Monella.se

Som ni vet så älskar jag skor. Förut så älskade jag skor med mycket färg, rosetter och andra konstiga saker på. Men på senare tid när jag har skaffat mig så mycket tatueringar(har ju på båda fötterna) så tycker jag att det inte riktigt passar med galna skor längre. Men jag älskar svarta högaklackade. Det är så jävla snyggt och passar till typ allt. Så taggad tills sommaren då man bara kan hoppa ner i ett par klackisar, och ett par shorts och något snyggt linne. Läängtar!

Men sålänge så får dom stå på hylla. Men kunde inte låta bli att beställa skor från Monella iallfall. Beställde dessa två!

Monella.se

Och glöm inte att om du uppger ” P25a4 ” så får ni 20 % rabatt!

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *