Lyxmiddag!

Jag och min älskling Daniel har precis rockat världens godaste lyxmiddag hemma hos honom! Vi fick ryck och ba ”ska vi leka att det är nyårsafton!?”.

Vi brukar ju alltid äta fin mat ute och sånt och nu när Daniel har kvar lägenheten i stan så bestämde vis oss för att laga det fint 🙂 Så vi stekte räkor och åt dem med aioli och sen blev det kött, bea och sallad 🙂 Åh så gott det blev… Nu är vi hemma hos Daniel och har myskväll, ska sova över här! Min älskling <3

 Update: jag färgar håret rosa i Daniels lägenhet just nu och jag fick verkligen tjata för att få göra det för Daniel e så jäkla pedant så tack älskling, du är så fin!!!! Läs hans blogg HÄÄÄÄÄÄÄR!!

paow
Cooking 🙂

matttt
Förrätt!
danielparis
Baby!
paowwww
me!
mat1
Huvudrätt!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *