Oldschool

Nu så kom jag äntligen hem efter ett par långa timmar hos Nicklas i tatueringsstudion. Det är fortfarande mycket jobb klar och den är ju långt ifrån läkt. Så kommer välja att lägga upp närbilder. Idag så körde vi armbågen och lite på undersidan, och fyllde i det mesta. Men ja… Fan vilket tålamod man måste ha. Och som sagt så vill jag bara att det ska bli klart nununu!

Stilen jag kör med kallas Old Shool, vilker menas med tjocka linjer och mörka skuggningar.Min tatuerar sa att det är den absolut ondaste stilen att göra.. Woho. Kötta!.. Mina andra tatueringar är typ från yttre rymden så ska gör ett par coverups senare så att allting smälter ihop mer. Iallfall på fötterna och på höften, men prio ett är ju iallfall armen..

Kötta!

Vet att klockan blev en siffra fel- Precis som jag! haha.. Tänk på att den är nygjort också. Är supernöjd!

God natt bitches!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *