Utvilad!

Shit för första gångensen jag gjorde tatueringen så är jag utvilad. Dock så har jag mer ont nu än vad jag någonsin haft innan, skuggningarna är hemska, det gör liksom inte ont. Utan det svider. Sen armbågen också. Gör så att jag måste hålla upp armen när jag ligger med. Men äsh.. Jag ska inte klaga.. Vaknade iallfall för någon timma. Sen jag behöver verkligen det inför ikväll 🙂 För ikväll så är det finest awards! Woop woop 🙂

Bilder från finest awards 2010 och 2012 🙂

Jag & Cimon förra året 🙂

Isabelle jag och Sebastian Krantz!

Efterfest efter finest awards skedde i min lägenhet 2012! haha..

Jag och Cimon tog en pussbild. Och jävle vad liv det blev haha! Älskar att man får precis dom rekationerna man vill 😉

Jag och min baby!

 

(Visited 97 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Karolina februari 13, 2013 at 5:11 e m

  Vart köpte du outfiten du hade förra året? :)you look really sexy in it!

  Reply
 2. Linda februari 13, 2013 at 9:16 e m

  du kommer inte göra annat än att blogga din fula sopa hahaha..jävla värdelösa fula IQ befriade fjant..

  Svar: Så, oj, vad jag skulle lida. 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *