Min vän Viktor är ny krönikor för Posh!

Tänkte berätta något kul. Ni vet eventet vi var på för några dagar sedan? Det var för Posh Magazine. Min lille broder är ny krönikor för den tidningen nu hela 2013. I nästa nummer kanske ni även ser någonting om mig i den tidningen, den som lever får se. 🙂  Jag vet inte säkert, men tror tidningen är i din närmsta butik nu på tisdag med massa gossips om hollywood kändisarna och nu min lilla pojkspoling på sista sidan. Oppa!

Brukar ni läsa någon tidning, Posh är grym!

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Johanna februari 3, 2013 at 10:23 e m

    Viktor är från samma ställe som mig! 🙂 Trevlig kille! Sett han spela hockey och så.. Tycker du verkar vara en rolig och härlig tjej! Jag ska till Sthlm i helgen och gå ut för första gången i sthlm. Hör gärna av dig om du har nå tips eller så!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *