläcker ur dig. Jag tycker du är härlig med alla dina åsikter men det finns en gräns. Man skriver inte ”Fuck you Gud” jag blev helt chockad när jag läste det, jag undrade hur fan du är funtad människa? Det finns dom som verkligen lever kristet, katoliker tex och om du säger sådär är som att dom skulle terra din familj. Tänk på vad fan det är du skriver, bara för du är bitter ta inte ut det på någon annan, även om det är Gud.

  Jag kan inget annat än be om att din vilsna själ finner tillbaka. Men, det är du inte ens värd efter dina puckade meningar så jag hoppas på att nån annan än mer snäll än jag och gör det.

  Reply
 41. Karolin februari 5, 2013 at 12:41 e m

  När man är olycklig vänder men tyvärr allt mot GUd, har man gjort fel skyller man allt på Gud, Men tyvärr gumman du kommer få så mycket styck av en riktigt troende kristen efter det här kan jag lova dig. Lär er vad som får skrivas och inte får skrivas. Ingen kommer någonsin kunna slå Gud.

  Reply
 42. Christina C februari 6, 2013 at 5:40 f m

  Kristna kan inte kalla sig troende, egentligen är det en påhitt av judarna och ändå alla som säger att dem är troende kan inte säga det för den som är det ”play by the rules”, – dricka, ljuga, vara ytliga, giriga, tänka på sex och ha det som om det vore som att äta det där är inte vara troende! Att vända sig till Gud NÄR MAN BEHÖVER DET, bullshit! Man ska alltid tänka på gud, tänk inte ”En till som predikar om hur religion” detta är sant, vi lever i ett samhälle, i en värld som LÄR oss att glömma oss själva och fylla oss med materiella grejer som egentligen MAN BEHÖVER INTE. Jag vet inte vad jag gör här och läser en blogg som är precis som alla andra bloggar som snackar skit, både om varandra och helt enkelt andra onödiga grejer som vilken dyr jacka dem köpt för dem har råd med det, att dem har gjort operationer för dem har råd med det, vem som är snyggast, dummast eller att dem ska på fest och dricka och nästa dag ha ”värstaaa” baksmällan etc, SOM OM DET VORE NÅGOT SPECIELLT MED DET, vad får man åt av det? Vara dum? Är det resultatet? Tonåringar och barn tar åt sig, blir det för dem tror att det är rätt när det inte är det och så finns det ingen som säger emot inte änns föräldrarna för nu, i denna tid så är det väl normalt. Det är sant, dem behöver inte tas som förebilder det räcker att dem visar droger, sex och våld på teve , låtar och själva nyheter. Det som vi kallar ”logik & intelligens” existerar inte längre, inte på riktigt.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *