….

Jag känner mig ledsen & arg. Lurad och jag är inte på toppen i mitt liv just nu. Jag känner mig rätt uppriven. Jag hatar att jag träffade honom. Jag hatar honom för att jag inte längre trivs i mitt eget sällskap. Jag som älskade att vara slampig, att känna att jag kunde göra vad jag ville. Jag var inget gosmonster och gillade inte närhet. Jag var iskall. Och även om jag kanske inte mådde bäst under den perioden, att led av magsår och konstant illamående, så var jag inte ledsen. Jag kände mig inte ensam. Jag älskade min halvsunkiga etta på söder och trivdes när det var stökigt. Jag trivdes med att äta det jag ville, o Jag trivdes med människorna jag hade i mitt liv och jag älskade att inte ha en bästa vän för att jag tyckte inte att jag behövde det.

….. Eller vi glömmer det jag är dålig på att prata om det. Jag har skrivit om den här texten 30 gånger. Men jag måste vara ärlig även om jag hatar det och gömmer mig under ett ”jag är okej det går över”. Jag är ledsen. Sårad och mår inte bäst just nu. Men det går över. Det gör det alltid. Men just nu känns allt piss..

tumblr_mfrvxaequM1rbuc4ro1_500 tumblr_mjrthok0hl1s107cpo1_500 tumblr_mj2pu2zQBC1rl9h06o1_500 tumblr_mjmhmpnaWG1rk4zcfo1_500 tumblr_mblvway35Y1qd1j94o1_500

 

(Visited 59 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. Emm mars 18, 2013 at 5:12 e m

  Paulina, du är så fin! Försök att ta hand om dig, och om han älskar dig så förlåter han dig. Kärleken är starkast!

  Vet själv om hur du känner dig nu, när hjärtat är i tusen bitar och man tror att ingen annan än en själv förstår vad man går igenom. Men du kommer bli bra, de kanske kommer att ta tid, men allt kommer lösa sig. Alla människor gör misstag, vissa saker finns det ingen förklaring till. Men vi alla är människor, mänskliga och har rätten att bli förlåtna. Ge inte upp hoppet om dig själv, du kommer må bra igen!

  Reply
 2. Jenni mars 18, 2013 at 5:12 e m

  Även om vi inte känner varandra och du inte har en aning vem jag är, så finns jag för dig om du vill ha någon att skriva med!
  För du är en person jag beundrar!

  Reply
 3. Ted mars 18, 2013 at 6:22 e m

  Vadå hatar honom?
  Älskade att vara slampig och din halvsunkiga lägenhet skriver du.
  Well grattis. Nu har du ju allt detta igen.
  Ingen skada skedd liksom.
  Men Paulina. Du är ingen liten skitunge längre och kan inte skylla på ålder något mer. Sluta skylla på alla andra och stå upp för dina misstag istället.
  När ska du börja kämpa för något konkret mål i livet?
  Åren går och fagrare blir du inte…

  Reply
 4. Cicki mars 18, 2013 at 6:24 e m

  Tänker på dig! Det ska lösa sig paulina❤

  Reply
 5. jeanette mars 18, 2013 at 6:31 e m

  Att prata av sig, hjälper.
  Ring honom eller ring en kompis o sitt o prata om allt o ingenting
  Du hade kunnat ringa mig jag e alltid pratglad 😀

  Reply
 6. Sandra mars 18, 2013 at 6:41 e m

  Jag känner igen mig så mycket i dig! Därför jag älskar att läsa din blogg för de är så skönt att man inte är ensam om att känna såhär, jag älskar också att vara slampig och supa skallen av mig och skämma ut mig. Du kommer att må bättre snart, om några veckor kommer känslorna att ha lagt sig, har precis vart med om samma sak! Men vet hur du känner dig de spelar ingen roll vad någon säger du mår endå lika dåligt så du får bara göra dig vän med sorgen o ta dig igenom detta o det kommer du göra! Kram på dig.

  Reply
 7. klara mars 18, 2013 at 6:48 e m

  Jag tror att du behöver ett miljöombyte. Du är välkommen hit till Skellefteå! 🙂

  Reply
 8. Anonym mars 18, 2013 at 7:23 e m

  Jag genomgår en svår period också. Alltid varit rädd för att gå in i ett förhållande och att släppa in människor i mitt liv. Och sen en dag så gav jag min tillit till en person som jag pratat med ett bra tag som var intresserad av mig. Det kom till den punkt att jag grät och mådde dåligt varenda dag utan honom just på grund av att vi kunde bara ses på helger var tredje vecka nästan. Det slutade med att han dumpa mig efter någon månad och jag känner mig utnyttjad och svag på alla sätt. Jag skäms. Paulina har du några bra tips på hur man kommer över någon, speciellt ens första kärlek. Det går inte att prata med mina vänner om det längre, jag känner att dom börjar bli less på mig. Sen pratar dom om deras förhållanden vilket gör att jag ständigt tänker på honom och vad han gör. Har förlorat mig själv känns det som och är desperat över hjälp. Det har gått ett halvår sen han dumpa mig och jag kan fortfarande inte sluta tänka på honom och ibland får jag panik attacker och vet inte vad jag ska ta mig till. Det måste vara något fel på mig känns det som, eller så är jag bara sjukt överkänslig.

  Reply
 9. fredrika mars 18, 2013 at 7:50 e m

  tror du att du någonsin kommer kunna fly från dina demoner? bli lycklig?

  Reply
 10. i mars 18, 2013 at 8:06 e m

  Vet att det är jobbigt just nu Paulina, det är bara att kämpa, tiden läker alla sår!

  Reply
 11. .. mars 18, 2013 at 8:19 e m

  förstår dig, känner igen mig och känner smärtan i dina inlägg. vill du prata lite med någon, så finns någon liten här.

  Reply
 12. Carro mars 18, 2013 at 9:47 e m

  Och när du själv mår dåligt lägger du ut nakenbilder på en annan bloggerska som ditt största fan dessie kan kommentera att alla hatar f*ttan… Bra gjort där… Behandla andra som du själv vill behandlad så ska du se att livet blir lättare!

  Reply
 13. Robin mars 18, 2013 at 10:43 e m

  Hej Paulina!

  Jag är några år äldre än dig, fyller 25 i år, men jag tror att jag befinner mig i likartade tankar som dig. Att man inte trivs i sitt eget sällskap.

  Nu låter jag nog väldigt självgod, men jag har ett bra jobb (revisor), ser bra ut och är trevlig och lätt att umgås med socialt. Finns inget som jag kan klaga på av dessa saker. Jag hade ett längre förhållande med en tjej som tog slut för ett tag sedan, ja nu är det rätt länge sedan faktiskt.

  Har varit ute, festat, knullat runt, träffat kompisar under stora delar av min lediga tid, men så fort man är ensam, själv, så känns allt bara jobbigt. På kvällarna är det så att jag inte vill gå och lägga mig, egentligen vet jag dock att kroppen och huvudet är trött. Jag har träffat ett flertal tjejer sedan det tog slut med tjejen, men inga har det kännts rätt med. Som jag tror att det har varit för din del sedan uppbrottet med Hugo och tills du träffade Peter.

  För min del så har jag träffat en tjej som verkligen allt känns rätt med, hon är dock upptagen, alltså har pojkvän, sedan ett långt tag tillbaka. Men vi kan skratta, prata ihop, ja vi trivs verkligen i varandras sällskap. Allt känns dock som ett mission impossible för att inträffa, sett när det kommer till ett förhållande.

  Jaja, kände att det verkligen rann iväg nu, det var inte meningen. Ville bara säga att du inte är själv.

  Om du är sugen så kommer jag upp till Sthlm en sväng senare i vår, och om du vill hade det varit roligt med en fika?

  Lev väl.

  Reply
 14. Linnéa mars 19, 2013 at 1:17 f m

  Jag känner igen mig så mycket i dig. I att inte veta vad fan jag vill med livet. Är 18 år, alla mina kompisar har mål och vet vad dom vill göra med livet och vad dom ska bli. jag sitter här o ba undrar vart fan jag är på väg och vad jag håller på med. Så jävla förvirrande.

  Reply
 15. Amanda mars 19, 2013 at 9:34 f m

  <3

  Reply
 16. Linda mars 19, 2013 at 10:34 f m

  VAR DIG SJÄLV OCH LÅT ALDRIG NÅGON ANNAN TRYCKA NER DIG !!Är ju inget fel med att inte vilja ha så mkt närhet,bo i en sunkig etta på söder,inte känna behov av att ha bästa vänner.Jag ser det absolut inte som en svaghet, snarare tvärtom!!Bra kvinna reder sig själv!Du är ung,lev livet precis som du vill. Ingen annan ska komma och säga hur du ska leva ditt liv. Ignorera allt som ger dig negativ energi och umgås bara med människor som låter dig vara dig själv och som får dig att må bra 🙂 Känner igen mig i dig väldigt mkt i dig.Och har fått ta mkt skit särskilt när jag var yngre. Men jag och mina vänner sket i vad folk sa.Och ju äldre man blir desto självständigare blir man.Lyssna på Tant Linda nu;-) Kram

  Reply
 17. Divine Magazine mars 19, 2013 at 8:00 e m

  skickar lite styrkekramar till dig, det kommer bli bättre!

  Reply
 18. Erika mars 19, 2013 at 10:02 e m

  Fy fasen va fin han var din senaste 🙂
  Kämpa el låt ngn annan nypa ahan. . Va gammal är han ?
  *yum*

  Reply
 19. bella mars 20, 2013 at 6:47 e m

  Det är ju inte direkt första gången du är otrogen. Helt sjukt att du bara tänker på hur du själv mår och skyller allt på allt och alla hela tiden. Tänk på andras känslor också. Du sårar folk.

  Reply
 20. Sara mars 27, 2013 at 8:40 e m

  Det går över. Jag lovar. Kanske inte idag, kanske inte imorgon. Men någongång. Håll bara ut. <3

  Reply
 21. nouveau maillot de foot 2014 mars 18, 2014 at 2:44 e m

  I’ve been browsing on-line more than three hours lately, yet I never found any fascinating article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you probably did, the web might be a lot more helpful than ever before.
  nouveau maillot de foot 2014 http://maillotdefootpascher.oursland.org/

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *