Fuckt up musiksmak.

Alltså jag har aldrig i hela mitt liv lyssnat på speciellt mycket musik. Jag har väl hållt mig till typ 4a st låtar. Las Ketchup lyssnade jag på fram tills jag fyllde 15. Sen P!nk, helst samma låt varje dag i ett halvår i sträck.

Nu gillar jag nästan bara svensk musik. Mina vänner och speciellt min pojkvän lever typ för musik, House, och musikfestivaler. Och jag försöker verkligen tycka att det är intressant, och försöka att veta vilka alla nouse. Och jag har ju hört om alla. Men jag kan inte koppla någon speciell musik till det.

Min favoritgrupp är nog fan Ansiktet tror jag. Så skeva låtar. Deras nya låt må var den roligaste jag hört. Äsh, den nöter vi nu i några månader. Jag lyssnade ju på äckligt i typ varje dag om och om igen i 3 månader. Haha!

ALLTSÅ LÅTEN  <3<3<3<3<3<3

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *