Fuckt up musiksmak.

Alltså jag har aldrig i hela mitt liv lyssnat på speciellt mycket musik. Jag har väl hållt mig till typ 4a st låtar. Las Ketchup lyssnade jag på fram tills jag fyllde 15. Sen P!nk, helst samma låt varje dag i ett halvår i sträck.

Nu gillar jag nästan bara svensk musik. Mina vänner och speciellt min pojkvän lever typ för musik, House, och musikfestivaler. Och jag försöker verkligen tycka att det är intressant, och försöka att veta vilka alla nouse. Och jag har ju hört om alla. Men jag kan inte koppla någon speciell musik till det.

Min favoritgrupp är nog fan Ansiktet tror jag. Så skeva låtar. Deras nya låt må var den roligaste jag hört. Äsh, den nöter vi nu i några månader. Jag lyssnade ju på äckligt i typ varje dag om och om igen i 3 månader. Haha!

ALLTSÅ LÅTEN  <3<3<3<3<3<3

 

(Visited 23 times, 2 visits today)

7 Comments

 1. melinda februari 5, 2013 at 2:48 e m

  brukar också lyssna på samma i typ 3 månader haha

  Reply
 2. Health Diary februari 5, 2013 at 3:01 e m

  Vi är två tjejer på 18 och 20 år, som i slutet av november bestämde oss för att förändra våra liv till det hälsosamma. Nu har träningen och kosten blivit en livsstil för oss, trots att det var svårt i början! I bloggen kommer ni få följa oss på denna otroliga resan och få tips och så vidare från oss, som vi själva har sett resultat av!
  Besök och börja följa vår resa

  http://healthdiary.blogg.se

  Reply
 3. Matilda februari 5, 2013 at 4:07 e m

  Haha dom är grymt sköna ju!! Nu ska ja med lyssna sönder på dom!! 😀

  Reply
 4. Hannah februari 5, 2013 at 4:30 e m

  Åååh! Äckligt är fan bästa låten xD lyssnar med på den varje dag nästan om och om igen 😛 så skön! Känner mig lite som en fjortis fastän jag snart är 22 när jag lyssnar på dom ^.^

  Reply
 5. Linnéa februari 5, 2013 at 10:38 e m

  Vet inte om du läser det här men vill bara säga att jag för ett tag sen knappt gick in på din blogg längre för du knappt skrev något, men sen började du uppdatera mer och senaste två veckorna har jag bara ääälskat din blogg och dig, du är så jäääkla skön och jag ser upp till hur du är! Verkligen! fortsätt såhär 😀

  Svar: Tack tack! Det värmer att läsa kommentarer som din (och många andras)! 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *