Jag är konstig.

Min tjejkompis sa till mig ” Paulina du är rätt konstig. Men det är inte på något ont. Du är speciell”.. Ja jag är rätt konstig, jag gör konstiga och knäppa saker hela tiden.

Det var som en kille som jag träffade ute för länge sen typ sommaren 2011. Vi träffades väl typ i två månader, han var rätt ”fin” av sig, hade ett fett bra jobb och gillade väl typ ”ordentliga” tjejer. När jag sen inte ville vara med någon översittare så beskrev han sig att han ändå var ”out of my league”…

Stötte på han i onsdags, hälsade som vanligt och kollade läget liksom. Jag var full och beklagade mig över att jag skulle tatuera mig om några timmar, och han gillar verkligen inte tatueringar så han rynkade på näsan. Då sa jag ”Men varför ville du vara med mig förut fast än du är out of my league”… Då sa han typ det klyschigaste jag hört i hela mitt liv ”För att du var min Bella, och jag ville ändra på dig”. Haha. Sen så sa han ”Nej men du är fett konstig, men ganska söt med dina grimaser och ditt illamående hela tiden. Du gör lite som du själv vill!”. Ja, konstig är tydligen något bra ibland.

Jag antar att det är bra att vara konstig ibland 😛 Ibland så har jag tänkt att folk står ut och vill umgås med mig bara för att jag ”är jag”.. För jag har ju inte speciellt mycket av mina gamla vänner kvar.

Sen så Annie har alltid skämts över mig, herregud alltså. Nu idag så tycker hon väl nog att det är kul. Men ibland så kan hon väl kolla sig runt omrking när jag grimaserar och pratar för högt.

 

(Visited 191 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Malin Jönsson februari 5, 2013 at 7:38 e m

  Haha! Bättre att stå ut i mängden. YOU GO 🙂

  Reply
 2. Tove februari 5, 2013 at 10:13 e m

  Måste bara säga att det har varit så kul att gå in på din blogg den senaste tiden. Efter en ganska lång paus får vi åter igen följa Paulina och hennes tankar. WIHO, min favoritbloggerska är tillbaka, hoppas att hon är här för att stanna! Keep it up!

  Svar: Tack! :D:D

  Reply
 3. Jennifer februari 6, 2013 at 12:44 f m

  Fick också höra att jag var konstig här om veckan! visste inte om jag skulle bli glad eller irriterad… Och det dummaste man kan göra är att säga att man vill ändra på någon (då är det ju inte dig han ville ha). Där emot förstår jag inte varför, du verkar ju göra livet mer spännande 🙂 Skulle vara kul att hänga med dig en kväll, hoppas ja springer på dig på krogen någon gång, så kan vi vara konstiga tillsammans!

  Reply
 4. ida februari 6, 2013 at 10:17 f m

  Tycker det är så jäkla kul att läsa din blogg. Helt klart favoriten. Du beter dig liksom inte som dom andra bloggarna. Du lever ditt liv som du vill, och går bara efter dig själv. Konstig eller inte, ja vem bryr sig? Alla är unika på sitt sätt. Du verkar otroligt härlig, söt, vacker och charmig. Du har förändrats så mycket på dom senaste åren, och gillar dig mer och mer för varje dag. Fortsätt att gå din väg och du kommer komma så himla långt! Önskar dig all lycka till, Paulina. Kram på dig!!

  Reply
 5. Aleksandra februari 6, 2013 at 2:10 e m

  Åååååh vad jag älskar att du har börjat skriva mer igen och delar med dig av dina tankar! Har verkligen saknat det du är verkligen unik och det gör dig till den absolut bästa bloggerskan! Loooove it 😀

  Reply
 6. Elizabeth februari 6, 2013 at 6:05 e m

  Min kille säger exakt samma sak om mig. Att jag är fett konstig. Kan förstå han till en viss del. Jag är fett konstig och har sjukt konstiga ideer. Men lyckligtvis säger han med att det är därför han är ihop med mig. Just för att jag är så konstig.

  Reply
 7. bella februari 6, 2013 at 6:17 e m

  Men så är väl dem flesta med en personlighet? 😛 när man lär känna folk så märker man ju att alla är rätt konstiga och roliga ibland.

  Reply
 8. Caroline Öhman februari 7, 2013 at 8:31 e m

  HAHHAHAHA SÅ HIMLA ROLIGT FÖR DET ÄR SAMMA SAK FÖR MIG. Jag säger oftast fel saker till ord så som ” idag ska min mamma på mormorgrafi” fast det hette tydligen mammografi?. Ja sånna fel gör jag jämt och då vi går på stan kan jag slänga ur mig galna saker så mina kompisar ba, carro? hahahah tyst bara..

  Men det är hur man beskriver mig, det är jag! Medan alla andra säger att jag är galen fast på ett roligt sätt. 😀

  Reply
 9. no normies allowed november 16, 2017 at 9:12 f m

  Du är den största normien på intrernet plz. Sluta låstas att du är ”konsig”

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *