Vi får väl säga god morgon nu då…

Alltså f*ck vad mina tatuering kliar. När man liksom läser om folk som gaddar sig te.x facebook statusar då skriver dom ” köttat 18 timmar, nu sömn för att fortsätta imorgon”. Men ingen skriver hur jobbigt och ont det gör efteråt, eller hur dåligt kroppen mår efteråt. Ingen har sagt till mig att man kan må dåligt efter en tatuering förutom min tatuerar då. Antagligen så är jag extremt klen. Eller så gör det helt enkelt ont. Ja, det gör ont.  Det känns typ som om man blivit påkörd av ett tåg efteråt. Okej när man gaddar sig, det känns ju men det är inte outhärdligt liksom, det är faktikst rätt så skön känsla. Men sen när man lägger sig i sängen, det känns kladdigt, det svider underfär som att man doppat armen i syra eller någonting.

Dag två, då börjar det göra ont. Ungefär som ett blåmärke. Och så ja, dag tre. DET KLIAR PEKkE och gör fortfarande sådär blåmärksont . Alltså jag har stoppat min arm i ett linne örngott som jag lagt i frysen för att svala ner det. Så mycket kliar det! Skorporna börjar att komma på en del ställen nu också. Alltså den är verklgien inte infekterad eller någonting om ni nu tänkte komma med det. För den är inte röd och jag sköter den som man ska. Det är bara jobbigt när jag ska sova. Ni vet när man ligger och vilar i solen? Så kommer det en massa flugor och sätter sig på än hela tiden. Ja, exakt så känns det.

Nej, nu ska jag inte klaga. Jag ångrar det inte. Men jag sover som vanligt sådana fuckt up tider. Som i förrgår så somnade jag klockan åtta på kvällen typ, och vaknade klockan åtta på morgonen. Sen så somnade jag om igen klockan fyra, sov till typ åtta. Och ja, här sitter jag. Och kan inte sova. Är kalaspigg. Så man undrar vad man ska göra med den här dagen då? Ska nog dra in till stan och överaska min vän med frukost. Känns som att jag har en ursäkt att ge till honom efter över hur jag betett mig. Tror ni att jag kommer undan med blommor och en kalasfrukost på sängen? Ja, det ska jag göra.

Men det röviga är att jag har vart utan el sen typ klockan ett inatt. Och det suger ju. Så nu kan jag inte duscha. Så får väl åka med mamma och dom in till stan så får jag åka till min gamla lägenhet (för er som missat så har jag flyttat hem för att jag vill få bättre kontakt med familjen, spara pengar och bara kunna få äta regelbundet igen). Sen åka till pappas mataffär, handla frukost och sen gå hem till Daniel. Hoppas att han uppskattar det.

(Visited 695 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Karin februari 4, 2013 at 7:15 f m

  HOppas de blir bättre snart!!

  Reply
 2. sara februari 4, 2013 at 10:05 f m

  Smörj in armen med behepan! Baby rumpsalva som finns på alla apoteket. Jag har använt det till alla mina tatueringar. Den är så skön och mjuk! Skit bra är den, kliar inte alls och blir inte så kladdigt som helosan

  Reply
 3. sandra februari 4, 2013 at 10:09 f m

  Bra att det kliar, betyder att det läker 🙂

  Reply
 4. clara februari 4, 2013 at 11:02 f m

  Det är inte bara du som får ont. De flesta får det!
  När jag har gjort mina så har jag nästan fått feberfrossa på kvällen, det är bara så min kropp reagerar på smärtan.
  Dessutom gör det sååå ont att tvätta och smörja in tatueringen i några dagar efter, men det är ju inte konstigt. Det är trots allt sår 🙂
  Kliandet är bara bra, det visar att det läker:)

  http://claraengvall.devote.se/

  Reply
 5. Michelle februari 4, 2013 at 11:08 f m

  I feel uu !
  Varje gång jag tatuerar mig så blir jag helt slut körd !
  Så fort jag lägger mig i sängen så får jag feber och frossa. Sen har jag ont och de ömmar i en vecka typ 🙂

  Reply
 6. melinda februari 4, 2013 at 11:12 f m

  haha oj, vänta bara tills du färglägger säger jag, om du tycker det är så jobbigt med bara konturer.. :O

  Reply
 7. Jennie februari 4, 2013 at 11:23 f m

  Använd bephanten istället för helosan. Den känns ”fetare”. Fungerar mycket bättre enligt mig:-) Finns att köpa på Apoteket. Kram!

  Reply
 8. Jennie februari 4, 2013 at 11:24 f m

  Använd bephanten istället för helosan. Den är mycket ”fetare”. Fungerar mycket bättre enligt mig:-) Finns att köpa på Apoteket. Kram!

  Reply
 9. Mrminister februari 4, 2013 at 11:54 f m

  Bepanthen som någon redan tidigare nämnt hjälper väldigt bra.. kliar det så slå på tattueringen med fingrarna exempelvis, det hjälper mer än man tror:)

  Reply
 10. Ida februari 4, 2013 at 12:28 e m

  Hej det kliade nått så sjukt mycket på min tatto med efter två dagar. Men spec ont har jag aldrig fått. Men kliandet är galet jobbigt, försök hela tiden att den aldrig är törr då de kliar som mest de hjälpte mig! Lycka till!

  Reply
 11. Ellinor februari 4, 2013 at 4:33 e m

  Jag fick feber o ont i magen när jag gjorde en av mina gaddar. Helsjukt.

  Reply
 12. Jennifer februari 4, 2013 at 5:35 e m

  Använd silvervatten! Låter flummigt men det funkar faktiskt. Min tatuering läkte hur fort som helst och det kliade knappt alls när jag använde silvervatten. Love it!

  Reply
 13. Ida februari 4, 2013 at 8:25 e m

  När jag gjorde min stora tatuering över ryggen och ner mot låret satt jag också i flera sittningar, den längsta varade nog i 4-5 timmar och min tatuerare sa att man inte bör sitta längre för då kan man må dåligt. Fick typ frossa och feber senare på dagen för det är så kroppen reagerar den ”försvarar” sig. Så ja det är normalt, den är inte infekterad 😉

  Reply
 14. josefin februari 4, 2013 at 8:44 e m

  när jag tatuerade mig använde jag weleda skin food att smörja in mig med. den har bara natrliga ingridienser och det finns inga gifter i den som det finns i helosan och bepanthen. det finns en ört i salvan som minskar klåda och min tatuering har nästan inte kliat alls, varken när jag gjorde den eller när jag fyllde i den!

  Reply
 15. Helenah februari 4, 2013 at 9:11 e m

  Daniel verkar underbar, MEN jag skulle ha svårt för att min bästa killkompis hängde med mina fd. vänner och folk jag inte tycker om. Och då skulle jag fitta mig även om jag älskar honom.
  Just saying. Och ja, faan vad det kliar när tatueringen läker. Jag köper salva i USA som både är anti-infektion och smärtstillande. Kolla om inte Peter kan skicka dig det? Det heter Neosporin.

  Reply
 16. Denise februari 4, 2013 at 11:19 e m

  Har själv 6 tatueringar, var av alla gjort skitont och kliats sjukt mycket efteråt. Du ska inte kyla ner tatueringen utan du ska typ skolla den, alltså ställ dig i duschen med så jävla varmt vatten så det svider för då dämpar det kliandet ett tag fram över. Och smör sen massa bepanthen, den salvan är bäst!

  Reply
 17. M februari 5, 2013 at 2:24 e m

  Jag fick ett skitbra tips av min tatuerare. När du har tatuerat klart så åker du hem direkt och duschar så varmt du pallar på tatueringen en stund, det mjukar upp och gör att det inte kliar lika mycket och inte blir lika mycket skorpor 🙂

  Reply
 18. Art By Tina - Konst & Fashion februari 5, 2013 at 3:15 e m

  Det SKA klia, det är ett tecken på att läkningsprocessen är bra! Och såklart att man kan må rejält dåligt efter att man suttit i tatueringsstolen en hel dag, jag har fått feber & frossa flera gånger efteråt – det är påfrestande för kroppen även om det kanske inte känns så just du. Jag har sammanlagt suttit 30 timmar med min sleeve, uppdelat på 5 sittningar. Sista sittningen fick jag blodsockerfall och höll på att svimma. Klia inte vad du än gör – det kan bli fula ärr, inte värt det. Sov med bomullsvantar på det gör alltid jag, fick sova med vantar i 5 månader sist. Ser att folk har tipsat om bepathen, den skulle inte jag rekommendera, jukon funkar bäst för mig (men det är ju såklart olika) – jag fick utslag av bepathen.

  Reply
 19. Cajsa Olsson februari 9, 2013 at 7:33 f m

  Du är sååå fin i kort hår Paow 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *